Rakastu arkeen. Nauti hetkestä. Martinex.

Kotimaisen Martinexin uusi Rakastu arkeen -tuotesarja herätti heti ihastukseni kun K-Marketissa siihen tänään törmäsin. ♥︎ Sarjaan kuuluu useita osia, kuten kuppeja, kulhoja ja purkkeja, joista kuppipari ja iso yrttipurkki lähtivät kotimatkalle ruokaostoksien kanssa. 

Omakotivalkoinen_15032017_1818.jpg

Omakotivalkoinen_15032017_8127822.jpg

Omakotivalkoinen_15032017_1820.jpg

Sarjan sanoma Rakastu arkeen, nauti hetkestä edustaa juuri sitä elämäntapaa jota haluan elää. Iloista ja hyväntuulista vaikkakin joskus kiireistä perusarkea, jonka pyörteissä muistaisin olla kiitollinen kaikista niistä pienimmistäkin jutuista… ja mikä olisikaan parempi hetki muistuttaa itseään huomioimaan ja nauttimaan arjen ihanuuksista kuin rauhoittumiselle* pyhitetyt kahvi- ja teehetkeni. *ei töitä eikä tietokoneen ääressä naputtelua samaan aikaan.

Martinex_22.jpg

Omakotivalkoinen_15032017_1814.jpg

Martinex_11.jpg

Olen tullut hieman varovaisemmaksi tekstituotteiden kanssa ja hyvin tarkkaan makustelen ja fiilistelen fontin ulkomuotoa sekä tekstillisen tuotteen “maalaisromanttisia” vivahteita. Martinexin tuotteissa käytetty fontti on pelkistetty ja sopivan moderni. Ja vaikka yrttipurkki sisältääkin runsaasti sanoja ja on sen vuoksi aavistuksen Riviera Maison -henkinen, läpäisi se seulani. 🙂 

Omakotivalkoinen_15032017_1821.jpg

Martinex_33.jpg

Omakotivalkoinen_15032017_1812.jpg

Aurinkoisissa tunnelmissa toivottelen teille kivaa keskiviikkoa!

Miia_signerina2015.jpg


 

6 kommenttia “Rakastu arkeen. Nauti hetkestä. Martinex.

    1. Rita: niin ovat! ♥ kupin malli ei ole ihan yks yhteen Teeman kanssa, mutta sopivat silti nätisti samaan kattaukseen koska ovat pelkistettyjä ja linjakkaita. Itse yhdistän nämä ASA:n kuppien kanssa, jotka ovat nekin hieman erilaiset. Hyvältä näyttävät silti vierekkäin. 🙂

    2. Pakko oli eilen ostaa itselle tuo kuppi, teksti on niin osuva! Ja lisäksi hankin tuon isomman yrtti-ruukun. Kiitos kovasti sulle näistä vinkeistä, tulen varmasti ostamaan muutakin tätä sarjaa 🙂

  1. Mä niin käyn ostamassa tuon mustakantisen purkin vessan hyllylle ja noita yrttipurkkeja uudistuvaan keittiöön – mielessä on jo paikkakin niille…! <br />
    <br />
    Ihanaa viikonloppua! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *