Blogikirppis huomenna torstaina klo 18!

Huomenna luvassa pieni sisustusblogikirppis, jonne olen näppäillyt myyntiin muutamia huonekaluja, pienempiä sisustustavaroita sekä tytölle pieneksi jääneitä 110/116cm kokoisia suloisia vaatteita. Huonekaluille valitettavasti vain nouto kotoamme Helsingistä, mutta jos saavut pitemmän matkan takaa, voin keitellä vaikka kirppiskahvit! 🙂 Tulkaahan kurkkaamaan tänne blogin puolelle huomenna tasan klo 18!

Omakotivalkoinen_sisustusblogikirppis_12

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Blogikirppis huomenna torstaina klo 18!

    1. Äh, mistä pöydästä on kyse? Onko mulla menny joku postaus ohi! O_o <br />
      <br />
      Mutta odotan innolla että mitä tulee myyntiin, voiku löytyis jotain kivaa!

    1. Anna: Myytävänä olevat String-sarjan osat ovat toimistostani, joka siirtyy takaisin kotiin vuokrankorotuksen takia. Tytöllä on edelleen omansa ja olohuoneessa seinällinen, niistä en hevillä luovu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *