String Pocket 10v – Juhlan kunniaksi erikoiserä rouheaa rosteria!

Nils “Nisse” Strinningin ja vaimonsa Kajsan vuonna 1949 suunnittelemaa String-hyllyä alettiin valmistaa sarjatuotantona sen voitettua Bonnierin kirjahyllykilpailun samana vuonna. Pienempi Pocket-versio lanseerattiin 2005 ja kymmenvuotisen historiansa kunniaksi on valmistettu erikoiserä rouhean rosterista versiota*. 🙂 

String pocket hylly rosteri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
String pocket hylly rosteri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
String pocket hylly rosteri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
String pocket hylly rosteri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
String pocket hylly rosteri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

String Pocket uutuus – Ruostumaton teräs

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu String Pocket -hylly* on varsin maskuliininen ja teollisen näköinen, mieleen tulee ensimmäisenä miehekäs verstas tai autotallikorjaamo missä tälläiseen hyllyyn voisi törmätä. Oma mies tykästyi tähän kovasti ja alkoi harkitsemaan sen ostoa, itselleni riittää valkoiset versiot vaikka tulevaisuuden keräilyarvo tässä rajatussa ja numeroidussa hyllyssä hieman kiinnostaisikin. 🙂 Piskuisia String Pocket -hyllyjä on saatavana uuden rosterisen version lisäksi myös 12 muussa kokoonpanossa, joista mallikuvat alla:

String pocket hylly rosteri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Nils Strinning – String Systemin ja Elfan luoja

Tiesittekö muuten että Nils Strinning on suunnitellut myös Elfa-sarjan ensimmäiset vedokset, tämän lähes jokaisesta kodista löytyvän säilytysjärjestelmän esiäidin?!? 🙂 Moni tunnistaa String System -sarjan kuuluisan suunnittelijan työksi, mutta harva saattaa arvata että omassa vaatekaapissa / vaatehuoneessa majailee tämän legendaarisen herran vuonna 1946 suunnittelemia ja Elfan jatkojalostamia luomuksia.

Inspiroivaa ja aurinkoista päivää kaikille!

Kuvat: string.se, *sisältää kaupallisen linkin10 kommenttia “String Pocket 10v – Juhlan kunniaksi erikoiserä rouheaa rosteria!

  1. Öö: Tämä on aika päheä versio, ja koska näitä on tehty vain rajallinen määrä (ymmärtääkseni 2015kpl, joista osa myynnissä Suomessa), ei varmastikaan tule "jokaisella vastaan". 🙂

 1. Mulla sisko löysi miehen varastosta vanhoja string hyllyjä, vähän korjailivat niitä ja nyt koristaa hylly hienosti seinällä. Nyt muuten katsoin Hullut Päivät kuvastoa ja siellä oli musta pocket alle 100 euron hintaan, pitää kaverille heti vinkata :).

  1. Päivi S: Tuollaiset löydöt on mielettömiä. 🙂 Itsekin tein hetki sitten järkyttävän hienon löydön talon roskahuoneesta, toisen roska on todellakin toiselle kallisarvoinen aarre. :)<br />
   <br />
   Musta pocket on 98€, loistavalla hinnalla lähtee ja paljon oli muitakin hyviä tarjouksia joista poimin suosikkini huomisen postaukseen. 🙂 Ilta meni sukkelaan kuvastoa selaillessa. 🙂

 2. Heissan! Tää minun kirjotus ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen mut täräytän tän tekstin nyt kummiskin tähän ? Törmäsin instagramissa &quot;vertiplants&quot; seinäruukkuihin ja tulit jotenkin heti mieleeni, kun tykkäät viherkasveista seinällä ? Oli omasta mielestäni tosi hienoja nää &quot;ruukut&quot; ja tyylikkäät ? Mielenkiinnosta kyselen, että oletko sinä törmännyt näihin ihanuuksiin tai harkitsitko mahdollisesti näitä yhtenä vaihtoehtona, kun rakentelit viherseinää?

  1. Hanni: Olen törmäillyt näihin useasti ja ne olivat yhtenä vaihtoehtona viime vuoden puolella kun etsiskelin seinälle kiinnitettäviä ruukkuja. 🙂 Kiiltävän muovipinnan vuoksi ne putosivat pois laskuista.

  2. Ymmärrän ? En ite huomannutkaan, että olivat kiiltäväpintaisia. Luulin matta valkoiseksi ? Kiitos huomiosta ?

  3. Hanni: Kiiltävässä pinnassa ei ole mitään vikaa, tykkään itse vaan seinällä mattaisemmista materiaaleista, jotka häipyvät paremmin taustaansa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *