Perjantain asupostaus – Business Casual

Tänään ohjelmassa on työtä sekä huvittelua ja päälleni päätyi kumpaankin tarkoitukseen soveltuva mustavalkoinen asukokonaisuus – valkoinen kauniisti laskeutuva pusero, korkeavyötäröiset pillihousut, bleiseri ja korkkarit…

Omakotivalkoinen_27012017_0512_2.jpg

Omakotivalkoinen_27012017_0499.jpg

Omakotivalkoinen_27012017_0487_3.jpg

Zarasta joskus muinoin ostamani korkeavyötäröiset mustat housut joustavat juuri sopivasti ollakseen mukavat päällä, mutta silti tarpeeksi napakat näyttääkseen salonkikelpoiselta lyhyenkin puseron parina. Nämä housut ovat loose fit -mallisen bleiserin kanssa ehdoton ykkösvalintani, sillä ne saavat kokonaisuuden näyttämään asteen verran naisellisemmalta pidentäen säärilinjaa ja tuoden vyötäröä esiin. Lyhyelle ihmisille erittäin toivottuja juttuja nuo… 🙂

Omakotivalkoinen_27012017_0507.jpg

Omakotivalkoinen_27012017_0509.jpg

Valkoinen hihaton pusero on Seppälän Woman 2015 -mallistosta. Samantapaista puseroa oli joulun aikaan myynnissä, mustana ja valkoisena, mutten tiedä millainen tilanne tällä hetkellä on. Hienostuneesti A-linjainen ja V-aukkoinen paitamalli kuuluu monen vaatemerkin perusmallistoon, mm Tiger of Swedenillä ja Zarassa tämmöisiä näkee säännöllisesti… jos siellä joku kaipailee ideaa mistä lähteä etsimään vastaavaa itselleen. 🙂

Omakotivalkoinen_27012017_0502.jpg

Tiger of Swedenin korkkarit ovat kapeasta kärjestään huolimatta supermukavat jalassa. Sisäpohjan pehmuste joustaa askeleen mukana ja keventää päkiään kohdistuvaa paineen tunnetta. Kantapäässä oleva pehmeä kuminauha pitää kengän tukevasti jalassa ja pakko kehua, että näillä pystyy aloitteleva korkkarikävelijäkin tallustamaan useamman tunnin ennen ensimmäistäkään kolotuksen tunnetta. 🙂 

Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Perjantain asupostaus – Business Casual

  1. Irina: enpä juuri käytä, en ole koruihmisiä. 🙂 kuvassa hihan alla oli kyllä rannekoru ja kello, ja korvissa klipsikorvikset, mutta muuta ei ollut ja tykkäsin itse pelkistetystä asukokonaisuudesta ja siitä että kaulassa ei ollut mitään. 🙂

 1. Hei! Pidän musta-valkoisesta sisistuksestasi kovasti. Mutta olen miettinyt , etkö kaipaa edes jotain väriä pukeutumiseesi….vaikuttaa niin kovin ankealta….

 2. Musta-valkoinen pukeutumisesi on varmaa, tyylikästä ja eri osat sopii hyvin keskenään eli vaatekaapin voi pitää melkoisen tyhjänä, kun ei tarvitse montaa vaatetta; simppeliä ja yksinkertaista. On tietenkin eri juttu onko pukeutuminen mitenkään mielenkiintoista, inspiroivaa tai hauskaa toisten mielestä, mutta pääasiahan on, että itse viihtyy. Noilla väreillä ja perusmalleilla on turvallista, eikä vaatteet aiheuta turhaa keskustelua.<br />
  Kengät tuntuivat tosi mukaville kuvailuissasi, mutta itse en pidä siitä jos avokkaissa, joissa siis kärki kiinni, näkyy kuitenkin ylhäältä katsottuna varvasvälejä. <br />
  DIY-taulua odotellen 😉

  1. Tiina: Musta ja valkoinen ovat pukeutumisessa turvallisia perusvärejä, mutta vaatteiden malleissa ja tyyleissä on yhtä paljon hajontaa kuin värikkäissäkin. Trendijuttuja jos päälleen pistää, ei tylsyydestä tai turvallisuudesta ole välillä tietoakaan, vaikka vaatekappale olisikin musta tai valkoinen. 🙂 Itse en ole enää sellainen ihminen, joka haluaa shokeerata tai säväyttää pukeutumisellani, ne vuodet on koettu, eletty ja siiretty taka-alalle. Omasta mielestäni kauneimmat asut ovat sellaisia, jotka istuvat ihmisen päälle ja saavat hänet näyttämään itsevarmalta ja tyytyväiseltä. Jokainen kokee vaatteensa omalla tavallaan ja toiset nauttivat väreistä ja niiden kanssa leikittelystä. Minä tunnen itseni upeimmaksi kun päälläni on jotakin tämän postauksen kaltaista, naisellista mutta klassista, joka ei huuda haloota ympäröiville ihmisille. 🙂 <br />
   <br />
   En ole muotibloggaaja eikä postaukseni tarkoitus ole toimia yleisenä asuinspiraationa, ainoastaan kertoa siitä mitä itse päälleni tällä kertaa puin kohdistettuna heille jotka pukeutuvat samoin ja minulta usein toivovat postauksia aiheesta. :)<br />
   <br />
   Vaikka seuraankin muotia aktiivisesti, en ole vuosiin lämmennyt trendivirran antimista. 90-luvun repaleiset farkkuvyötäröt, napapaidat, tikkitakit, paksupohjaiset kengät ja monet muut ilmiöt olen jo kertaalleen elänyt enkä koe minkäänlaista halua palata takaisin teini-vuosiini. Nuorena olin tietysti ihan innoissani Britney Spearsin suurelle yleisölle tutuksi tuomasta napa-paljaaksi-tyylistä, repaleisista vaatteista ja olkapäät paljastavista collegepaidoista, mutta näin jälkikäteen on pakko myöntää että en kyllä näyttänyt silloin kovin hyvältä, enkä usko että olisin yhtään sen upeampi ilmestys näin 20 vuotta myöhemminkään. 😀 😀 Kaikelle on aikansa ja tarkoituksensa, tyyli muuttuu elämän mukana ja olen hyvin varma siitä että tämä jo monta vuotta sitten omaksumani tapa pukeutua on sitä aidointa itseäni. :)<br />
   <br />
   Diy-taulusta teen Part 2 -postauksen ehkä jo ensi viikon lopulla, kunhan saan vaaleat pohjamaalina toimivat kerrokset ensiksi maalattua. 🙂 Kolmantena ja viimeisenä vaiheena on sitten aikanaan värien lisääminen, saa nähdä mitä siitäkin tulee. 😀

  1. Nanna: Kiitokset! 🙂 Tallinnassa ei ollut yhtään lunta tai jäätä, hyvä oli korkkareillakin ulkona kuljeksia (vaikka pääasiassa käppäilin kyllä ihan vaan sisätiloissa). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *