Balmuir Beauty – Luonnollista kauneutta & kanta-asiakastarjouksia!

Balmuirin käsienhoitoon painottunut Beauty-valikoima kasvoi viime vuoden lopulla suihkusaippualla ja vartalovoiteella, jotka piti tietenkin käydä heti ostamassa. 🙂

Omakotivalkoinen_19012017_0320.jpg

Helmiäishohtoisen Balmuir Mountains -suihkusaippuan koostumus on mukavan tuntuinen ja ihanan kosteuttava. Ihoa ei paukkupakkastenkaan aikana suihkun jälkeen kiristänyt, enkä kokenut tarvitsevani erillistä vartalovoidetta. Ensimmäinen kosketukseni Mountains-vartalovoiteeseen tapahtuikin vasta päiviä sen jälkeen kun suihkusaippua oli jo korkattu. Vartalovoiteiden kanssa minulla on viha-rakkaussuhde – tykkään niistä kovasti, mutta vilukissana en voi odottaa voiteiden imeytymistä ilman vaatteita ja liian nopeasti jos pukee, jää monesti iholle sellainen rasvainen ja “liukas” tunne. 🙂 Balmuirin vartalovoide yllätti minut kuitenkin positiivisesti erittäin nopeasti imeytyvällä koostumuksellaan, joka tekee ihon superpehmeäksi. Balmuirin voide päihittääkin monta muuta vartalorasvaa, itseasiassa se on tällä hetkellä paras (eli nopeiten imeytyvä aidosti kosteuttava voide) mitä olen kokeillut. 🙂

Balmuir_Mountains_bodywash_Bodylotion.jp

Omakotivalkoinen_19012017_0333.jpg

Vartalotuotteiden lisäksi minulta löytyy myös Balmuirin Mountains-käsisaippua ja –voide, joita on kierroksessa ollut jo useampi pullo sitten viime kevään. Pienehkön pumppuannostelijan ansiosta käsisaippua on todella riittoisaa ja 300ml pullo kestää monta viikkoa. Käsisaippuasta ja -voiteesta teille olenkin jo kirjoitellut perusteellisemmin viime vuoden huhtikuussa TÄÄLLÄ!

Omakotivalkoinen_19012017_0334_2.jpg

Stockmannin kanta-asiakkaana saat Balmuirin kosmetiikkatuotteet tammikuun ajan etuhintaan. Kantisetujen lisäksi kannattaa käydä kurkkaamassa talvialen loppurysäys, kaikki tuotteet ovat nyt nimittäin -60% alennuksessa! 🙂

STOCKMANN_LOPPUALERYSAYS_60PROS.jpg

Leppoisaa torstai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuva: Balmuir. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Balmuir Beauty – Luonnollista kauneutta & kanta-asiakastarjouksia!

 1. Harmillista että Stockan nettikaupan alessa ei ole enää juuri mitään mielenkiintoista jäljellä. Mutta mäkin tykkään tuosta käsivoiteesta.

  1. Ansku: Hyvin on kyllä kauppa heillä käynyt, pakko myöntää. 🙂 Muutama helmi siellä vielä oli, Arne Jacobsenin seinäkello, Georg Jensenin kulho, pari todella edullista teräskattilaa ja muutama vaate jotka voisin itse tilata jos olisi tarvetta sellaisille. Kulhoa ja kattiloita miehen kanssa itseassa harkittiinkin, mutta kiire vei voiton ja jätimme ne mietintämyssyyn odottamaan iltaa ja parempaa ajankohtaa ostosten miettimiseen. 🙂 <br />
   <br />
   Käsivoide on huippu, hyvin pystyy kosketusnäyttöpuhelintakin käyttämään ihan minuutin parin sisään voiteen levittämisestä eikä jää näytölle rasvaisia viivoja. 🙂

 2. Ihan totta että bodylotionit imeytyy tosi nopesti ja yhtään ei jää tahmea tai rasvainen iho. Tuoksut ovat voimakkaat (meadow suosikkini) joten hajuvesien kanssa ei voi käyttää. Mountains ja Meadown rinnalle olisi kiva saada tuoksultaan miedompi bodylotion.

  1. Irja: Huippunopsaan imeytyvät nuo Balmuirin voiteet, sekä vartalo- että käsirasvat. Meadown tuoksuu minusta voimakkaimmalta kaikista vaihtoehdoista, myös Forest on vahvahko. Mountainsin tuoksusta tykkään todella paljon ja se sopii minusta hyvin yhteen Sensain hajuveden kanssa jota silloin tällöin arkisin tykkään suihkia. Käyn yleensä iltaisin suihkussa ja rasvaan, joten tuoksu ehtii hälvetä ennen aamun hajuvesisuihkahdusta. Täysin hajusteeton voide olisi täydellinen lisä Balmuirin kokoelmaan, täytyykin laittaa heille tuosta viestiä menemään josko hekin innostuisivat ideasta. 🙂

 3. käsi ja vartalorasvojen ostoajankohta ois minulla nyt. En ole ikinä vielä kokeillut nuita Balmuirin tuotteita. Ajattelin, että pitäiskö ensin ostaa nuo rasvat pienemmässä 60ml koossa vai uskaltaisko ostaa heti tuo isompi. enpä ole myöskään kokeillut tuota käsienpesuainettakaan ja suihkusaippuakin on seuraava ostos, kun vanha loppuu.

  1. pitju: Kannattaa ostaa ihan ensimmäisenä pieni käsirasva jotta pääset tuoksuttamaan sitä kunnolla. Jos tuoksu miellyttää nenua niin vartalovoiteen voit huoletta ostaa suoraan isossa koossa. Jos käy niin että käsirasvan tuoksu onkin sinun mielestä liian voimakas tms. niin pieni tuubi on helppo käyttää pois kun se kulkee vaikka laukussa tai auton hansikaslokerossa mukana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *