Hiljaiselo & elämän haasteet

Muutamat teistä ehtivät jo minulle laittelemaan viestiä tähän yllättävään blogihiljaisuuteeni liittyen. Haluan yhteisesti vastata teille kaikille, että ei syytä huoleen – en ole lopettanut bloggailua. Elämässä välillä saa yllättyä ja kohtasin sellaisia haasteita, jotka lopulta vaativat täyden huomioni eikä aika riitänyt blogipostausten kirjoittamiseen. Nyt nämä uudenlaiset haasteet on kuitenkin selätetty ja sen myötä myös blogissa alkaa taas tapahtua.

Vaalenapunainen tuoksukynttilä ja roosa neilikka
Vaalenapunainen tuoksukynttilä ja roosa neilikka
Vaalenapunainen tuoksukynttilä ja roosa neilikka

Olisin varmasti hukassa ilman blogiverkostoa ja teitä ihania ja välittäviä lukijoitani. Kiitokset kaikille huolenpidosta ja kiitos että olette olemassa! ♥

Huomenna on luvassa suuri sisustuspostaus. Lisäksi minulla on kivoja uutisia erääseen isohkoon projektiin liittyen, joka tulee mullistamaan koko kodin habituksen. Tästä lisää huomenna, tulkaahan visiteeraamaan ja katsomaan mistä on kyse. 🙂

Aurinkoista tiistaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

10 kommenttia “Hiljaiselo & elämän haasteet

 1. eli kynttilän tekstistä päätelle erositte uudelleen lapsen isän kanssa… mikäli osasin rivien välistä lukea.
  Tsemppiä

  1. Nella: ei sentään, se asia onneksi on edelleen voimissaan. <3 Elämässä kohdatut haasteet liittyivät ihan muuhun aiheeseen, erääseen minulle hyvin rakkaaseen ihmiseen.

    1. Anna: ihmissuhteisiin liittyi ongelmat, mutta sain ratkaistua tilanteen kaikkia hyödyttävällä tavalla. En viitsi yksityiskohtia tämän enempää avata, sillä asiaan liittyy muitakin ihmisiä, enkä halua loukata heidän yksityisyyttään. Loppu hyvin kaikki hyvin, se on tärkeintä nyt! <3

  1. Ida: läheisestä kukkakaupasta, heidän tuotteiden jälleenmyyjistä Suomessa ei löydy tarkkaa listaa, mutta jonkin verran on kukkakauppojen ja pienten sisustustavaraliikkeiden yhteydestä näitä löytynyt. Kokkolan seudulla on mm. yksi kukkakauppa, josta lukijani kertoi näitä myös löytyvän. 🙂

 2. Miksi et sitten julkaise kommentteja? Ennen sinulla oli paljon enemmän kommentteja ja nyt tuntuu että julkaiset vain muutamat niistä. Ilmeisesti eri mieltä ei saa olla koska eriäviä mielipidekommentteja ei ole enää näkynyt niin kuin ennen. Ymmärrän ettet halua julkaista mtn haukkuja tms mutta mielestäni on outoa että niin moni kommenteista jää julkaisematta. Olen myös neljä kertaa kysynyt peikonlehtityynynpäällisistä etkä ole koskaan vastannut tai julkaissut kommenttiani. En ole ikinä haukkunut blogiasi enkä nytkään. Vaan ihmettelen ettei lukijoiden kommentteja tuoda julki. Kuitenkin esim seinän maalauspostauksen kohdalla julkaisit yli 30 kommenttia vastauksineen. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa ei ole enää ennallaan.

  1. Lukijasi: Kukaan ei voi toisen puolesta tietää jääkö kommentit julkaisematta vai ei ja tilastojen mukaan kommentteja on nyt paljon enemmän kuin esim keväällä. 🙂 Olen vastannut sinulle useasti peikonlehtityyny-kyselyysi ja jos olet kyseisestä tuotteesta kiinnostunut, niin ehdottomasti kannattaa olla nopea ja kipaista ostamassa oma Helsingin Stockmannin tavaratalosta – niitä ei montaa ole enää jäljellä.

 3. Ihanan herkkiä kuvia! Erityisesti tuo viimeinen on mieleeni. 🙂

  Ikävä kuulla, että elämä on heittänyt tiellesi suuria haasteita. Hienoa jos ne on nyt selätetty. Elämä on yllätyksellistä niin hyvässä kuin pahassa. Toivottavasti seuraavaksi saisit pitkän positiivisen kauden.

  1. Hippu-76: viime viikot olivat todella raskaat ja jouduin tekemään isoja päätöksiä saadakseni elämän takaisin balanssiin. Onneksi näin kävi ja nyt voin taas keskittyä muihinkin asioihin ja jättää ongelman ympärillä juoksemisen menneeseen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *