Oma Koti Valkoinen 5v – juhlahuumassa mukana Stockmann.com!

Loppuviikkoa vietetään blogisynttäritunnelmissa ja luvassa on alennuksia, arvontoja sekä muisteloita menneiltä vuosilta. 🙂 Suosikkikauppani Stockmann tarjoaa blogini 5-vuotisjuhlan kunniaksi 10% alennuksen KAIKISTA normaalihintaisista tuotteista – kodin, muodin, urheilun ja kosmetiikan osastoilta, jonka lisäksi yli 70€:n ostokset toimitetaan ilman postikuluja. ♥

Omakotivalkoinen_01072016_788278.jpg

Blogihistoriani aikana olen kirjoittanut 2536 postausta, julkaissut lähes 50 000 kommenttia ja vastaanottanut tuhansia sähköposteja teiltä lukijoilta ympäri Suomen. Blogini ansiosta olen tutustunut moniin ihaniin ihmisiin ja saanut mahdollisuuden ideoida useita mielenkiintoisia yhteistyökampanjoita eri yritysten kanssa. Vuosien aikana olen kasvanut vahvemmaksi ja viisaammaksi, niin ihmisenä, bloggaajana kuin sisustajanakin. Blogi on kulkenut mukanani arjessa ja vähän juhlassakin, keskittyen suureen intohimooni sisustukseen. Olen kiitollinen kaikista näistä vuosista, ihanista hetkistä ja kauniista kommenteista, joita olette minulle kirjoitelleet. ♥

Omakotivalkoinen_01072016_81683.jpgOmakotivalkoinen_01072016_81682.jpg

Stockmann on lapsuudesta asti ollut minulle ykköskauppa, josta olen aina löytänyt etsimäni. Muistan kuinka kävin teini-ikäisenä kavereiden kanssa pyörimässä silloisessa nuortenvaateosasto One Wayssa ja syömässä Pappagallon italialaista jäätelöä neljännen kerroksen aulakahvilassa suihkulähteen vieressä. Myös ravintolaosastolla yläkerroksessa tuli vietettyä aikaa jätskin ja läksyjen teon merkeissä sekä MeKaks- ja Suosikki -lehtiä lukiessa. Stockmann on minulle paljon muutakin kuin pelkkä kauppa, tarjoten edelleen elämyksiä, tapahtumia ja mukavia hetkiä ostosten teon lomassa… ja siksi olenkin erittäin iloinen saadessani tehdä juuri heidän kanssaan yhteistyötä. ♥

Omakotivalkoinen_01072016_781781.jpg

Stockmann tarjoaa synttäreiden kunniaksi blogini lukijoille 10% alennuksen kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista (koskee myös toimitusmyyntituotteita). Alennuksen saat verkkokaupan kassalla alekoodilla onneaokv5. Koodi on voimassa 10.7.2016 asti ja koskee kodin osaston lisäksi myös naisten-, miesten- ja lasten muotia, sekä urheilun ja kosmetiikan tuotteita. 🙂

www.stockmann.com/onneaokv5

Huomenna luvassa synttäriarvontaa! Aurinkoista viikonloppua kaikille! 

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

22 kommenttia “Oma Koti Valkoinen 5v – juhlahuumassa mukana Stockmann.com!

 1. Onnea synttärisankarille, One Way oli munkin lemppari ;). Vähän himottaisi hankkia toiset OTZ:it ja käyttää tuo ale.

  1. Satu: One Way oli kultaa, mahtava paikka. ♥ Kävin katsomassa One Wayssa monen kotimaisen bändin keikkaakin, joka kuukausi oli jotakin spesiaalia meille silloisille nuorille. 🙂

 2. Onnea onnea ihan hirveän paljon, suurin halauksin ♥ Ihana-ihana oli nähä sinnuu ja Irinaa!! ♥

  1. Soili: Kiitokset! ♥ Ihana oli nähdä ja ehdottomasti tehdään uusintatreffit kun tulet seuraavan kerran kyläilemään. ♥ Aurinkoista viikonloppua! ♥

  2. 🙂 Jäitte sydämeeni &hearts; Nähdään ehdottomasti uudestaan, pitää varata useampi tunti.. :). Mie innostuin nyt siivoamaan, paitsi että tuli jo viiden minuutin jälkeen imuroinnissa tauko 😀 oikein siivoojahirmu taas liikkeellä. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua &hearts; &hearts;

  3. Soili: Ehdottomasti enempi aikaa ensi kerralla. &hearts; Mukavia siivoushetkiä sinne, täällä köllötellään ja laiskotellaan tämä ilta. 🙂

 3. Viisivuotisonnittelut ?. Se on pitkä aika ja paljon olet saanut aikaan. Eikös blogisi<br />
  ollut keväällä kymmenen suosituimman sisustusblogin joukossa. Hyvä!<br />
  Stokka on ollut minunkin taipaleella mukana 70-luvulta lähtien. Aina kun mahdollista<br />
  käyn siellä aistimassa sen erityistunnelmaa, jota muualla ei ole.

  1. Raili: Kiitokset kiitokset! &hearts; &hearts; Viisi vuotta on piiitkä aika kirjoittaa blogia, varsinkin kun postauksia teen melkeimpä kerta päivään. 🙂 Tämä on semmoinen arjen pakopaikka, jossa saan kirjoitella ja kuvata kivoja juttuja ja keskittyä sisustushömpötyksiin. &hearts;<br />
   <br />
   Stockmannilla on ikioma paikkansa sydämessäni ja muistoissani, kellon alle on edelleenkin kiva sopia treffejä. 🙂 Olisi kamalaa jos Stockmannia ei enää olisi, pala parhaita muistoja on koettu nuorena nimenomaan Stockmannilla.

  1. Heidi: Todellakin, ja Irinan blogi täyttää huomenna myös 5v joten kilisteltävää löytyy kauniin kesäpäivän lisäksi. 🙂

  1. Irina: Kuten myös! &hearts; &hearts; Viisi vuotta, huh miten pitkä aika on meillä ensimmäisistä postauksista jo aikaa. 🙂

 4. Lämpimät 5-vuotisblogionnittelut &hearts; <br />
  <br />
  Aikalailla alkumetreillä eksyin blogiisi, koukutuin totaalisesti ja lisäsin suosikkeihini 🙂 Ja sillä tiellä olen edelleen 😀 Tapasi kirjoittaa, kauniit kuvat, ystävällinen ja lämmin asenteesi sekä oivat vinkit ovat mm. asioita, jotka tekevät blogistasi mieluisan. Lähes päivittäin pitää käydä kurkkaamassa, että mitähän kivaa Miia on taas keksinyt 😀

  1. Vanilja: Ihana olet! &hearts; &hearts; Olet kulkenut mukanani valtavan pitkän ajan ja matkankin. &hearts; &hearts; Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *