Alevinkki – Luhta Pilvi päiväpeitto -40% Anttilasta

Käväisin eilen kauppakeskus Itiksessä sijaitsevan Anttilan konkurssimyynnissä ja bongasin myymälän takaseinältä Luhdan valkoisia (ja harmaita) Pilvi -päiväpeittoja -40% alennuksesta. Oma päiväpeittoni on palvellut minua jo yli kaksi vuotta ja edelleenkin olen äärimmäisen tyytyväinen siihen – parempaa päiväpeittoa ei eläinperheeseen kertakaikkiaan ole. ♥ Muutama teistä on ollut kiinnostunut hankkimaan samanmoisen itselleen ja Anttilasta löytyy nyt edulliseen hintaan sekä yhden hengen sänkyyn että parisänkyyn sopivaa kokoa. 🙂

Omakotivalkoinen_30092016_324034_2.jpg

Omakotivalkoinen_30092016_8621.jpg

Päiväpeittoni on edelleen täysin uudenveroisessa kunnossa. Se ei ole kulunut, tahraantunut, rypistynyt, kellastunut eikä tikkaukset ole alkaneet purkautumaan vaikka koirakin on useaan otteeseen käynyt kuopsuttelemassa siitä itselleen pesämäistä kasaa. 🙂 Päiväpeiton pinta on niin liukas ettei siihen tartu pöly, irtohiukset eikä koirankarvat. Kerran olen päiväpeiton pessyt ihan kotikoneessa ja puhdasta tuli. Kuivausrumpua en suosittele, mutta päiväpeiton materiaali on sellainen että se kuivuu hyvin nopeasti narullakin. Pari kertaa kun käy kuivauksen aikana sitä ravistelemassa niin peitto on taas muhkea pullukka. 🙂

OMAKOTIVALKOINEN_30092016_87281.jpg

Ostin tytölle tuollaisen kapean peiton ja se on kuin tehty neidin laatikostosänkyyn (tästä tulossa postausta myöhemmin). Pistin sanaa eteenpäin parille tutullenikin ja ensiasuntonsa ostanut kummityttöni hyökkäsi myös hakemaan omansa. ♥ Seinälle jäi vielä noin tusinan verran tuplakokoisia päiväpeittoja, joten nopsa pitää olla jos mielii Pilvi-ostoksille. 🙂

Illemmalla tulossa pörröinen postaus, joten olkaahan kuulolla! Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

18 kommenttia “Alevinkki – Luhta Pilvi päiväpeitto -40% Anttilasta

 1. Meidän harmaa Pilvi siirtyi teinin huoneeseen.Tuo leveämpi malli toimii ihan hyvin myös kapeammassa sängyssä, laskeutuu niin nätisti. Vähän houkuttaisi tuo valkoinen :-).Ihanaa viikonloppua.

  1. satu: tytön sänky oli vähän liian matala tuohon tuplaleveään, toinen puoli roikkui lattialla. Nyt hänellä on tuo 160x240cm kokoinen ja se on mainio, näyttää hyvältä ja sietää remuamista. 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle myös! ♥

 2. Olisko sulla vinkkiä miten kuivuneen haavasta tulleen veritahran saisi päiväpeitosta pois? En ole mikään mestari tahranpoistaja.. 😀 Meillä siis juurikin tämä Pilvi valkoisena.

  1. Kuulemma vetyperoksidilla pitäisi veri lähteä. En tosin mene vannomaan jos on päässyt kunnolla kuivahtamaan 🙂

  2. J: Jos on pitkään ollut veritahra niin sitä on vaikea saada pois millään. Pari päivää vanhaan tehoaa Universal Stone, valkaiseva Perlana, Vanish tai etikka. 🙂 Äitini on pelastanut monet valkoiset tekstiilit etikan avulla, sitä kannattaa kokeilla vaikka mikään ei olisi auttanut.

  3. Itse olen saanut kuivuneet punaviinitahrat lähtemään täysin sappisaippualla. Uskoisin, että verkon voisi lähteä pois.

  4. Aukku: Sappisaippua on myös hyvä, sitäkin voi kokeilla. 🙂 Toivottavasti näistä kaikista vinkeistä yksi toimisi ja saisit eimii tahran pois. ♥

  5. Aurinkokylpyä kannattaa myös kokeilla: vie tekstiilin pihalle aurinkoon ja antaa olla vaikka muutaman päivän auringon valossa :)<br />
   <br />
   Meilläkin on päiväpeiton etsintä edessä, huomasin myös nämä Pilvit Kodin ykkösessä. Vaikea päättää ja valita!

  6. Veritahrojen poistossa olennaisinta on käyttää kylmää vettä. Lämpimässä vedessä veri jämähtää paikoilleen ja sen jälkeen poistaminen on todella hankalaa. Kannattaa laittaa vaikka ihan tavallista nestemäistä pesuainetta suoraan kuivalle tahralle ja hangata tahrakohtaa itse itseään vasten ottamalla molemmilla käsillä kiinni tahran reunoista. Kannattaa varoa, ettei levitä irronnutta verta kovin laajalle alueelle. Sekaan voi vähitellen lisätä kylmää vettä ja emulgoida sen saippuan kanssa. Myös huuhtelu tehdään kylmällä vedellä.<br />
   <br />
   Onnea tahran poistoon. 🙂

  7. kirpparikeiju: Tuo toimii aurinkoisena päivänä, varsinkin kesällä todella hyvin. :)<br />
   <br />
   Tuttu tunne, liikaa hyviä vaihtoehtoja. 🙂 Onneksi itse päädyin aikoinaan tähän Pilviin, se osoittautui käytössä monin kerroin paremmaksi kuin osasin kuvitellakaan. 🙂

  8. Hippu-76: Tuo kylmävesi toimii kun veritahra on tuore, mutta kuivuttuaan (varsinkin jos on ollut jo pitempään) en ole itse huomannut eroa kylmän ja kuuman veden välillä. Kuuma vesi ja Perlana White ovat tähän asti toimineet täsmäpoistona ja loputkin tahrasta ovat hävinneet konepesussa 40°c lämpötilassa. <br />
   <br />
   Kylmää kannattaa varmasti kokeilla aina ensimmäisenä, ja jos sillä ei ala irtoamaan niin sitten järeämmät aineet ja kuumempi vesi. Tahrojen poisto on kyllä melkoista salatiedettä välillä. 🙂

 3. Hei! Minkä merkkinen ja mallinen liesituulettimenne on ja onko sen etulevyt valkoista lasia vai muuta materiaalia? Onko se myös sivuilta valkoinen? Kiitos!

  1. Anna: Liesituuletin on Savon mallistosta ja sen etulevy on valkoista lasia. Liesituuletin on kauttaaltaan valkoinen, reunat, alaosa sekä päälipuoli. :)<br />
   <br />
   Voit käydä lukemassa lisää siitä vanhasta postauksestani täältä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/12/kayttokokemukseni-uusista-moderneista-kodinkoneista-bosch-liebherr-savo-epoq-damixa&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/12/kayttokokemukseni-uusista-moderneista-kodinkoneista-bosch-liebherr-savo-epoq-damixa</a&gt;

 4. Meillä oli tällanen valkoisena ja jouduin myymään pois koska imi kaikki koirankarvat itteensä. Meillä vielä musta koira. ? Eli minulla aivan päinvastainen kokemus. ?

  1. Koiraperhe: Kuulostaapa kummalliselta, kurja juttu. 🙁 Olisiko teillä niin sähköistä että sen takia koiran karvat ovat imeytyneet kiinni? Pintahan on nimittäin hyvin liukasta ja sileää eikä siihen jää kunnolla edes kissankaan karvat kiinni vaikka ne jos mitkä takertuvat kankaisiin.

 5. Voi hitsi kun Anttilalla ei ole verkkokauppaa, oisin heti tilannut meille pari Pilvi-peittoa tuollaisella aleprosentti-hinnalla, lapsille. 🙂 Just tuollaisten valkoisten pilvien päällä ois ihan super-ihanaa kölliskellä päivälläkin &hearts; Nyt lapsilla on päiväpeittoina sellaiset aika &quot;sähköiset&quot; peitot, neiti on nimennyt peittonsa jopa sähköpeitoksi 😀 ja se pitää ottaa kuulemma yöksi pois, kun iskee kuulemma kipinää ja sähköä niin paljon yöllä. 😀 – Ja minä turailisin peittoa peiton päälle, ettei ressukka vaan paleltuisi ja toinen vaan hikoilee. Mitenkähän kipinöivä tuo Pilvipeitto on tai olisi? Onko millaista sen materiaali, jos vaikka innostuisin ostamaan nuo ihan normihinnalla, Kärkkäisellä ainakin joskus on ollut saatavilla noita.<br />
  <br />
  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua Miia &hearts; &hearts;

  1. Soili: Meillä oli kerran sellainen päiväpeitto joka oli supersähköinen, hiukset nousivat pystyyn kun sen päällä köllötteli, joten tiedän tunteen ja sen miten inhottava on mennä &quot;rätisevän&quot; peiton alle makoilemaan. Ihanan nimen on keksinyt neiti. :)<br />
   <br />
   Luhdan Pilvi ei ole meillä koskaan ollut sähköinen. Se on sellainen todella liukaspintainen vanutäytteinen tikkipeitto enkä keksi siitä mitään negatiivista sanottavaa edes pakon edessä. 🙂 Muistaakseni ostin sen jollakin -20% kampanjatarjouksella aikoinaan enkä ole sekuntiakaan katunut peittoon kuluneita euroja. <br />
   <br />
   Kärkkäisellä taitaa olla vielä muutamia jäljellä, Sokokselta saattaa löytyä myös. Prismoista se on ilmeisesti jo kokonaan loppu, lukijalle sitä yritin nimittäin kesällä etsiä kun hän halusi päästä kokeilemaan sen pintaa ennen ostamista ja nettikaupat eivät tulleet kyseeseen. Kodin1:ssäkin saattaa olla vielä, jos sellainen sattuu olemaan lähistöllä. En tiedä miten monta Anttilan liikettä on enää auki ja missäpäin suomen maata. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *