Uusia keittiövälineitä!

Keittiöön on lennähtänyt viisi uutta kivaa välinettä, joista erityisesti kaksi saa suunpieleni venymään korviin saakka… 🙂 

Omakotivalkoinen_13012016_762718.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0551.jpg

Ihastelin joulukuussa ystäväni Irinan Uusix-kaupasta ostettuja pöllönpoikasin kuvitettuja pannulappuja ja kiljaisin lauantaina riemusta avatessani häneltä saamani yllätyspaketin, joka sisälsi samaiset suloiset U6-pannulaput. ♥ Helsingin Kyläsaaressa sijaitseva kauppa myy Uusix-verstailla valmistettuja kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, toiminnasta voit lukea lisää heidän omilta sivuiltaan osoitteesta www.uusix.fi. Pannulappuset ovat kyllä niin suloiset, etten raaski ottaa niitä käyttöön ennen kuin vanhoista aika jättää. En haluaisi jemmata näitä kuitenkaan kaapin oven taa piiloon, joten yritän keksiä keinon miten saisin ne ripustettua näkyville keittiöön… palaan aiheeseen myöhemmin vielä uudestaan 🙂

 

EvaSolo_Maustemyllyt1.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0576.jpg

Laitoin miehen rakastamat Peugeotin läpinäkyvät maustemyllyt hänen matkaansa viime syksynä ja haudoin uusien ostamista näihin päiviin saakka… mikä kannatti, sillä uudet tattimaiset Eva Solo -maustemyllyt nähdessäni tiesin heti että juuri nämä minä keittiööni haluan. 🙂 Myllyjä on saatavana kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa, 7,5cm ja 11cm. Omani ovat korkeudeltaan 11cm ja niihin mahtuu noin yhden Meiran pippuripussin verran tavaraa sisälle. Valkoinen, musta ja massiivitamminen mylly sopivat keittiöön väriensä puolesta upeasti, muotokin on täydellisen yksinkertainen. 

Omakotivalkoinen_13012016_0571.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0570.jpg

Omakotivalkoinen_13012016_0568.jpg

Huomenna paljastan teille seinäpuutarhani, joka on kodin uusi sydän. ♥ Ihanaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen! 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Eva Solo, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “Uusia keittiövälineitä!

  1. Tuuli: Eivät ole. 🙂 Saatan kärsiä dementiasta, mutta en muista omistaneeni Peugeotin maustemyllyjä vuonna 2013. Silloin minulla oli Muuton musta ja valkoinen mylly, sekä Georg Jensenin teräksiset myllyt. 🙂

 1. Ompas suloiset maustemyllyt:) haluaisin kysyä, että minkä kokoisia uashmaman pussukoita sinulla on ja mihin käyttötarkoituksiin mm olet niitä käyttänyt (jotain erikoisempaa?)?:)<br />
  <br />
  Mukavaa illan jatkoa!

  1. Eilna: Minulla on S, M, L kokoiset Uashmaman pussukat joissa säilytän milloin mitäkin. 🙂 Niissä on ollut viherkasvien lisäksi mm. tilehööriä, omenoita, hiustarvikkeita, meikkejä, avokassukkia, tytön tavaraa, leluja, siivousjuttuja (kuten imurin suulakkeita ja siivousliinoja)… Ihanaa ja aurinkoista torstaita! &hearts;

  2. Kiitos vastauksesta ja oikein ihanaa alkavaa viikonloppua:) Ostin itse kaksi L kokoista ja yhden M kokoisen pussukan, joiden sisään sain laitettua säilöön pienimuotoista tilpehööriä kuten saksia, teippejä, muistilappuja, lääkkeet.. kaappi on heti kerralla paljon siistiimpi 🙂

  3. Eilna: Tilpehöörin säilyttämisessa Uashmamat ovat loistavia. 🙂 tytölläkin on ollut askarteluvehkeitä parissa pussukassa, yhdessä nauhoja, helmiä, liimapuikkoja ja korujentekovälineitä, toisessa pussukassa oli paksuja puuvärikyniä ja vesiväripensseleitä. 🙂

 2. Aivan ihanat myllyt! Itseltä löytyy jo Peugeotin myllyt joten uusille ei olisi tarvetta, mutta onhan tuo tamminen nyt aivan hurmaava ilmestys &hearts; Mielenkiinnosta kyselen, mitä mahdat laittaa kolmanteen myllyyn? 🙂 Yritän tässä kovasti vakuutella itselleni että kyllähän sille kolmannellekkin käyttöä keksisi ;D Ehkä jos laittaisi toiseen &quot;tavallista&quot; karkeaa suolaa ja toiseen vaikkapa himalajan suolaa? 🙂 Itse pärjäisin hyvin kyllä tuolla jälkimmäiselläkin suolalla mutta parempi puolisko kaipaa joskus myös sitä ihan tuttua ja tavallista suolaa 😛

  1. Marissa: tamminen on noista kolmesta söötein, tattimainen muoto ja massiivipuu sopivat niin hyvin yhteen. &hearts;<br />
   <br />
   Minulla on valkoisessa myllyssä suolaa, mustassa mustapippuria ja tammisessa maustepippuria, jota tykkään käyttää liharuokien joukossa. 🙂

  2. Täytyypä vielä sanoa että tuo tamminen sopisi niiiin hyvin yhteen saamani joululahjan kanssa 🙂 Sain poikaystävän äidiltä puisen käsintehdyn pähkinänsärkijän, joka on myöskin sienen muotoinen! Koitin etsiä demonstrointi mielessä kuvia netistä, mutta en löytänyt yhtäkään (!!) 🙁 Harmi, sillä niihin tulin törmänneeksi useasti joulutoreilla mutta netistä en vaan löydä 😮 Luulin että olisivat kovin yleisiäkin, niin monta kertaa niitä näin 😀 Ja joka kerta ihmettelin ja ihastelin mihin olivatkaan tarkoitettu.. Noh, joulunahan se sitten selvisi 😉 Mukavaa viikonloppua sinulle Miia ja kiitos vastauksestasi &hearts;

  3. Marissa: Voi, lahjasi kuullostaa ihanalta. &hearts; Sopisivat varmasti hyvin yhteen ja tuota tattimyllyä on saatava hieman matalampi 7,5cm korkuinenkin, joka voisi olla vielä söpömpi pähkinänsärkijän kanssa rinnakkain. &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 3. Nämä on kyllä kaikki ihan täysosumia! Nuo pannulaput ovat kerrassaan hurmaavat ja pippurimyllyt taas pelkistetyn tyylikkäät. Saakohan noita myllyjä jostain kaupasta hyllytavarana? Pystyykö niissä säätämään karkeutta? Onko jauhaminen kevyen tuntuista?

  1. Hippu-76: Pannulaput ovat ylisuloiset. 🙂 Eihän niitä raaski edes ottaa käyttöön… :D<br />
   <br />
   Stockmann myy Eva Solon tuotteita ja heillä on verkkokaupassa myynnissä 7,5cm korkeaa mallia. Voisin uskoa että myymälän puolelta löytyisi myös tätä korkeampaa 11cm mallia. 🙂 Karkeutta voi säätää ja myllyn koneisto vaikuttaa hyvältä, todella kevyesti jauhattuu karkea merisuola ihan hienoksi jauheeksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *