Uusi CASA Blogit 2.0 – Intohimoisten sisustajien olohuone!

”CASA Blogit on vuorovaikutteinen sisustus- ja lifestylemedia, joka tarjoilee monipuolisen kattauksen mielenkiintoisia sisustusideoita ja uutta luettavaa viikon jokaiselle päivälle. CASA Blogit on bloggaajien osittain omistama media, liittäen yhteen joukon intohimoisia sisustajia, niin lukijoiden kuin kirjoittajienkin muodossa.

CASA Blogit perustettiin keväällä vuonna 2012 ja se on yksi pisimpään Suomessa toimineista blogiyhteisöistä. Virallinen lanseeraus tapahtui osuvasti Habitare messuilla bloggaajien toimesta. CASA onkin vakiinnuttanut paikkansa yhdeksi vaikuttavimmista sisustukseen pohjautuvista medioista Suomessa… ”

CASA Blogit sisustusblogien koti

Uudistunut CASA Blogit

Näillä saatesanoilla esittelen teille uudenlaisen CASA Blogit -ympäristön, joka julkaistaan ensiviikon alussa. 🙂 Uudistuneesta ulkoasusta vastaa meidän tekniikkamiehemme Teemu, jonka kanssa olemme yhdessä rakentaneet meille lukijaystävällisen ja helppokäyttöisen sivuston, moderneilla mausteilla.

Sivupalkin navigointinappulat ovat siirtyneet ylös blogikuvakkeen alle ja jatkossa löydätkin sieltä sekä blogiarkiston että tunnisteet, joiden avulla on aiempaa helpompi löytää juuri se tietty vanhempi postaus tai aihealue, josta haluat lukea. Myös monien toivoma ”edellinen postaus” ja ”seuraava postaus” nappulat löytyvät jatkossa jokaisen postauksen alta. 🙂

Omakotivalkoinen sisustusblogi
Omakotivalkoinen sisustusblogi
Omakotivalkoinen sisustusblogi

Suomen sisustusbloggaajat

CASA Blogien taustatiimissä on myös tapahtunut muutoksia ja kuuden bloggaajan voimin olemme mukana omistamassa yhtiötä, tarkoittaen että CASA on aidosti sisällöntuottajien eli bloggaajien hallinnoima paikka. Saamme vahvasti oman äänemme kuuluviin ja teemme tiivistä yhteistyötä muiden liiketoiminnassamme mukana olevien osaajien kanssa. Meillä on suuri tuki takanamme ja erittäin iloisin mielin toivotankin teidät kaikki tervetulleeksi seuraamaan blogejamme paranneltuun Casaan. 🙂

Sivustojemme osoitteet eivät vaihdu, joten teidän ei tarvitse tehdä mitään löytääksenne perille myös uudistuksen jälkeen. Samat tutut blogiosoitteet säilyvät ennallaan ja teemme alustavaihdoksen lennosta… Älä siis ylläty jos seuraavalla visiitilläsi ulkoasu näyttääkin erilaiselta – olet silti saapunut ihan oikeaan paikkaan! 🙂

Blogini pitää pienen viikonloppuloman ja seuraava postaus julkaistuu vasta ensiviikolla. Olen tarkoituksella jättänyt pari postausaihetta takataskuuni jemmaan odottamaan uudistusten julkaisua, luvassa on mm. perkaalipuuvillaan liittyvä vertailupostaus sekä pari erittäin kivaa blogiarvontaa… 

Omakotivalkoinen uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan

Olen kirjoittanut teille luettavaa, vaikka blogi hiljeneekin viikonlopuksi… Huomenna lauantaina lähetän nimittäin seuraavan uutiskirjeeni, joka sisältää blogissa julkaisematonta materiaalia ja uutiskirjeen tilaajille suunnatun kesäarvonnan. Älä jää näistä paitsi, tilaa maksuton uutiskirjeeni suoraan sähköpostiisi TÄÄLTÄ ja olet automaattisesti mukana myös arvonnassa! 🙂

Aurinkoista ja helteistä viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Uusi CASA Blogit 2.0 – Intohimoisten sisustajien olohuone!

  1. Olen laittanut sähköpostia siitä, että uutiskirjettä ei ole näkynyt, vaikka olen sen tilannut.

    1. Marija: vastasin sinulle sähköpostitse, etkö ole saanut sitäkään viestiä? Olethan varma ettei sinulla on roskapostisi asetuksissa että viestit poistuvat sieltä automaattisesti x-ajan kuluttua? Mitään muuta en keksi syyksi sille miksei uutiskirjeen vahvistusviesti tule perille…Eli kertauksena vielä, kun tilaat uutiskirjeeni, sieltä tulee automaattinen sähköposti josta sinun pitää erikseen vielä vahvistaa tilanneesi uutiskirjeen. Sen jälkeen vasta sähköpostiosoitteesi siirtyy uutiskirjeen tilaajakantaan. Kurkkaathan varmuudeksi vielä kerran sähköpostisi roskapostikansion. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *