Kiilto Aisti – Uusi koko perheen tuotesarja

Kaupallinen yhteistyö: Kiilto Clean

Kiilto Aisti on uusi suomalainen tuotesarja, joka on suunniteltu koko perheen tarpeisiin. Tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saanutta tuoksumallistoa: raikastava Lumpeen Lumo, piristävä Kehäkukan Kulta ja virkistävä Poimulehden Pisara.

Kiilto Aisti uusi koko perheen tuotesarja suomalaisen luonnon inspiroimana

Kiilto Aisti – Suomalaisen luonnon inspiroima

Kiilto Aisti suihkugeelit ja voiteet eivät sisällä haitallisia formadehyldia vapauttavia säilöntäaineita ja ne sopivat myös perheen pienimpien käyttöön. Koostumukseltaan paksu ja geelimäinen suihkusaippua pysyy pienimmässäkin kädessä, eikä helposti valu pesusienestä lattialle.

Suihkusaippua ei vaahtoa aivan niin paljoa, kuin mihin yleisesti olemme tottuneet ja jo se kertoo, että tuotteesta on pyritty poistamaan kaikki turhat raaka-aineet.

Tuoksusarjoja on kolmea erilaista: merellinen ja raikastava Lumpeen Lumo, kirpeän sitruunainen ja piristävä Kehäkukan Kulta ja suomalainen koivuinen kestoklassikko Poimulehden Pisara. Oma suosikkini näistä on ehdottomasti Poimulehden Pisara, joka tuo mieleeni kuumat kesäillat, juhannussaunan ja koivuvihdan. ♥︎

Raikastava Lumpeen Lumo tuo ripauksen merellisyyttä suihkuhetkeen

Lumpeen Lumo – Ripaus raikastavaa lummeuutetta

Lummeuutetta sisältävässä Lumpeen Lumossa on selkeästi havaittavissa hitusen maskuliininen ja merellinen pohjatuoksu. Tämä on miehen suosikkituoksu näistä kolmesta uutuusvaihtoehdosta. Kaikkien Aisti-suihkugeelien tuoksut ovat mietoja ja iholle jää vain hyvin hentoinen ja kevyt vivahde.

Testailimme koko perheen voimin tuotenäytteitä ja Lumpeen Lumo kosteusemusiolle annamme kouluarvosanaksi 8/10. Voide imeytyy kohtuullisen nopeasti, mutta vaatii hetkisen odottelua ennen pukemista, mistä itse annan pienen miinuksen. Kosteutuskyvyltään voide ansaitsee kuitenkin kiitettävän ja tytön kuivat polvetkin olivat rasvaamisen jälkeen pehmeät.

Käsivoide on liian tujua omaan makuuni ja tuntui että se ei imeydy millään. Mainittakoon, että olen käsirasvojen osalta superkriittinen, enkä tykkää yhtään jos käsiin jää rasvaisen tuntuinen kalvo tai minkään näköistä liukkautta. Käsivoiteelta vaadin nopeaa ja täydellistä imeytymistä ja siihen ei Kiilto Aisti -käsivoide aivan yltänyt. Arvosanaksi annan siksi vain 7/10.

Kiilto Aisti suihkusaippuat koko perheelle

Aistikkaat suihkugeelit koko perheelle

Suihkugeelit sen sijaan saavat minulta täydet 10/10 pistettä. Tykkään niiden tuoksuista, koostumuksesta, pesevyydestä ja siitä, ettei suihkun jälkeen ihoa kiristä edes kuivilta ja herkiltä ihoalueilta. Suihkugeelien riittoisuus on hyvä ja arvioisin, että koko perheen käytössä yksi puteli kestää kuukauden päivät. Tuote on paksua, mutta silti pienikin pisara riittää koko kehon puhdistukseen.

Poimulehden Pisaraa aion ostaa kaupasta lisää, kun nämä kaikki kolme suihkugeelia saadaan ensin käytettyä loppuun. Lämmin suositus siis sille! ♥︎

Lue myös: ➤ KIILTO AIRI – Testissä tuoksuton & turvallinen tuotesarja


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *