Cooee Design – Uniikki käsinvalmistettu pallomaljakko!

Pyöreät ruukut ja maljakot näyttävät upealta, pallomainen muotokieli tekee kauniin ja herkän kontrastin vallattomien luonnonkukkien ja rönsyilevien huonekasvien kanssa. Ruotsalaisen Cooee Designin mattapintainen Ball -posliinivaasi on pyörinyt mielessä viime kesästä asti ja pakkohan se oli sellainen saada – If you can´t stop thinking about it, buy it! 🙂

Omakotivalkoinen_5062.jpg

Omakotivalkoinen_5048.jpg

Omakotivalkoinen_5059.jpg

Omakotivalkoinen_5060.jpg

Omakotivalkoinen_5050.jpg

Omakotivalkoinen_5058.jpg

Omakotivalkoinen_5047.jpg

Ball -vaasia on saatavana kolmessa koossa, pienin on vain 8cm kokoinen ja suurimman halkaisija on 20cm. Vaasit valmistetaan käsityönä ja ne ovat jokainen uniikkeja yksilöitään. Oman vaasini pinnassa on kaunis aaltomainen vaakaraita, joka näkyy vain tietystä kohdasta yläviistosta katsottuna. Samettisen mattainen pinta tuntuu pehmeältä ja kumimaiselta, sisäpuoli on perinteistä kiiltävää posliinia. Vaasin sävy on vitivalkoinen, jonka selvitinkin ennen tilauksen tekemistä, näyttävä esine jota voi pitää näkösällä tyhjänäkin… ♥︎

Suomessa ostopaikkoja on toistaiseksi vain muutama, oman vaasini tilasin Decoriosta. Tulisipa uusi ruokapöytä nyt äkkiä, että saisin maljakolle arvoisensa paikan. ♥︎

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

19 kommenttia “Cooee Design – Uniikki käsinvalmistettu pallomaljakko!

 1. Onpa kaunis. Sievä on tuo pikku "kippokin", jossa pidät kelloa. Mistä sen olet hankkinut? Toivotan oikeen hyvää juhannusta sinne teidän porukalle 🙂

  1. Marja Helena: Pieni teräskippo on kotimaisen BEdesignin Lily-kulho, joka myydään kahden kappaleen pakkauksessa. Korujen ja pienen tavaran säilyttämisen lisäksi niissä voi polttaa kynttilöitäkin, pieniä pöytäkynttilöitä tai tuikkuja. &hearts; Lilya löytyy mm. Stockmannin verkkokaupasta: <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/Marketing/?tt=21953_12_197517_&r=/web/ProductDisplay?name=BEdesign+Lily+Mini+-kulho%2C+2+kpl&productId=1508633&catalogId=10101&categoryId=363598&categoryId1=11392&errorViewName=ProductDisplayErrorView&urlLangId=-11&langId=-11&storeId=10202&itemId=1508634&quot; target="_blank">https://stockmann.com/Marketing/?tt=21953_12_197517_&r=/web/ProductDisplay?name=BEdesign+Lily+Mini+-kulho%2C+2+kpl&productId=1508633&catalogId=10101&categoryId=363598&categoryId1=11392&errorViewName=ProductDisplayErrorView&urlLangId=-11&langId=-11&storeId=10202&itemId=1508634</a><br />
   <br />
   Aurinkoista ja ihanaa juhannusta sinulle myös! &hearts;

 2. Minäkin olen näitä Cooeen maljakoita himoinnut, nyt voisi olla hyvä aika haave toteuttaa kun Decorionin verkkokaupassa näkyi olevan mahdollisuus 15% alennukseen! ? Maljakko sopii kyllä sinulle loistavasti, ihania kuvia!

  1. Tiinah: Hyödynsin itsekin tuon samaisen 15% alennuksen, loisto etu. :)<br />
   <br />
   Tuo on niin kaunis maljakko, esteettisesti silmiä hivelevä. &hearts; Ja se näyttää upealta myös risunipun kanssa, joten vaihtoehtoja täytteeksi on ympäri vuoden. 🙂

  2. Nyt on tämä ihanuus tilattu! Ostopäätöstä nopeutti Decorionin juhannuskampanja, jossa postikulutkin saa kaupanpäälle!! 🙂 Jee! Keksisiköhän tuolta vielä jotain muutakin tilattavaa..! Mietin niitä tarjottimia ja/tai maljakolle kaveria. Hyvää juhannusta 🙂

  3. Tiinah: Cooeen terästarjottimet ovat kivoja, todella pelkistettyjä ja sirolinjaisia. &hearts; Mutta kyllä tuo maljakko on parasta antia, ihana mattapintainen kaunotar. &hearts; &hearts;

 3. Tuollaisessa selkeässä, yksinkertaisessa maljakossa/ruukussa pääseekin kukat parhaiten oikeuksiinsa. <br />
  Miten sun parvekekukat muuten voi? Mulla ötökät tappoi melkein kaikki kukat. Muutama pelargonia vielä kituu.

  1. Minna: Niin pääsee. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minun parvekekukat ovat kärsineet myös, unohdin kastella ne yhtenä viikonloppuna kun olimme reissussa ja metsämansikkani ei siitä enää selvinnyt. 🙁 Viherkasvitkaan eivät tunnu viihtyvän yhtään niin hyvin kuin viime kesänä, onkohan tuo ilma ollut niille liian vaihtelevainen… Tsemppiä pelargonialle. &hearts;

 4. Mielenkiintoisen näköinen maljakko. Kivasti olet saanut kukat aseteltua.<br />
  Mun lempimaljakko on Eva Solon tiimalasin muotoinen, johon kukat saa<br />
  monella tavalla, joko vain yhden tai runsaamman nipun.<br />
  Valoisaa juhannusta eikä olisi pahitteeksi vaikka aaurinkokin näyttäytyisi?

  1. Raili: Tuohon on ihana asetella kukkia. &hearts; Eva Solon maljakko on myös upea, tiimalasin muotoisessa vaasissa kukat avautuvat kauniisti. &hearts;

 5. Toi maljakko on mun mieleen, vaikken muuten ton tyylisestä tykkääkkään.<br />
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

 6. Tilasin tänään tämän ihanan maljakon seita shopista. Toivottavasti saan sen perjantaihin mennessä. ? onko sinulla vielä tämä käytössä?

  1. pitju: On vielä käytössä, tosin ollut jo tovin ilman täytettä kun tuo malli on sellainen ettei siihen ihan kaikenlaisia auringonkukkia saa mahtumaan. 🙂

 7. sain eilen matkahuollolta viestin, että paketti, on saapunut k-markettiin. kävin tänään hakemassa ja innoissani avasin pakettia. Ai että maljakko on ihana ☺️❤️ ihanan tuntuinen ja värinen. En ehtinyt vielä ostaa täytettä siihen, mutta ehkä ensiviikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *