Simppeli keittiö, yrtit & euroviisut!

En tykkää enää pitää tavaraa esillä keittiössä ja sopiva kodinomaisuus syntyy tuoksuvien yrttien avulla, joita löytyy nyt viisi – timjamia, basilikaa, rakuunaa ja sitruunamelissaa. Pienen ikkunan edessä olevat yrtit ovat villiintyneet kasvamaan oikein kunnolla eivätkä ole olleet moksiskaan ruokaan napsitusta harvennuksesta. Liputan edelleen Eva Solon yrttiruukkujen puolesta, vuosi toisensa jälkeen. 🙂

Omakotivalkoinen_10052016_4198.jpg

Omakotivalkoinen_10052016_4203.jpg

Omakotivalkoinen_10052016_4193.jpg

Omakotivalkoinen_10052016_4200.jpg

Illalla koittaa jännät paikat kun Sandja avaa Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin esiintymispaikalla 1. 🙂 Omat veikkaukseni (ja toivomukseni) finaaliin selviytyvistä ovat Kyproksen rokkiveto Alter Ego, Maltan menevä Walk On Water, Islannin rytminvaihdosbiisi Hear Them Calling, Azerbaijanin 80-luvun Sandraa muistuttava Samra ja kappale nimeltä Miracle, Tsekkien upea balladi I Stand, sekä ihanan äänen omaava Unkarin edustaja Freddie. Saa nähdä menevätkö veikkaukseni oikeaan ekan semin osalta. 🙂

Ilta viuhahtaakin tv:n ääressä nenäliinapaketin ja teekupin kanssa, sillä onnistuin saamaan itselleni flunssan. Lieneekö pöpö iskenyt toissailtaisen juoksulenkin jäljiltä, josta ehdin hehkuttamaan teille jo facebookissa. Juoksin nimittäin tunnin putkeen ilman taukoja tai sitä monelle tuttua inhottavaa kylkipistoksen tunnetta, joka on aikaisemmin iskenyt viimeistään puolentunnin kohdilla. No, kunhan tästä nyt tervehdyn niin lähden kokeilemaan josko onnistuisin urakassa uudestaan, olisi se tällä koheltamisella jo aikakin saada tuloksia. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Simppeli keittiö, yrtit & euroviisut!

 1. Nuo Eva Solon ruukut ovat kyllä kauniit. Tänään ajattelin sivistykseksi kattoa Euroviisut, kun Suomen kappalekin tulee ekana…jaksan olla hereillä :). En edellekään tiedä Suomen kappaletta, joten tämän illan jälkeen olen vähän viisaampi :)…jos en nukahda sohvalle.

  1. Päivi S: Ei ole Eva Soloja voittanutta yrttiosastolla. 🙂 <br />
   <br />
   Sandjan Sing it way biisi on menevää kesämusaa ja toivon hänelle luonnollisesti finaalipaikkaa. Valitettavasti luulen ettei Suomea kuitenkaan nähdä lauantain finaalissa, niin kovia kappaleita on tänä vuonna mukana kisassa. Finaalissa esiintyy muuten ameriikoista tuttu Justin Timberlake, nyt harmittaa ettei ole lippuja finaaliin. 😀

 2. Tykkään kyllä todella paljon noista sun yrttiruukuista, mutta hyvänä kakkosena tulee tuo oma Orthexin trio puualustalla 🙂 <br />
  Mä en katso Euroviisuja, koska mua niin tympii se pisteenanto-systeemi. Naapurimaalta toiselle, biisistä välittämättä.

  1. Minna: Orthexin yrttiruukut ovat myös hyvän näköisiä, ihana se neliskanttinen muoto niissä. &hearts;<br />
   <br />
   Nyt meni ekassa semifinaalissa jatkoon pääsijät oikein, ainoastaan ranskaksi laulavan söpöstelijän olisin tiputtanut pois ja nostanut tilalle Islannin biisin jossa on potentiaalia radiosoittoon (esiintyjä tosin oli kauheaa katseltavaa, heilui kuin heinämies). Pudonneet olivat kaikki melko hajuttomia ja mauttomia ja kerrankin jatkoon pääsi sellaiset jotka jatkopaikan ansaitsivat. Torstain toinen semifinaali tulee olemaan tiukempi, sillä siellä esiintyy kisan parhaimmat kappaleet. 🙂 Lauantain finaali kannattaa kyllä katsella, luvassa on upea show ja hyvää musiikkia, ja nyt kun Suomikin tipahti niin ei tarvitse siitä murehtia. 🙂 nautit showsta ja vaihdat kanavaa kun pisteiden jako alkaa, näin saat rusinat pullasta ja säästyt pisteiden laskulta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *