Pöytäpuutarhan uudet antimet & juhannuksen toivotukset!

Olisin tahtonut koristella kodin koivunoksilla, mutta sellaisia ei taideta myydä missään…? Kukkakauppojen valikoimista en sellaisia löytänyt, enkä viitsi mennä leikkelemään luonnonvaraisista puista oksia omatoimisestikaan, se kun ei ole sallittua. Jotakin juhannustunnelmaa nostattavaa kuitenkin piti löytää ja ostin kukkakaupasta kolme pientä rehottavaa viherkasvia. 🙂

Omakotivalkoinen_5067.jpg

Omakotivalkoinen_5063.jpg

Omakotivalkoinen_5070.jpg

Omakotivalkoinen_5068.jpg

Onneksi parvekkeen edessä kasvaa suuria koivuja, joita voi olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoista ihastella. Juhannussaunassa viimeistään saa aimo annoksen koivua, sillä siellä on saunavihdat ja koivulta tuoksuvat löylytipat…

Omakotivalkoinen_51389090.jpg

Omakotivalkoinen_52299090.jpg

Huomenna pidän vapaapäivän tietokoneesta ja kaikista muistakin kapuloistani, joten seuraavan kerran postailen teille videon muodossa lauantaina. Vehreiden kuvien myötä toivotan teille kaikille ihanaa ja tunnelmallista keskikesän juhlaa! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

3 kommenttia “Pöytäpuutarhan uudet antimet & juhannuksen toivotukset!

  1. Huomasin columbuksessa, Vuosaaressa että siellä on sellainen karkkikauppa joka myy vastoja saunaan,jotka on tehty koivunoksista. Tänään kauppareissulla näin niitä ohi kävellessä. ☺️ Hyvää juhannusta

    1. Pitju: Tuollaiset tuorevastat olisi olleet hyvät, olisin pistänyt ne maljakkoon. 🙂 Harmikseni en sellaisia löytänyt mistään mutta ensi vuotta varten pidän tuon mielessä… Kiitokset! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *