Viherkasveja & viherkasvityynyjä

Jei, nyt alkoi vapun vietto ja loma! 🙂 Mullanvaihtohommat on hyvässä vauhdissa ja suurin osa viherkasveista on istutettu uuteen multaan. Mullanvaihdon yhteydessä olen vaihdellut ruukkuja isompiin ja eteisessä ritiläpenkin päällä onkin tällä hetkellä melkoinen viidakko odottamassa ilmojen lämpiämistä ja parvekkeelle muuttoa. By Lassen Kubus -kulhoissa pitkään asustelleet peikonlehti ja mehikasvit olivat kasvaneet niin reippaasti, että niiden oli aika muuttaa suurempiin ruukkuihin… ja niiden tilalle vaihdoin pienempää kasvia kasvamaan.

Omakotivalkoinen_27042017_2625.jpg

Omakotivalkoinen_27042017_2623.jpg

Omakotivalkoinen_27042017_2626.jpg

Omakotivalkoinen_27042017_2629.jpg

Haluan lisätä himppasen verran vihreää sisustukseen ja ideoita etsiskellessäni menin rakastumaan tähän Eightmoodin peikonlehtikuvioiseen Monstera-sisustustyynyyn. Pienen photoshoppauksen avulla hahmottelin miltä tyynypari sohvalla näyttäisi ja ai että, kyllä tykkään ja tilaukseen menivät! 🙂 

131443202_1.jpg

Omakotivalkoinen_28042017_2634_2.jpg

Nyt puutarhurin hommat pikaisesti loppuun ja sitten nokka kohti ruokakauppaa ja vappumuonitusta hankkimaan. 🙂 Aurinkoista perjantaita kaikille, huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Viherkasveja & viherkasvityynyjä

  1. Heippa, satutkohan muistamaan enää minkä kokoinen se teillä ollut suorakulmainen tammipöytä oli? Lähinnä pöydän pituus kiinnostaa. Haaveilen sellaisesta ja kuvissa se teidän pöytäryhmä näytti pöydän massiivisuudesta huolimatta mukavan ilmavalta, kun tuoleille oli paljon tilaa. Hauskaa vappua! 🙂

    1. MS: tammipöytä oli 180cm pitkä ja hyvin mahtui 6 henkeäkin siinä ruokailemaan (päätyihin sai vielä kaksi lisäpaikkaa jos oli tarve). 🙂 Aurinkoista ja ihanaa vappua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *