Kurkistus kaappeihin & laatikoihin – Part 3!

Kurkkaillaanpas taas laatikoiden ja kaappien kätköihin, vuorossa olohuoneesta löytyvä String-sarjan hyllystö ja sen laatikosto- ja liukuovikaappimoduuleiden sisään jemmatut tilpehöörit. 🙂

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Pöytäradio ja seinävalaisin, kumpikin etsii paikkaansa… edelleen.

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Lehtiä ja mainoksia, enemmänkin mahtuisi.

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Ylähyllyllä kameran lisätarvikkeet, alahylly kädessäni olevan kameran majapaikka.

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Maljakoiden säilytyskaappi niihin hetkiin kun ne ovat tyhjillään. Kaverina pieni kynttilälyhty.

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Laatikossa koristetyynyjen päällisiä, kangaskasseja ja varahenkareita.

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Krääsälaatikkoni:

• puhelimen pahviboksi, sisältää puhelimen lisävarusteita

• musta pahvikuori jonka sisällä luurin manuaali ja puhdistusliina

• pitkä sytytin kynttilöille

• Roope-hauvan uurna ja panta

• laastaripaketti, koiran korvalääke, punkkipihdit, kynsileikkurit ja korvakuumemittari (ihmisille tämä viimeinen) 🙂

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Keittiöstä poistettujen String Pocket -seinähyllyjen hyllylevyjä…

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

… ja edellä mainittujen hyllyjen sivupaneeleja.

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely
Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Sitten vielä hyllystössä olevien Hemtexin puulaatikoiden sisältöä:

• pitkiä ja pätkiä kynttilöitä

• joulupalloja

• keramiikkapurkkien kansia (purkit kukkaruukkuina)

• maalattuja käpyjä

Kurkistus kaappeihin ja laatikoihin - Valkoisen kodin tavarat ja järjestely

Tavaraa on melko vähän ja ne saisi yhdistettyä pieneempääkin säilytystilaan, jos olisi tarvetta karsia kalusteita esimerkiksi muuton yhteydessä. En usko että olisin valmis luopumaan yhdestään kalusteestani ja veisin ne takuuvarmasti mukanani puolta pienempäänkin kotiin, silläkin uhalla että koti olisi tupaten täynnä. 🙂 Tykkään siitä että laatikoissa ja hyllyissä on väljyyttä ja jokaisella tavaralla ja tavararyhmällä on selkeä paikkansa, koskaan ei tarvitse penkoa mitään ja tavarat on helppo laittaa takaisin paikoilleen käytön jälkeen. 

Seuraavan postauksen aiheena on olohuoneen valaistus ja erityisesti yksi tietty valaisin… Heipat huomiseen!18 kommenttia “Kurkistus kaappeihin & laatikoihin – Part 3!

 1. Nämä postaukset ovat aina aivan huippuja!:) Mikä väljyys ja tavaran vähyys..ihailtavaa! Epäjärjestys pysyy poissa, kun jokaiselle tavaralle on oma looginen säilytyspaikka. Joulukoristeet olivat ennen muuramen tasokokonaisuuden laatikoiden uumenissa. Saanko kysyä, mitä säilytät tällä hetkellä laatikoissa kun pallot ja kävyt siirtyivät Hemtexin puulaatikoihin?:)<br />
  <br />
  Aurinkoista tiistai-illan jatkoa!:)

  1. Eilna: Ihana kuulla että tykkäät näistä säilöntäpostauksistani. 🙂 Olen todella iloinen tästä nykyisestä tavaramäärästä ja järjestyksestä, en olisi uskonut vielä 5 vuotta sittenkään että päätyisin tosissaan näin hyvään tilanteeseen. :)<br />
   <br />
   Joulupallot ja kävyt olivat ennen Muuramessa, niissä Mayn ritiläkoreissa. Korit ovat nykyisin makkarin Muuramessa alusvaatteilla ja sukilla enkä tahtonut ostaa uusia säilytysbokseja, joten siirsin nuo koristeet suoraan tyhjillään olleisiin puulaatikoihin. 🙂 win-win tilanne, kaikki omissa bokseissaan siististi ja selkeästi. :)<br />
   <br />
   Leppoisaa iltaa ja aurinkoista viikkoa! &hearts;

  1. Oikeasti: Hyllystöä ei ole hankittu parin tavaran säilyttämistä varten, sen pääfunktio on aivan muu kuin säilyttäminen. 🙂

 2. Kivan näköistä. Mulla vielä pitkä matka tuohon:) Mutta nuo Hemtexin laatikot.. minkä kokoisia ja vieläköhän niitä saa?

  1. Anja: Kiitokset! 🙂 hemtexin laatikoita ei valitettavasti enää saa, itsekin haluaisin niitä ostaa kaksi lisää että tuo ylähylly olisi tasaisesti täytetty niillä (nyt laatikoita kuusi ja yksi hylly on tyhjillään). Olen esittänyt heille toiveen lisäerästä, mutten usko että sitä toteuttavat… Pidän silmät auki ja postaan asiasta heti jos niitä ilmestyy myyntiin uudestaan. 🙂

 3. Minulla on tuo sama radio, onko ideaa millä saisi mustat sormenjäljet pois vitivalkoisesta pinnasta? Kokeiltu on vaikka millä… 🙁

  1. Mari: Universal Stonella ja mikrokuituisella siivousliinalla pitäisi lähteä. 🙂 Meillä se on toiminut jopa likaisesta lukkorasvasta tulleisiin tahroihin, jotka ovat vaikeimpien tahralaatujen joukossa.

 4. Miia hei, kertoisitko missä säilytetään lapsen kotona ja päiväkodissa tekemiä askarteluita? Meillä on myös lähes yhtä vähän tavaraa kun teillä mutta lapsemme askartelut vievät yhden laatikon verran tilaa. Kyllä mäkin heitän pois niitä muutaman viivan piirrustuksia, paljonkin 😀 mutta muita säästetään.

  1. Hh: Tytön askarteluja ja piirustuksia säilytetään tällä hetkellä yhdessä sängynaluslaatikossa (tytön huoneessa), niitä on niin paljon etteivät mahtuneet enää Iittalan Vakka-laatikkoon. 🙂 Tyttö rakastaa askartelua ja piirtämistä ja viikottain tekee useita taideteoksia, osa vanhemmista jutuista on valokuvattu talteen ja laitettu sen jälkeen pois. Olen opettanut tytölle ettei kaikkea voi säilyttää ja neiti osaa hienosti valita teoksistaan sellaiset joissa riittää pelkkä valokuvakin. 🙂 Pitäisi kyllä pitkästä aikaa taas tehdä tuo projekti tytön kanssa, hirveä määrä on kertynyt taas kaikenlaista valmistaja keskeneräiseksi jäänyttäkin tekelettä. 🙂

 5. Nostan kyllä hattua sinulle, kun olet saanut tavara määrän noin minimalistiseksi. Itellä on vielä paljon tavoitetta :).<br />
  Hyvää viikkoa sinne, täältä sateisesta Torniosta. Tulee nimittäin kaatamalla vettä.

  1. Päivi S: Kova työ on ollut mutta jokaisen vaivan arvoista. :)<br />
   <br />
   Terveisiä sinne Tornioon, meillä on täällä pilvistä ja tuulista tällä hetkellä… toivottavasti ei ala satamaan kun pitäisi kohta suunnistaa koiralenkille. 🙂

 6. Ihailtavaa miten vähän tavaraa! Meillä laatikostot pursuilee.. Vaikka tyhjennystä onkin jo tehty, on paljon työtä vielä itsellä edessä ? Niin ja mikäli String pocket ei löydä paikkaa niin täällä olisi sille ostaja ?

  1. Marii: Itselläni meni yli 7 vuotta tavaroiden karsimisen kanssa, tosin viime vuosina vähennys on tapahtunut itsestään ilman tuskaa ja suurta työtä. 🙂 Tsemppiä uurastukseen, pikku hiljaa hyvä tulee kun suunta on oikea. &hearts;<br />
   <br />
   String Pocketeja en ole ajatellut pistää kiertoon, mutta pidän sinut mielessäni jos tulen toisiin ajatuksiin tulevaisuudessa. 🙂

 7. Ihanaa järjestelmällisyyttä. Itse vuosi sitten muuttopuuhissa ja kaikki ylimääräinen sai lähteä kiertoon. Erittäin tyytyväinen olotila sen jälkeen ja mitään tavaraa en ole kaivannut takaisin. Mutta haaveissa juurikin tuo radio ja valaisin, täällä olisi niille käyttöä 😉

  1. Mirja: Muutto on loistava keino käydä tavaraa rankalla kädellä läpi. 🙂 Aikaraja ja muuttopäivä asettavat vielä extratiukat puitteen, joten ei pääse paljoa lusmuilemaan eikä voi siirtää raivaamista &quot;sinne jonnekin tulevaisuuteen&quot;, kun joka tapauksessa joutuu jokaiset omistamansa tavaran pakkaamaan seuraavaan osoitteeseen. :)<br />
   <br />
   En tiedä mitä radion suhteen teen, sen tulevaisuus on avoin. 🙂 Valaisinta en aio myydä, se odottelee kamua ja mahdollista asennusta makuuhuoneeseen sängyn päälle. 🙂

 8. Hei,<br />
  <br />
  Ihailen tuota tavaran vähyyttä ja siisteyttä. Silti minun on pakko kysyä, harrastatko mitään? Missä ompelukone, langat, kutimet, työkalut, harrastusvälineet, kodin tärkeät paperit, kaunokirjallisuus, musiikin kuunteluvehkeet?? Sinulla täytyy olla jokin salainen tavaraluola, jossa on elämiseen liittyvät asiat. 😉

  1. Sasu: harrastan tanssia, kuntoilua, lenkkeilyä (koiran kanssa ja ilman), leffojakin katselen sen verran paljon että harrastuksena sitä voi pitää. Miehellä on oma studio ja jonkin verran tulee itsekin harrastetua musiikin kanssa, mutta siihen välineet löytyvät tosiaan tietokoneelta ja muut nauhoitusvälineet miehen studiotiloista. :)<br />
   <br />
   Kodin (minun, tytön ja koiran) tärkeitä papereita on yksi A4-kokoinen kansio, työkaluja on ruuvaripakkaus, vasara, mittanauha ja pieni pussillinen muita tykötarpeita. Luen kirjat pääsääntöisesti tabletilla tai lainaan kirjastosta, joten fyysisiä kirjoja ei ole kuin muutama kappale. Musiikin kuunteluun en valitettavasti omista tällä hetkellä erillisiä laitteita, spotifystä kuuntelen musiikkia joka päivä tietokoneen kautta. Aikomuksena tosin on hankkia laadukkaat kaiuttimet ja wi-fi:llä toimiva mediasoitin joka toistaa spotifyn korkealaatuisesti kauittimien kautta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *