Kokemukseni Essence French Manicure Tips -manikyyritarroista

Olen entinen kynsien pureksija ja todella vaikea oli päästä tuosta rumasta tavasta eroon. Käsien kunnosta on pakko huolehtia säännöllisesti, kauniista kynsistä kun on helpompi pitää hampaat erossa. 🙂 Rasvaan kädet päivittäin ja kerran viikossa teen manikyyrin, jonka yhteydessä vaihdan aina myös kynsilakat. Tavakseni on vakiintunut kirkkaanpunaisen ja ranskalaisen kärkilakkauksen välillä vuorottelu – tänään vuorossa oli ranskis ja ylistettyjen Essence French Manicure Tips -kynsitarrojen testaaminen… 

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen
Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

Edullinen markettikosmetiikkasarja

Sosiaalisessa mediassa ylistetään erittäin edullista Essence-markettikosmetiikkasarjaa, jota myydään mm. Tokmannilla. Ostin mielenkiinnosta kyseisen merkin 1,25€ maksaneen kynsitarrapakkauksen, joita muutaman netistä löytämäni käyttökokemuksen perusteella ylistettiin maasta taivaisiin.

French Manicure Tip -kynsitarrojen vannottiin olevan parempia kuin Mavalan kymmenen kertaa kalliimmat tarrat ja odotukseni olivat tietysti korkealla – mahtavaahan se olisi ostaa kymmenen pakettia näitä edullisia Essencejä samaan hintaan kuin yhden Mavalan paketin… 🙂

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen
Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

Vanhojen lakkojen poistamisen jälkeen tein pikaisen käsikylvyn ja levitin kynsinauhavoiteen hetkeksi vaikuttamaan…

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

Seuraava vaihe oli aluslakkaus Trindin maailman parhaalla Nail Repair Natural -kynnenvahvistajalla, joka pelasti kynteni ja auttoi nakertelun lopettamisessa. Kyseinen lakka tekee kynsistä todella vahvat ja suojaa niitä lohkeamiselta. Minulla ei ole kertaakaan kynnet lohkeilleet tai liuskottuneet sen jälkeen kun siirryin käyttämään tätä maagista hoitolakkaa. ♥︎

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

Sitten päästäänkin tähän mielenkiintoisimpaan vaiheeseen, eli Essence-kynsitarrojen testaamiseen. 🙂 Kynsitarrat on helppo asetella kynsiin ja homma hoitui sukkelaan…  

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen
Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

…mutta voi apua miten suuren pettymyksen ne aiheuttivat! 🙁 Kynsitarrojen liima on niin vahva että poistettaessa ne repivät Trindin aluslakankin mennessään… ja kuvasta näette miten karmealta lakkaus näyttää. Ärräpäitä oli pakko päästellä, niin paljon raivostutti alkaa miettimään miten saan lakkauksen korjattua ilman kynsilakanpoistoainetta, jonka tietysti käytin loppuun edellistä lakkaa poistaessani… (tähän sellainen kiukkupää-emoji)

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

Päätin korjata tarrojen aiheuttaman tuhon paikkalakkauksella ja hyvin pienin liikkein sivelin Trindin lakkaa niihin kohtiin josta edellinen kerros oli kuoriutunut irti. Kun paikkalakka ja valkoinen kärkilakka olivat lopulta kuivuneet, sivelin kynsille Diorin geelipäällyslakkaa. Lopputulosta ei täydelliseksi voi kuvata, mutta luojan kiitos tuolle Diorin kirkkaalle geelilakalle, joka tasoitti kynsien pinnan ja pehmensi samalla valkoisen kärkilakan rajan. ♥︎

Essence French Manicure Tips kärkitarrat kokemuksia Omakotivalkoinen

Essence French Manicure Tips

Näin ollen en todellakaan suosittele ostamaan saati kokeilemaan kyseisiä Essencen kynsitarroja. Hirveä vaiva, tuhlaantuneet vartit ja kankkulan kaivoon kadonnut 1,25€, jolla olisin voinut ostaa vaikka vajaan kilon banaania smoothieita varten. 🙁 

Arvosana: 1/5

Onneksi ihana ilta-aurinko parantaa kaiken! 🙂 Kivaa torstai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Näin teet ranskalaisen manikyyrin kotona


4 kommenttia “Kokemukseni Essence French Manicure Tips -manikyyritarroista

  1. Kankainen laastariteippi toimii tähän tarkoitukseen todella hyvin! Itse käytin sitä monen monta vuotta ennen kuin siirryin rakennekynsiin. Suosittelen testaamaan sellaista! Apteekista saa 🙂

    1. Paula: aivan mahtava vinkki, iso kiitos! ♥ Tuota en ollutkaan ajatellut vaikka paljon olen luovia ratkaisuja hyödyntänyt tavallisesta teipistä alkaen. 🙂 menee kokeiluun heti seuraavaksi!!! 🙂

  2. Ihan kuin et olisi malttanut antaa aluslakan kuivua loppuun asti! Silloin käy juuri niin, lakan täytyy olla täysin kuiva ennen kun siihen voi laittaa tarran.

    1. Maria: Aluslakka kuivui 45 minuuttia kun tein lakkauksen välissä asioita tietokoneen ääressä (ja latasin kameran akkua). Tuossa ajassa Trindin lakka ehtii kyllä jo kovettumaankin kunnolla. Ja sama ongelma on toistunut varpaiden lakkauksessa, Essencen oman aluslakan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *