Geneva Touring/S arvonnan voittajan julkistus & pikaiset kuulumiset!

Marraskuussa markkinoille ilmestyvän Geneva Touring/S radion / bluetoothkaiuttimen arvonnan osallistujamäärä oli huikea ja muutama tovi vierähti osallistujakommentteja exceliin kirjatessa. Kiitos kaikille osallistujille! ♥︎ 

Omakotivalkoinen_GenevaTouringS_14102016

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-10-23%20ke

Random.org -arvontakone valitsi voittajaksi nimimerkillä Liisa OC kommenttia jättäneen lukijan! Onnea siis Liisa sinulle, tällä kertaa arpaonni oli suotuisa! 🙂 Olethan yhteydessä minuun osoitetietojesi kera sähköpostitse (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi), jotta saadaan Geneva Touring/S sinulle pikimmiten matkaan! 


Huomenna koittaa syyslomaviikon jälkeen taas arki ja arjen askareet… Tytöllä on luvassa eskarikuvaus ja itselläni pari työhön liittyvää projektia, joten tekemistä riittää. Ennen olisin ollut suruissani loman loppumisesta, mutta nyt huomaan odottavani innolla että pääsen puuhailemaan tärkeiden asioiden pariin ja näen oman ahkeruuteni tulokset konkreettisesti. Kulunut viikko on lomasta huolimatta ollut kauhea, isäni siunaustilaisuuden järjestäminen kaikkine asioineen ja asianhaaroineen oli raskaampaa kuin olisin voinut kuvitellakaan… mutta kyynelmeren keskellä isältäni perityllä sisulla sain kaiken hienosti hoidettua. ♥︎

Leppoisaa sunnuntain jatkoa ja energistä uutta viikkoa!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *