Tuotevinkki kodin kaikkien pintojen siivoukseen

Viimeisin siivoustuoteostokseni on granaattiomenan tuoksuinen Method Pomegranate -yleispuhdistusaine ja totesin sen olevan loistava aine kodin kaikille pinnoille keittiöstä kylpyhuoneeseen, myös lasi- ja peilipintojen puhdistukseen. Biohajoava pesuaine ei jätä minkäänlaisia rantuja jälkeensä, mikä oli iloinen yllätys eteisen ja kylpyhuoneen peilejä puhdistaessani. Iloisena vinkkaankin tästä teille kaikille jotka etsitte kodin täsmätuotetta ja / tai haluatte vähentää siivouspurtiloiden määrää kaapissa… 🙂

Omakotivalkoinen_08052017_2846.jpg

Omakotivalkoinen_08052017_2849_2.jpg

Sen verran haluan kuitenkin varoittaa kaikkia herkkänenäisia, että granaattiomenan tuoksu on omasta mielestäni keskiverto-Methodia voimakkaampi, vaikkakin se haihtuu siivoamisen jälkeen melko nopeasti huoneilmasta. Aluksi ajattelin etten kovin paljoa tykkää tästä tuoksun vuoksi, mutta aikani siivoskeltuani käänsin kelkkani ja pyörsin mielipiteeni – tämä on kuin onkin oikeastaan aika kivan tuoksuinen ja mieltä piristävä. 🙂 Pisteitä nostaa eettisyyden, eläinkokeettomuuden ja kierrätysmuovista valmistetun pullon lisäksi se, että muista kokeilemistani Method-yleispesuaineista poiketen tämä sopii täydellisesti myös peilien pyyhintään – kaksi kärpästä yhdellä suihkaisulla. 🙂

Omakotivalkoinen_08052017_2851.jpg

Tuoksuttomilla siivoustuotteilla aikani siivoiltuani on ihana virkistää mieltä ja rutiineja uusilla tuttavuuksilla. Methodin siivoustuotteet ovat Kiilto Cleanin ja Attituden ohella parhainta A-luokkaa ja Methodin kylpyhuonesuihketta lukuunottamatta en ole ikinä joutunut pettymään siivousainevalintoihini. 🙂 Methodin laajan valikoiman sekä upouudet ja ihanat Joanna Basford for Method Hummingbird Garden -tuotteet löydät kätevästi kaikki Stockmannilta –> www.stockmann.com/method

Kivaa alkanutta uutta viikkoa ja maanantai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(postaus sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “Tuotevinkki kodin kaikkien pintojen siivoukseen

  1. Meilläkin oli tänään siivouspäivä. siivosin kotini oikein kunnolla, kun keskiviikosta sunnuntaihin meillä on kaksi lasta ollut mahataudissa. ?Ajattelin sitten siivota oikein kunnolla pöpöt pois nurkista. viimeviikko oli minulle fyysisesti ja henkisesti raskasta lapsen kanssa eka sairaalassa ja sitten mahatautia hoitaessa, mutta nyt kun on siistiä ja lapset terveitä niin jotenkin voimaa tuli enemmän. ? kyllä tämä taas tästä. onneksi on nuita siivousvälineitä ja aineita. ??

    1. pitju: Vatsatauti on kyllä kauhea sairaus, sen lisäksi että kotiväki on kipeänä, on myös siivoustaakka ylivertainen. 🙁 Lapsen sairastaminen on pahinta mitä tiedän, huomaa olevansa aikuisena ja vanhempana niin voimaton. Vielä nuo sairaalajaksotkin… halaus sinulle Pitju! &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Siivousaineilla ja välineillä saa kivaa buustia siivoamiseen, itsekin olen ihan innoissani pyyhkimässä pöytiä ja tasoja taas kun on uudentuoksuista siivoussuihketta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *