Joulu tulee… Ikeasta!

Joulun ensimmäiset vilahdukset ovat jo täällä, uusimpana Ikean Joulu 2016 -kampanja ja siihen liittyvä tiedote, jonka sain hyppysiini tänään. Ikean tämän vuoden joulumallisto on saanut inspiraationsa 1800-luvun lopun ruotsalaisesta kansanperinteestä, josta ei tunnelmaa puutu. Mallisto sisältää yksinkertaisia ja aitoja materiaaleja, kuten lankaa, villaa, nahkaa, puuvillaa, huopaa, puuta ja metallia. Malliston kuosit ja värit mukailevat perinteistä vanhanajan joulua – punaista, vihreää ja sinistä sekä metallisävyjä. Tässä ennakkomaistiaisia tulevasta joulusesongista, joka varmasti toistuu myös monen muun merkin jouluisissa tuotteissa…

IkeaJoulu2016_67384.jpg

IkeaJoulu2016_67385.jpg

IkeaJoulu2016_67383.jpg

IkeaJoulu2016_67386.jpg

IkeaJoulu2016_67388.jpg

IkeaJoulu2016_67387.jpg

IkeaJoulu2016_67382.jpg

Pelkistetyn koristelun kannattajana en tänäkään vuonna aio panostaa joulusisustukseen suuria summia. Meidän joulu syntyy tunnelmasta ja tuoksuista, levosta ja lomasta, yhteisestä ajasta, lautapeleistä ja leffoista. 🙂 Ikean kuvista huokuva tunnelma vaikuttaa minuun silti hyvin vahvasti, varsinkin nuo sinisävyiset yöllisen joulun miljöökuvat joiden keskelle näen itseni siemailemaan glögiä. ♥︎ Sinisen ja luonnollisen ruskeat sävyt toimivat todella kauniisti yhteen ja muutama idea tulevan joulun sisustuksesta syttyikin näiden kuvien myötä jo mieleen… 

IkeaJoulu2016_67389.jpg

88 päivää on vielä jouluun, joten fiilistellä ehtii moneen kertaan… I H A N A A ! 🙂 Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Ikea)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Joulu tulee… Ikeasta!

 1. Oi! Ihanan tunnelmallisia kuvia! ♥ Mulla on jo vilahtanut jouluaaton kattaus mielessä, siihen liittyy vahvasti vähän vanhahtava ja tunnelmallinen ilme. Kaukana on blingit! Jouluna meillä on aina runsasta ja nämä kuvat kannustavat siihen entisestään! 🙂

  1. Heidi: Blingiä ei meilläkään jouluna tulla näkemään, paitsi milliriikkisen vanhoissa valkoisissa joulupalloissa joissa sellainen krumeluurisuuteen vivahtava lookki. 🙂 Itse innostuin tuosta luonnollisuudesta, juuttinarusta, pellavasta ja oljesta. ♥ Saa nähdä miten saan vai saanko muutaman pienen yksityiskohdan sopimaan nykyiseen sisustukseen. 🙂

 2. Ihania kuvia. Itse pidän joulusta todella paljon ?En malttaisi odottaa, että saisi alkaa koristelemaan kotia jouluiseen kuntoon. Meidän joulu on tänä vuonna valko- harmaa ripauksella punaista. On helppoa laittaa valkoista väriä jouluun, kun meillä on huonekalut valkoiset. Muut värit tulee sitten verhoista,tyynyistä,torkkupeitoista jne…

  1. Pitju: Meillä myös mennään aikaisemmista jouluista tutulla valkopainotteisella sisustuksella. 🙂 Joulukuusen haluaisin tänä vuonna, mutta joudun vähän säätämään kalusteiden ja järjestelyn kanssa että saan sen mahtumaan. 🙂 Itse innostuin tuosta narusta ja oljesta, ajattelin kokeilla ommella kuusen jalan ympärille juuttikankaasta jonkinlaisen pussin, ja kenties teen tytön kanssa narusta jotain koristeita… Saa nähdä mitä sitä vielä keksii ja kehittelee ennen kuin joulu on täällä. 🙂

 3. Mä en tykkää joulusta. En mistään mikä kuuluu jouluun. En koristeista, en ruoasta, en musiikista, en mistään. Ainakin tällä hetkellä on sellainen fiilis.<br />
  Joulu joululta on myös vaikeampi ostaa tyttärelleni lahjoja. Hänestä käteinen ja lahjakortit ei ole kivoja lahjoja. Hän haluaa yllättyä. Noh, ehkä hän tänä jouluna todella yllättyy siitä, että äiti ei enää ole keksinyt yllätyksiä. Tai että ne on todella huonot…

  1. Minna: Tehkää jotakin erilaista, menkää vaikka aattona yhdessä aamusella syömään aamupalaa johonkin kahvilaan ja käykää ostamassa joululahjat yhdessä. 🙂 Te siitä tytöllesi yllätys, älä kerro mihin menette ja mitä teette, sanot vaan aatonaattona että varaudu heräämään huomenna klo 8. 🙂 Voitte käydä vaikka leffassakin lahjaostosten jälkeen jos tykkäätte. 🙂 Teette kivoja juttuja yhdessä mutta eri tavalla kuin jouluisin yleensä on tapana. &hearts; &hearts;

 4. Hui miten tunkkaisia ja synkän näköisiä kuvia. Minua ahdistaisi jos koti olisi noin tumma ja synkkä. Talvella on muutenkin niin pimeää ja kyllä kaikki joulun valot hukkuu tummaan taustaan. Valoisa koti tuo talvella valot ja koristeet kauniisti esiin ja kirkastaa muuten niin pimeää aikaa 🙂

  1. Sari: Kuvissa on hyvin tumma tunnelma mutta minusta on ihanaa välillä nähdä tuollaista iltatunnelmaa ainaisten hohtavan valkoisten hankikuvien ja aurinkoisten jouluaamujen tilalta. &hearts; Itse inspiroiduin miettimään nimenomaan illan tunnelmaa, miten ihana on istua kynttilänvalossa hämärässä, juoda glögiä ja syödä aurajuustoa sekä pipareita. Kenties lukea kirjaakin… &hearts; Ah, joululoma… ihan parhautta! &hearts;

 5. Olipa kiva nähdä ennakkoon! Milloin mahtavat tulla liikkeisiin? Viime vuonna olin myöhässä vaikka luulin olevani ajoissa… Me heitimme alkusyksyllä vanhan tekokuusen pois ja olinkin ajatellut laittaa pelkkiä palloja roikkumaan ikkunaan.

  1. Minna: Ikean joulutuotteet tulevat myyntiin marraskuussa, sen tarkempaa päivää en tiedä. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, uskoisin niiden ilmestyvät viimeistään marraskuun toisen viikon alussa eli noin 7.11. :)<br />
   <br />
   Pallot ikkunassa kuullostaa ihanalta idealta! &hearts;

 6. Moikka!<br />
  Tykkään kyllä joulusta, mutta nykyään koristeet rajoittuvat paperitähtiin,<br />
  valonauhoihin sekä kukkiin ja kynttilöihin. Silloin kun kävi töissä parasta<br />
  oli ne muutamat ylimääräiset vapaapäivät. Sen on ymmärtänyt vasta <br />
  jälkeenpäin. Ensin on kuitenkin vielä täysillä rehottavan puutarhan saaminen <br />
  talviteloille, etelänmatka ja vaikka mitä kivaa. Joulu tuntuu niin kaukaiselta.

  1. Raili: Meillä sama linja, joulukuusi toki ostetaan jos saan sille paikan sovitettua johonkin. Jos ei isoa kuusta niin vähintään pöytäkuusi sitten. :)<br />
   <br />
   Joulu on parasta loma-aikaa, saa ladata akkuja ja nauttia herkuista oman kodin rauhassa ilman stressiä. Erittäin toivottua meidän perheessä tänä vuonna. :)<br />
   <br />
   Teillä onkin ihania juttuja tulossa vielä ennen joulua! &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Minusta Aarikan ja Pentikin joulujutut ovat kauniimpia . <br />
  Aarikan tontut ovat jo klassikkoja !<br />
  Arvostan enemmän kotimaisuutta vaikka Pentik tuottaa osan ulkomailla muttaliikr on kotimainen . <br />
  Toki hinnassa on eroa Ikeaan verrattuna mutta mieluiten käytän rahan kotimaiseen brändiin .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *