Ruusunpunaisia tunteita!

Mies oli ostanut minulle kauniin kimpun tulipunaisia ruusuja, joiden keskelle oli piilotettu puinen sydän sekä suloinen viesti. ♥︎ Kimpun toi kotiovelle kukkalähetti ja minä olin ihan hölmistyneenä oven suussa etsimässä pakettikortista omaa nimeäni, sillä oletin lähetin erehtyneen ovesta. Ei sillä etteikö mies minulle koskaan kukkia ostaisi, ne vaan yleensä ajoittuvat tiettyihin merkkipäiviin enkä osannut yhtään odottaa tälläistä elettä hänen suunnastaan. 🙂 

Omakotivalkoinen_24072017_4204.jpg

Omakotivalkoinen_24072017_4207.jpg

Arkipäivän hulinassa helposti unohtuu toisen huomioiminen, on kiirettä ja töitä ja harrastuksia ja menoja. Viikonloppuisin pyrimme toki järkkäämään perheen yhteisten hetkien lisäksi aikaa myös meille aikuisille, silloin kokkaillaan ihania iltaherkkuja tai rötväillään sohvan nurkassa joko leffaa katsomassa tai ihan vaan juttelemassa milloin mistäkin. 🙂 En tarvitse mieheltä kukkia tunteakseni itseni tärkeäksi, mutta en voi kieltää etteikö tälläinen huomioiminen olisi tehnyt nannaa sielulleni. 🙂 Siispä vinkki kaikille teille miehille siellä ruudun takana – kukkakimppu saattaa lakastua, mutta sen tuoma ilo ja merkitys kestää pitkään! ♥︎ Ei tarvitse aina olla erityistä syytä ostaakseen kukkia vaimolle, tyttöystävälle, äidille tai anopille! ♥︎

Ihanaa illanjatkoa & aurinkoista alkanutta viikkoa!

Miia_signerina2015.jpg


okv-email.jpg   okv-fb.jpg   okv-bloglovin.jpg   okv-insta.jpg   okv-youtube.jpg   okv-pinterest.jpg

5 kommenttia “Ruusunpunaisia tunteita!

  1. Ihana yllätys! &hearts; Nuo ovat niitä parhaimpia! Minä myös sain tässä hiljattain sen erittäin surullisen perhettämme kohdanneen menetyksen jälkeen mieheltä kimpun ruusuja. Lohdutti ja lämmitti, vaikka suru kosketti häntäkin yhtä lailla. Mutta että omassa surussaan vielä muisti minua kukkasin yrittäen piristää, tuntui sydämessäni melkoinen läikähdys. Pieni ele, mutta niin merkityksellinen. &hearts;<br />
    <br />
    Toivottavasti me molemmat muistetaan näitä meidän huomaavaisia miehiä arvostaa elein ja sanoin. Sekin unohtuu niin helposti arjen jalkoihin. &hearts;

    1. Heidi: Ihana mies sinulla kun oman surun keskellä sinua tuolla tavalla halusi lohduttaa! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Yllätykset ovat ihania ja etenkin silloin kun niitä vähiten odottaa. Olet onnekas ja punaiset ruusuthan kertovat palavasta rakkaudesta.

    1. KastehelmiB: Niin on. 🙂 Mies oli kyllä melkoinen veijari kun tuolla tavalla minut onnistui yllättämään. Posteljoonia hieman hymyilytti kun pyörittelin kukkapakettia käsissäni etsien siitä omaa nimeäni. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *