Liikkumisen riemua, treenivaatteita & extra-alennuksia!

Liikkumisen ja treenaamisen nimissä sain houkuteltua miehen ensimmäistä kertaa blogikameran eteen ja näin syntyi House of Brandonin sponsoroima sporttipostaus, jonka teemana on tyylikkäät urheiluvaatteet. Meidän perheessä harrastetaan ja liikutaan paljon, mies lenkkeilee ja käy treenamassa salilla 5 kertaa viikossa, jonka lisäksi hän pelaa jalkapalloa. Minulla liikuntamuotona on lenkkeily, sali, kotijumppailu sekä tanssiminen, vähän fiiliksien mukaan vaihdellen. 🙂 Edellä mainittujen lisäksi meidän perheessä pyritään hyötyliikkumaan – kävellään lyhyet matkat bussikyydin sijaan, kiivetään rappusia mielummin kuin himmaillaan hissillä, pyöräillään säästä riippumatta (koska emme edes omista autoa). Tarkoituksemme ei ole pyrkiä fitness-kisoihin, vaan ylläpitää kuntoa ja terveyttä niin pitkälle kuin mahdollista. Parin vuoden sohvaperunavaihe opetti sekä miestä että minua siitä miten tärkeää on pitää itsestään fyysisesti hyvää huolta, terveys on asia jota oppii arvostamaan vasta kun sen on vaarassa menettää.

Omakotivalkoinen_07082016_7827382.jpg

Vartaloa tukevat laadukkaat urheiluvaatteet tekevät liikkumisesta mukavampaa ja mielekkäämpää. Ne toimivat joskus myös hyvänä motivaattorina lenkille tai salille lähtöön – väsymys vähenee kun pukee päällensä kunnon kuntoiluvermeet. 🙂 Nike on sekä minun että miehen kestosuosikki, jonka laatuun voi aina luottaa. Miehen kaapista löytyy Nikea hyllykaupalla, on paitaa ja housua jos jonkinlaista. House of Brandonilta saamallani kampanjalahjakortilla ostin meille molemmille Niken uudet syksyiset treenisetit. Miehen päältä löytyy Nike Club Cuff Pant -collegehousut ja teknistä materiaalia oleva pitkähihainen Nike Cool Comp -treenipaita. Itselleni valitsin napakat klassikopökät Nike Pro Tight -treenitrikoot sekä Nike NP CL Long Sleeve -paidan, joka on samaa teknistä materiaalia kuin miehenkin paita.

Omakotivalkoinen_07082016_781781.jpg

1 | 2 | 3 | 4

Omakotivalkoinen_07082016_681281.jpg

Laajan sporttimalliston lisäksi House of Brandonilla on tarjolla runsaasti muutakin mielenkiintoista, esimerkiksi tänään alkanut -30% lisäale jo alennettuihin tuotteisiin. Extra-alennuksen saat alekoodilla SLS30, alekoodi on voimassa 14.8.2016 asti. Alen joukosta löytyy myös urheiluvaatteita, joten jos treenivarusteet kaipaavat päivitystä kannattaa ottaa pikaspurtti kohti HOB:n aleosastoa –>

www.houseofbrandon.com/ale

Energistä iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Liikkumisen riemua, treenivaatteita & extra-alennuksia!

  1. Timmejä tyyppejä! :)<br />
    <br />
    Onko noissa trikoissasi jonkinlaista taskua puhelinta, avainta, nenäliinaa tai vastaavaa varten?

    1. Hippu-76: Pöksyissä on pieni sisätasku, jonne mahtuu esim avaimet tai pieni ipod tms. 🙂 Puhelin ei taskuun mahdu mitenkään päin, taskun koko on puolet iPhone vitosesta eli mitoiltaan noin 3x5cm. 🙂

    1. Piia: Kiitos kutsusta, jätän tällä kertaa kuitenkin väliin sillä pyyhkeitä löytyy omasta takaa sopivasti meidän tarpeisiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *