Tyylikäs äänentoistoratkaisu – Geneva Model L & jalusta!

Viikon takaisesta Geneva Model L -postauksesta jäi kuvaamatta lisävarusteena myytävä jalusta, joka mahdollistaa musiikkilaitteen sijoittamisen lähes mihin tahansa kohtaan kodissa. Oman jalustansa päällä lepäävä Model L on upeaa katseltavaa, todellinen katseenvangitsija. ♥

Omakotivalkoinen_06082016_6046_2.jpg

Omakotivalkoinen_06082016_6032_3.jpg

Omakotivalkoinen_06082016_6041.jpg

Kiiltäväksi viimeistelty järeä alumiininen lattiajalusta nostaa laitteen yläreunan 79cm korkeudelle. Piuharyppäitä kammoavalle kyseinen jalusta on kuin taivaan lahja, sen sisään voi nimittäin kätkeä kaikki tarvittavat virta- , signaali- ja antennikaapelit. 🙂

Omakotivalkoinen_06082016_6044.jpg

Omakotivalkoinen_06082016_6025.jpg

Omakotivalkoinen_06082016_6028.jpg

Nyt pitäisi sitten päättää jätänkö Genevani tuon kauniin ja linjakkaan jalustan päälle vai nostanko sen takaisin olohuoneen tasolle, jossa se toimii täydellisenä kotiteatterina. Leffoja katselen useana iltana viikossa ja Geneva nostaa elokuvaelämyksen täysin uudelle tasolle, varsinkin jos vertaa tv:n omista kaiuttimista tulevaan äänimaailmaan. Hmmm, tässä onkin viikonloppupähkinä minulle purtavaksi… 🙂

Lisätietoa, tuotearvostelua sekä kuvat tv-tason päälle sijoitetusta taikalaatikostani löydät aiemmasta Geneva Model L -postauksestani TÄÄLTÄ!

Aurinkoista ja lempeää lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: TA-Distribution / Geneva)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Tyylikäs äänentoistoratkaisu – Geneva Model L & jalusta!

 1. Missä tuon virtajohto sitten on? Vai tarvitseeko tuo virtaa? Joo, en tajua noista laitteista yhtään mitään, mä katselen elokuvani yleensä tabletin näytöltä, parin euron kiinalaisilla nappikuulokkeilla joten rima ei ole kamalan korkealla tuon suhteen 😀

  1. Nainen: tarvitsee virtaa toki, johto piiloutuu putken sisään ja kulkee lattiaa pitkin pistorasiaan. Minulla ei ole tuossa kohtaa lattiapistoketta ja virta pitää vetää suoraan datakaapista joka sijaitsee syvennyksessä nurkan takana. 🙂

  1. tinde: Johto kulkee putken sisällä ja lattian kautta pistorasiaan. Minun tapauksessani ei tuossa kohtaa seinällä ole pistoketta, joten virta pitää ottaa nurkan takaa seinällä olevasta datakaapista (sisällä pistorasioita). 🙂

  2. Siis eihän kuvassa ole mitään johtoa? Ymmärrän, että tuo on vain kokeilu ja johtoa ei siksi ole, mutta vähän epäselvää lukijalle. Kuitenkin postauksessa annat ymmärtää, että sitä voisi tuossakin pitää niin totta kai johtojen näkyminen kiinnostaa. Lattian kautta voi toisaalta ymmärtää, että lattiaa avattu ja johto kulkee siellä.<br />
   Jos kyseessä kaiutin, tärkeintä sijainnille lienee se missä ääntä eniten tarvitaan kuin sisustukselliset tekijät. Tuo sijainti ei vaikuta kovin hyvältä.

  3. nainen2: Tottakai laitetta voi pitää tuossakin, onhan nurkan takana paikka johdolle josta saa virtaa. 🙂 Laite oli tuossa viime viikon keskiviikosta saakka ja ihan käytössä oli virtoineen päivineen. 🙂 Laite soi todella hyvin jalustan päällä, melkeimpä paremmin kuin tasolla, mutta kotiteatteri-mukavuuden vuoksi laitoin sen takaisin tv:n viereen. 🙂

 2. Mitä niille edellisille kaiuttimille kävi? Niiden hankintahan meni jopa trenssiostoksen edelle.

  1. edelliset kaiuttimet: Tarkoitatko Devialet Phantomeita? Ne olivat minulla vain lainassa kuten postauksessa mainitsin. 🙂 Ovat himppasen tyyriin puoleisia ja aika monta trenssiä saisi säästää että sellaisen parin saisi. Laatu toki on loistava, mutta omaan budjetiini sopii paremmin tämä geneva. &hearts;

  1. Anile: Tason päälle siirsin Genevan jo takaisin, kotiteatterina se on ihan mieletön enkä halua enää tinkiä leffaelämyksistäni nyt kun on mahdollista nautiskella tyylillä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *