Talvinen sisustus & valkoinen talja!

Kuinkahan monena syksynä / talvena olen teille puhua pölissyt valkoisista taljoista. 🙂 Olen haaveillut sellaista Kartellin läpinäkyvään Ghost-tuoliin, nahkasohvalle, päiväpeiton päälle, makuuhuoneen lattialle vastaanottamaan uniset varpaat… Oikea sävy vaan on tähän asti puuttunut, kun kauppojen keinokarvaisetkin taljat ovat olleet liian kermaisia. Tänään haaveesta tuli viimein totta, löytäessäni Hemtexiltä täydellisen valkoiset Dolly-taljat! ♥︎

Omakotivalkoinen_30092016_8084_3.jpg

Omakotivalkoinen_30092016_672843.jpg

Lampaantaljaa jäljittelevä Hemtexin Dolly on unelman pehmeä ja hyvin aidon oloinen. Materiaali on 80% akryyliä ja 20% polyesteriä, ja sen voi pestä koneessa 30°C hienopesuohjelmalla. Taljan karvat kannattaa kammata heti pesun jälkeen jolloin se pysyy vastaostetun näköisenä pesusta toiseen. Dollya on valkoisen lisäksi saatavana myös mustana, vaaleanharmaana ja roosana, todellinen suloisuus ja niin pehmoinen että hymyilyttää kun laskee poskensa sen päälle. 🙂

Omakotivalkoinen_30092016_8070_2.jpg

Omakotivalkoinen_30092016_8068.jpg

Omakotivalkoinen_30092016_8074_3.jpg

Hemtexin clubilaisena sain taljoista vielä 25% alennustakin, jolloin yhdelle taljalle jäi hintaa vaivaiset 22€. Sisustuslöytöjen suhteen olen kyllä melkoinen Hannu Hanhi, kaikki parhaat jutut kun pelmahtavat vastaan aina silloin kun niitä vähiten osaa odottaa. 🙂 

♥︎ ♥︎ ♥︎  Pehmoisin ajatuksin perjantai-illan viettoon!  ♥︎ ♥︎ ♥︎

Miia_signerina2015.jpg

*sisältää kaupallisen linkin


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “Talvinen sisustus & valkoinen talja!

 1. Ihanan pehmeän näköinen. Vois mennä huomenna hypistelemään sitä hemtexille. ☺️ Varmaan on myös lämmin. Tommoisenhan vois laittaa vaikka mademoisellen istuinosan päälle. Pitääpä miettiä. ?

  1. Pitju: Tuo on niin pumpulinen, Mademoiselleen sitä eilen illalla mielenkiinnosta kokeilin ja se on kuin tehty tuolin päälle. ♥ ♥

 2. Ihanan näköinen! Ja juuri kuule tänään kuvasin meidän taljoja ajatuksena postata taljoilla sisustamisesta! Nyt on jotain telepatiaa ollut! 😉

 3. Arvaa mitä! Kävin ostamassa tuon tänään. Että kiitos vaan vinkistä! ♡ Tuo on niin unelmanpehmeä! Mallasin sitä olkkarin löhöpenkille, se sopii siihen niin hyvin! ♡ Meidän talja saa kyllä odottaa talvisempia/jouluisempia hetkiä ja pakkasinkin taljan kaappiin vielä hetkeksi odottelemaan.

 4. Moi! Ihania löytöjä olet tehnyt. Kuinkahan monta kertaa taljoja on tullut<br />
  hypisteltyä, mutta kauppaan ovat aina jääneet. Onko vai ei mun juttu, sitä mietin.<br />
  Tai juuri se oikea ei ole vielä sattunut kohdalle. Tuota hankkimaasi voisi käydä<br />
  vilkaisemassa.

  1. Raili: Kannattaa käydä kurkkaamassa, itse tykkään tuosta taljasta sen upean valkoisen sävyn ja sileän pinnan vuoksi. Se ei ole sellainen perinteinen puolikikkarainen vaan hyvin sliipattu ja yksinkertainen. Näyttääkin vielä aidolta, mikä on plussaa. 🙂

 5. Tuohan on ihana löytö! Meillä ei ole taljoja, vaikka niitä joka vuosi haaveilen. Kaunis tuo valkoinen, vaikka olen nähnyt täällä sisutusliikkeessä värillisiä, joissa hinta n. 160e.

  1. Aikku: Hemtexillä on valkoisen lisäksi myös roosaa, harmaata ja mustaakin. Upeita ovat! &hearts; Normihinta on 29,95 ja sain clubialennusta 25%. En ole varma mihin asti tuo clubialennus on voimassa, mutta ihan hyvä säästö tuostakin syntyi (en tiennyt alesta lampsiessani kassalle). 🙂

 6. Taljat ovat ihania! Itse vieroksun keinoturkista mutta ymmärrän ongelmasi värisävyn kanssa. Luonnonvalkoinen talja ei sopisi sisustukseesi yhtä hyvin.

  1. Hippu-76: Puhtaanvalkoista aitoa taljaa ei ole koskaan vastaan osunut ja koiran takia en sellaista voisi edes hankkia. Koira on yhden aidon taljan raapinut ja repinyt rikki, miksikä lieneekään taljaa luullut mutta hajusta ei tykännyt yhtään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *