Liikkumisen riemua, treenivaatteita & extra-alennuksia!

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann Oyj

Liikkumisen ja treenaamisen nimissä sain houkuteltua miehen ensimmäistä kertaa blogikameran eteen ja näin syntyi Stockmannin sponsoroima sporttipostaus, jonka teemana on tyylikkäät urheiluvaatteet. Meidän perheessä harrastetaan ja liikutaan paljon, mies lenkkeilee ja käy treenamassa salilla 5 kertaa viikossa, jonka lisäksi hän pelaa jalkapalloa. Minulla liikuntamuotona on lenkkeily, sali, kotijumppailu sekä tanssiminen, vähän fiiliksien mukaan vaihdellen.

Nike treenivaatteet asupostaus ja alekoodi Omakotivalkoinen

Hyötyliikuntaa päivittäin

Edellä mainittujen lisäksi meidän perheessä pyritään hyötyliikkumaan – kävellään lyhyet matkat bussikyydin sijaan, kiivetään rappusia mielummin kuin himmaillaan hissillä, pyöräillään säästä riippumatta (koska emme edes omista autoa).

Tarkoituksemme ei ole pyrkiä fitness-kisoihin, vaan ylläpitää kuntoa ja terveyttä niin pitkälle kuin mahdollista. Parin vuoden sohvaperunavaihe opetti sekä miestä että minua siitä miten tärkeää on pitää itsestään fyysisesti hyvää huolta, terveys on asia jota oppii arvostamaan vasta kun sen on vaarassa menettää.

Nike treenivaatteet asupostaus ja alekoodi Omakotivalkoinen

Laadukkaat urheiluvaatteet tekevät liikkumisesta mukavaa

Vartaloa tukevat laadukkaat urheiluvaatteet tekevät liikkumisesta mukavampaa ja mielekkäämpää. Ne toimivat joskus myös hyvänä motivaattorina lenkille tai salille lähtöön – väsymys vähenee kun pukee päällensä kunnon kuntoiluvermeet. 🙂

Nike on sekä minun että miehen kestosuosikki, jonka laatuun voi aina luottaa. Miehen kaapista löytyy Nikea hyllykaupalla, on paitaa ja housua jos jonkinlaista. Stockmannilta saamallani kampanjalahjakortilla ostin meille molemmille uudet syksyiset treenisetit.

Miehen päältä löytyy Nike Club Cuff Pant -collegehousut ja teknistä materiaalia oleva pitkähihainen Nike Cool Comp -treenipaita. Itselleni valitsin napakat klassikopökät Nike Pro Tight -treenitrikoot sekä Nike NP CL Long Sleeve -paidan, joka on samaa teknistä materiaalia kuin miehenkin paita.

Nike treenivaatteet asupostaus ja alekoodi Omakotivalkoinen

1 | 2 | 3 | 4

30% lisäalennusta jo alennetuista tuotteista

Stockmann tarjoaa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja kaikenlaiseen liikkumiseen vaatteista ja kengistä asusteisiin ja reppuihin asti. Alekoodilla OKV30 saat nyt -30% lisäalennusta kaikista jo alennetuista tuotteista, alekoodi on voimassa 14.8.2016 asti. Jos treeni- ja urheiluvarusteesi kaipaavat päivitystä niin nyt jos koskaan kannattaa ottaa pikaspurtti kohti Stockmannin aleosastoa!

stockmann.com/ale

Energistä iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Liikkumisen riemua, treenivaatteita & extra-alennuksia!

  1. Timmejä tyyppejä! :)<br />
    <br />
    Onko noissa trikoissasi jonkinlaista taskua puhelinta, avainta, nenäliinaa tai vastaavaa varten?

    1. Hippu-76: Pöksyissä on pieni sisätasku, jonne mahtuu esim avaimet tai pieni ipod tms. 🙂 Puhelin ei taskuun mahdu mitenkään päin, taskun koko on puolet iPhone vitosesta eli mitoiltaan noin 3x5cm. 🙂

    1. Piia: Kiitos kutsusta, jätän tällä kertaa kuitenkin väliin sillä pyyhkeitä löytyy omasta takaa sopivasti meidän tarpeisiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *