Balmuir käsivoide & Stockmannin alekoodi!

Balmuirin uudet luonnonmukaiset ja syvähoitavat käsivoiteet herättivät kiinnostukseni välittömästi ja ostin raikkaalle vuoristoilmalle tuoksuvan Mountains-voiteen. Viikon verran olen voiteella käsiä ja jalkojani rasvaillut ja eron entiseen huomaa selvästi – jopa kantapäiden karheus on kadonnut ja koville joutuneet repeilevät kynsinauhani näyttävät paljon paremmalta. Mountains-voide sisältää pehmentävää aprikoosinkiviöljyä sekä karpalo- ja tyrniuutetta, tuoksusta erottaa hennon hedelmän lisäksi vienon mintun ja lämpimän setripuun vivahteita. Ihana tuoksu ja kermainen tuntuma, todella ylellinen ja riittoisa.

Omakotivalkoinen_29042016_3765.jpg

BALMUIR_KASIVOITEET_29042016.jpg

Muita tuoksuvaihtoehtoja on mm. rauhoittavan metsäinen Forest sekä makean marjainen Meadow. Kaikki tuoksut ovat hyvin luonnollisia ja täyteläisiä, mistä annan Balmuirille täydet kymmennen pistettä. Esanssiset keinotuoksut ovat käsirasvoissa epämiellyttäviä ja siksi olenkin vuosia käyttänyt hajustettomia käsivoiteita. Nyt tarkkanenuisille on tarjolla myös miellyttävästi tuoksuva vaihtoehto ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Balmuirin voiteisiin. ♥︎

Omakotivalkoinen_29042016_3774.jpg

BALMUIR_KASISAIPPUAT_29042016.jpg

Voiteiden lisäksi saatavilla on myös saman sarjan käsisaippuaa ja suunnitelmana on ostaa semmoinen heti kun vanhan käsisaippuapulloni sisältö on alle puolen välin. Forest kiinnostaa eniten, mutta voi olla että päädyn järkisyistä samaan tuoksuvaihtoehtoon kuin käsirasvanikin. 

Omakotivalkoinen_29042016_3750.jpg

Stockmann_alekoodiStcomKoti_19042016_010

Vielä ehtii hyödyntämään Stockmannin tarjoaman 10% lukija-alennuksen, joka koskee kaikkia kodin osaston normaalihintaisia tuotteita ja niiden joukosta löytyy myös Balmuirin uudet voiteet ja saippuat. ♥︎ Alennuksen saat alekoodilla OMAKOTI10, koodi on voimassa verkkokaupassa 1.5.2016 asti.

www.stockmann.com/koti

Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann.com)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *