Streets of New York – part 3

En saa tarpeeksi näiden matkakuvien ääressä haaveilusta. Haluan lähteä samantien takaisin New Yorkin vilinään ja seuraavalla kerralla nappaan myös siskoni mukaan. Tässä lisää parhaita paloja New Yorkin katujen tunnelmista kaikille lomahaaveilijoille!

New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi
New York maisemia - Omakotivalkoinen blogi

Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Streets of New York – part 3

 1. Nämä kuvat eivät ainakaan helpota Nyc-kuumetta :D. Ja ihanaa, että vihdoin mekin lennähdämme sinne, jos kaikki vain menee suunnitelmien mukaan :).

  1. Tiia: Eivät tosiaankaan. 🙂 Hirveä hinku olisi lähteä reissuun vaikka heti uudestaan, on kyllä minulle unelmien kaupunki. ♥ ♥ ♥

 2. Ihania kuvia. Suunnittelen tässä itse ensimmäistä matkaa USA:an ja myös matkaa N.Y.:iin. Olen yrittänyt löytää kohtuuhintaista hotellia ja olen todella yllättynyt, kuinka karmean kalliita hotellit ovat. Missä hotellissa yövyitte viime reissullanne ja voitteko suositella sitä?

  1. Minde: Hotellit ovat todella tyyriitä varsinkin loma-aikaan. Meidän hotelli oli Evelyn 7 East 27th Streetillä, todella hyvä hotelli ja loistava sijainti. Lähellä oli metroasema, ruokakauppa, posti, apteekki (niitä oli melkein joka korttelin kulmalla), puisto, Empire State Building ja Shake Shack, jossa maailman parhaimmat hampurilaiset kauniissa ulkoilmaravintolassa. &hearts; <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.theevelyn.com/&quot; target="_blank">http://www.theevelyn.com/</a><br />
   <br />
   The Evelyniin menen mielelläni uudestaan, vaikkei kuulukaan hinnaltaa halvimpiin vaihtoehtoihin. Viiden yön majoitukseen saa Manhattanin alueella menemään äkkiä tuhatlappusen jos toisenkin. Jos rohkeus riittää, kannattaa harkita myös Bed &amp; Breakfast tyyppisiä vaihtoehtoja, halvimmillaan saa viiden yön majoituksen 300 dollarilla. Noissa pitää kuitenkin olla tarkkana ettei tule ikäviä ylläreitä vastaan. Itse olen vielä niin arkajalkainen ja mukavuudenhaluinen että majoitun mieluiten perinteisessä hotellissa. 🙂

 3. Kiitos Miia. Käyn kurkkaamassa teidän hotellin ja lueskelen vielä teidän vinkkejä sivustoltasi. Olen itsekin todellinen arkajalka ja lähdössä matkaan vielä yksin, huh.

  1. Minde: minua jännitti ennen matkaa todella paljon että miten me irinan kanssa pärjätään noin suuressa kaupungissa. 🙂 Ihmetys oli suuri ja pelkästään positiivinen kun tajusimme että sekoitumme joukkoon mainiosti ja kaupunki on turvallisempi (queensin metroasemaa lukuunottamatta) kuin Helsinki. :)<br />
   <br />
   Itse maksan hyvästä hotellista hyvällä sijainnilla mieluusti vähän enemmänkin, sillä se on tärkein oman viihtyvyyden kannalta. Rahaa kului noin 550€ sisältäen syömiset, vesipullot, metrokortin, air train junalipun, tuliaiset ja omat shoppailut. En kokenut pihisteleväni mistään ja olisin voinut vallan mainiosti jättää osan omista ostoksistani pois jos budjetti olisi ollut tiukempi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *