Room21 tuotesuosikit osa 4 – Merakin tuoksuvat soijakynttilät

Pimeät illat, tuoksuvat kynttilät, rentoutuminen ja kuppi kuumaa juomaa kuuluvat koleaan syksyyn. Tuoksukynttilät ovat oleellinen osa sekä sisustusta että kotini tunnelmaa ja Room21:sen tuotesuosikit -postaussarjan neljännessä osassa esittelen teille Merakin soijaöljystä valmistetut tuoksukynttilät. ♥

Omakotivalkoinen_28092016_8057_2.jpg

Omakotivalkoinen_28092016_8049.jpg

Kauniiseen valkoiseen lasipurkkiin valettu M-kokoinen Meraki -tuoksukynttilä on 100% luonnontuote ja sen paloaika on noin 35 tuntia. Luonnon omien ainesten ansiosta se nokeaa vähemmän kuin perinteiset kynttilät. Kynttiläkokoelmasta löytyy neljä eri tuoksuvaihtoehtoa, joista ehdoton suosikkini on raikkaan puuvillainen Fresh Cotton. Kyseinen kynttilä on tuoksultaan erittäin mieto, miellyttävä ja hieman hienostunutkin, tuoksusta olen erottavinani ainakin rumpukuivatun lämpimän puuvillan, puuterisen makean vivahteen sekä raikkaan ulkoilman – todellinen löytö joka täytyy uusia heti kun vanha on palanut loppuun. ♥

Omakotivalkoinen_28092016_8055.jpg

Omakotivalkoinen_28092016_8053.jpg

Sandalwood & Jasmine -tuoksukynttilä on kukkaisempi ja hieman voimakkaampi kuin Fresh Cotton. Tuoksu keventyy kun kynttilä saa olla hetken ulkona purkistaan, pohjatuoksusta erotan palavan takkapuun jota jasmiinikukan makeus jännästi täydentää. Kynttilöitä on saatavana kahdessa koossa ja edellä mainittujen tuoksujen lisäksi valikoimasta löytyy hedelmäinen Fig & Apricot sekä hennon utuinen White Tea & Ginger, josta mieleeni tulee sumuinen sää. 🙂

Omakotivalkoinen_28092016_8040.jpg

Omakotivalkoinen_28092016_8038.jpg

Syksyn kynttiläkokoelmani on nyt kasassa, mikä on hyvä juttu sillä illat ovat jo todella pimeitä ja ankeita ilman kynttilöiden tuomaa tuoksua ja tunnelmaa. Ennen joulua joudun uudestaan kynttiläostoksille, Fresh Cotton on ainakin pakko saada uudelleen ja uudelleen. ♥

Tunnelmallista syysiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

3 kommenttia “Room21 tuotesuosikit osa 4 – Merakin tuoksuvat soijakynttilät

  1. Itse olen poltellut kynttilöitä jo kuukauden päivät. Lempparini on valkoiset Pirkan kynttilät. Syysillat ovat todella ihania, varsinkin jos ulkona sataa vettä kaatamalla tai myrskyää. ?

    1. Pitju: Syksy ilman kynttilöitä olisi todella ankeaa aikaa, ihana kun saa jo seiskan aikaan illalla laittaa kyntilät palamaan. ♥ ♥

  2. Hmm… sopisikohan tuo Cotton nirsoon ja tuoksuherkkään nenääni? Onkohan siis tarpeeksi kevyt mullekin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *