Sokos Hotel Viru 45. vuosijuhla & Viru XLV lanseeraus

(Yhteistyössä Original Sokos Hotel Viru & Solo Sokos Hotel Estoria)

Viikonlopun visiittini vei minut Tallinnaan ja 45-vuotisjuhlaansa viettävän Original Sokos Hotel Virun Viru XLV -vuosipäiväoluen lanseeraustilaisuuteen. Oluen ja suussa sulavien herkkujen maistelun ohella kuulimme tarinoita Viru-hotellin taipaleelta ja pääsimme kurkistamaan juhlaoluen valmistuksen saloihin… 

Omakotivalkoinen_29012017_0531.jpg

Omakotivalkoinen_Viru45_29012017_2637672

Viru-Hotellin vankka suosio perustuu Tallinnan ydinkeskustan keskeisimmän lokaation lisäksi perinteet huomioivalle uudistumiskyvylle. Viru-hotellin uudistetut tilat ja huoneet nostavat majoitusnautinnon maksimiin ja samassa rakennuksessa toimivan pikkusiskon, tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estorian, inspiroimana Virusta löytyy satavuotiasta Suomea juhlistavia tarinallisia teemahuoneita, joissa esitellään Suomen ja Viron välistä pitkäaikaista kumppanuutta yllättävilläkin tavoilla. Uudistettujen huoneiden ulkoasusta on vastannut Virun ensimmäisen sisustussuunnittelijan Väino Tammin lapsenlapsi sisustusarkkitehti Ville Lausmäe, joka on suhtautunut isoisänsä työhön kunnioituksella ja antanut huoneille Virun sielulle sopivan ajanmukaisen modernin ilmeen. 

original-sokos-hotel.jpg

Omakotivalkoinen_29012017_0544.jpg

Omakotivalkoinen_Viru45_29012017_673251.

Paikallisen Õllenaut-pienpanimon tuottama VIRU XLV -vuosipäivälager on räätälöity Viru- ja Estoria -hotellien henkilökunnan makunystyröiden avulla ja sen erityisluontoinen tuoksu houkuttaa oluesta pitämättömätkin maistamaan. 🙂 Persikkaisen hedelmäinen tuoksu tuo mieleen ihanat kesäpäivät, suutuntuma tuo sitruunaisemman siman kaltaisen vivahteen esiin. Loppumaku on lagerille ominaisella tavalla tummahko ja miellyttävä – tämä on eittämättä paras olut mitä olen ikinä maistanut ja samaan yhtyi koko seurueemme. 🙂 Viru XLV -olutta on saatavana Viru- ja Estoria -hotellin ravintoloista ja huonepalvelusta koko juhlavuoden ajan, ja matkailija voi ostaa sitä tietysti myös mukaansa. Olut sopii erinomaisesti grilliruoan kaveriksi ja raikkautensa ansiosta myös saunajuomaksi. Alla lyhyt video oluen valmistuksesta:

Omakotivalkoinen_Viru45_29012017_782762.

Omakotivalkoinen_29012017_0535.jpg

Omakotivalkoinen_29012017_0542.jpg

Tämä vuosi on todellinen juhlavuosi, sillä Virun 45-vuotisjuhlan lisäksi suomalaisten suosimassa Virussa ja Estoriassa juhlitaan myös Suomen satavuotiasta historiaa ja valmistaudutaan Viron omaan satavuotisjuhlaan. Juhlahumu jatkuu läpi vuoden ja näkyy isosti – juhlaoluen lanseeraus on vain ensimmäinen etappi tapahtumia täynnä olevassa vuodessa. Innolla odotan mitä kaikkea he keksivät… ja suunnittelen jo seuraavaa reissua keväälle. 🙂

Créme de la Crémen paperikassin sisällöstä tulossa ikioma juttunsa huomenna! Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Original Sokos Hotel Viru & Solo Sokos Hotel Estoria)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *