Uudet Bemz Belgian Linen -päälliset Ikea Kivik -nojatuoleihin!

Ikean Kivik -nojatuoleihin tilaamani Bemzin vaihtopäälliset saapuivat eilen ja jummijammi miten tyytyväinen olen – ovat ehdottomasti jokaisen pennosensa arvoiset! ♥ Uusien Belgian Linen -päällisten himmeästi hohtava materiaali on 51% pellavaa ja 49% puuvillaa. Kangas on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella, jonka ansiosta mm. nesteen ei pitäisi imeytyä kankaaseen kovinkaan nopeasti. Päälliset voi pestä koneessa 40°c:ssa, linkouskierroksia olisi hyvä laskea normaalista 1200-1400 kierrosminuutista noin 800:n, jotta päälliset eivät veny vääristä kohdista. Rumpukuivaus on kielletty kutistumisriskin vuoksi, joten kuivatus tulee hoitaa perinteisesti narulle ripustaen. Suosittelen laittamaan päälliset takaisin paikoilleen hieman nihkeänä, jolloin kangas joustaa aavistuksen enemmän ja säästää käsivoimia eheltämisen suhteen. 🙂

Omakotivalkoinen_12012016_0537.jpg

Omakotivalkoinen_12012016_0541.jpg

Paketti toimitettiin alustavaa aikataulua nopeammin ja kuljetuksesta vastasi TNT, joka informoi väliaikatietoja paketin arvioidusta toimistusajankohdasta erittäin hienosti. Harvoin saa ilahtua etuajassa saapuvasta lähetyksestä. 🙂

Omakotivalkoinen_12012016_0530.jpg

Omakotivalkoinen_12012016_0546_2.jpg

Bemzin Belgian Linen Absolute White- ja Ikean oman Dansbo White -päällisten välillä on selkeä sävyero. Ikean päällinen taittaa hieman kermaan ja kuvaisin sitä ihan hyväksi perusvalkoisen sävyksi.  Bemzin päällinen puolestaan hohtaa valkoisuutta, ilman sinertävävyyttä tai harmahtavaa vaikutelmaa. Todella upea sävy! ♥ 

Omakotivalkoinen_12012016_0542.jpg

Omakotivalkoinen_12012016_0534.jpg

Bemzin päälliset nostivat Ikean Kivik-nojatuolit aivan uudelle tasolle, eikä päälle päin uskoisi että kyseessä on yhdet kalustemarkkinoiden halvimmista moduulinojatuoleista. 🙂 Jos kaipaat päivitystä tai uutta ilmettä omiin Ikea-kalusteisiisi, suosittelen ehdottomasti Bemzin valikoimaan tutustumista. Omat kangassuosikkini ovat ylellinen Belgian Linen sekä hieman huokeamman hintainen Panama Cotton (vertailupostaus löytyy TÄÄLTÄ), joita molempia saa lukuisissa eri väreissä sekä kuvioissa. Alla muutama esimerkki Bemzin tarjoamista erilaisista vaihtoehdoista Kivik-tuoliin:

bemz_vaihtoehtoja1.jpg

Ihanaa tiistaita kaikille lumipyrystä ja tuulentuiverruksesta huolimatta!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Uudet Bemz Belgian Linen -päälliset Ikea Kivik -nojatuoleihin!

  1. Toi Marimekon Joonas! Oumai! ♥♥ Tästä täytyy kohta mennä Ikeaan hakemaan oma Kivik ja pistää Joonas tilaukseen 😀

  2. Todella kivan nakoista kangasta. Olen itse suunnitellut vaihtavani sohvaa ja haluaisin valkoisen. Mietin Etta uskaltaako hankkia Valkoista,kun on lapsia?. Onko teilla tullut koskaan vahinkoja, etta olisi laikkynyt jotain esim. Sohvalle tai matolle? 🙂

    1. pitju: Vaaleat sävyt ovat aina haastavia valintoja lapsiperheeseen, mutta oikeanlaisella materiaalivalinnalla sopivat kyllä pienten lapsien ja kotieläintenkin kanssa yhteen. 🙂 Ikean (ja Bemzin) päälliset ovat runkoverhoilua myöten irroitettavat ja vesipestävät ja valkoiset tekstiilit voi tarvittaessa vielä valkaistakin tahranpoistoaineella, jos lika ei peruspesussa irtoa. Meillä oli ennen nahkainen valkoinen sohva, joka koki yhtä jos toista (mm. vauvan pukluja, mustikkasoseista kuolaa, koiran likaisia tassuja, punaviiniä yms.). Nahan paras puoli on sen puhdistettavuus, pelkkä pyyhkäisy riitti pitämään pinnat puhtaina. 🙂 Kangassohvat vaativat enemmän hoivaa, tahran tullessa koko päällinen on pestävä koneessa, mutta sekään ei onneksi vie kuin pari tuntia (tunnin pesu ja tunnin kuivatus narulla, ennen kuin nihkeänä pistää päällisen takaisin paikoilleen). Vaivattomin valinta siis nahka, mutta irroitettavilla päällisillä varustettu kangassohva tai -nojatuoli on varsin hyvä valinta myös. 🙂

  3. Onpas ihanan valkoiset noihin alkuperäisiin verrattuna. Ikeaan on kuulemma keväällä tulossa uusi valkoinen päällinen Kivikiin. Odottelen ja katsastan sen ennenkuin tilaan vaihtopäälliset Bemziltä. Luulen kuitenkin noiden Bemzin päällisten olevan laadukkaampaa kangasta. Ainakin valinnanvaraa on 🙂

    1. Sari: Kuulin saman uutiseen, mielenkiinnolla odotan millainen tuo uusi päällinen on sillä valmisvaihtoehto valkoisesta on aivan karmea. 😀 Bemzin kankaat ovat todella laadukkaita, oma pellavapuuvilla-päälliseni on paksua ja jämäkkää, muistuttaa yhtä Lauritzonin kangasta jota katselin vuosi takaperin sohvakaupoilla käydessäni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *