Miffe 10.10.2005 – 15.9.2017 ♥︎

Syntyi taivaalle uusi tähti, koiraenkelinä tästä maailmasta lähti. Nyt saa juosta lailla tuulen vihreillä niityillä ajattomuuden. Tuskaa, kipua, surua ole ei, uni lempeä sinut sateenkaarisillalle vei. Hyvää matkaa pikkuiseni, täällä sinua ikuisesti muistelen… ♥

Ei tähän koskaan totu, sydämeen sattuu niin valtavasti etten tiedä miten päin olisin. Eilinen oli yksi niistä päivistä, jotka tulen muistamaan ikuisesti. On niin kauhea ikävä…

Tiedän että suru helpottaa, olenhan hyvästellyt jo rakkaan Roope-koiran ja isänikin. Jotakin silti aina menee rikki ja pieni pala sydämestä hajoaa tuhansiksi pirstaleiksi eikä koskaan korjaannu.

Miffe oli niin valloittava persoona, niin rakastavainen ja viimeiseen asti yritti piilottaa omat kipunsa, jotta meillä ihmisillä olisi ollut parempi mieli. Voi kumpa oltaisiin saatu toisenlaiset pelikortit elämään ja säästytty kroonisiksi kehittyneiltä pään alueen tulehduksilta. Vahva sydän sykki viimeisen kerran eilen klo 15:30 ja maailmani romahti jälleen kerran… Ei tähän vaan koskaan totu ja eron hetken koittaessa tunsin sekä valtavaa syyllisyyttä että suurta rakkautta. ♥

Pyysin Miffeä kertomaan terveisiä kaikille jo edesmenneille rakkailleni ja tulemaan minua vastaan kun oma aikani koittaa… tälläisinä hetkinä sitä niin toivoo että olisi oikeasti olemassa jonkinlainen jatkumo jossa eläisimme eri muodossa.

Nyt on sydämessäni kahden koiran kokoinen rakkaudella ja kauniilla muistoilla varastoitu tila. Koirat antavat niin valtavan paljon etten ainuttakaan hetkeä pois vaihtaisi vaikka nyt sattuukin… ja kenties jonakin päivänä olen valmis uuteen rakkaustarinaan.

Miffe ja Roope, rakastan teitä nyt ja aina, enkä koskaan unohda! ♥

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

37 kommenttia “Miffe 10.10.2005 – 15.9.2017 ♥︎

 1. Paljon voimia vielä tätäkin kautta. ❤ Meidän koiraherra lähti 2kk sitten ja eilen viimeksi tirautin pienen itkun ikävästä. Juurikin tämä sinun uutinen sai herkistymään. On se niin kamala paikka, vaikka tietää sen olevan ainoa ja oikea päätös. Eikä siihen koskaan totu. Me ollaan mietitty uuden ystävän hankintaa, mutta kukaan meistä ei ole vielä valmis siihen. On ensin surtava rauhassa taas tämäkin menetys. Koti on hirmuisen tyhjän tuntuinen ilman nelijalkaista ystävää. Äitinä kamalinta oli/on katsoa tyttären surua, vaikka aikuinen jo onkin. He kuitenkin kasvoivat yhdessä. Lähetän teille lämpimän halauksen. ❤ Miffellä on nyt kaikki hyvin.

 2. Lämmin osanotto <3 Ennen omaa koiraa ei voi käsittääkään, miten tärkeäksi osaksi elämää koira muodostuu.

 3. Osanottoni sinulle Miia ❤️ Itken täällä kanssasi, tuo tunne on liiankin tuttu omien rakkaitten karvakuonojen kohdalta. Anna itsellesi ja surullesi aikaa. Toivon sinulle ja perheellesi jaksamista, halauksia ❤️?

 4. Kiitos kaikille! ❤ Täällä itkien olen lukenut viestejänne.❤ Suru tulee aaltoillen ja muuta ei voi kuin elää tunti kerrallaan ja antaa itkun tulla. Tytön kanssa tässä touhuilemme ja yritämme suremisen lomassa tehdä kivojakin juttuja. On tämä kyllä vaikea paikka, varsinkin tuo tytön suru kun ymmärtää ettei Miffe tule enää takaisin kuten ennen on aina tullut kun lääkärissä ollaan asioitu. ?

 5. Voimia sinulle ja tyttärellesi! Perheenjäsenestä luopuminen on aina niin kivuliasta. Kyyneleet silmissä rutistan tässä omaa karvapalloani?

 6. Osanottoni!Meidän 12v kissamme kuoli vuosi sitten ja pihalla on sen hauta,johon voi viedä kukkia ja kynttilän palamaan.Eläimet ovat osa perhettä,luopuminen tuskaa.

 7. Vedet tuli silmiin, ja pala kurkkuun ;( Otan osaa 🙁 Tämä tulee olemaan minullakin edessä parin vuoden sisällä. Itse en kykene enää ottamaan toista koiraa terveyden takia. Ja en myöskään sen takia, etten kestä näitä koirien kuolemia.

 8. Maailman rakkain. En ole koskaan tavannut hyväsydämisempää hauvaa kuin miffe. Ikävä on kova ja voimia meille kaikille. Miffe elää aina sydämissämme.

 9. Lämpöinen halaus ilmojen halki ❤ Itkuksi meni täälläkin myötätunnosta. Äitinä tunnet vielä oman tuskasi lisäksi lapsesikin tuskan.

  Useamman karvakuonon olen itsekin joutunut matkan varrella hyvästelemään. Jokainen menetys on tuntunut pakahduttavan musertavalta ja joku päivä se on taas edessä. Lohtua olen saanut ajatuksesta, että olen pystynyt tarjoamaan hyvän ja rakastavan kodin. Niin myös sinun teksteistäsi on välittynyt, että Miffellä on ollut rakastavia ihmisiä ympärillä ja sitä kautta onnellinen koiran elämä. Jaksamisia ❤

 10. Voimia ❤ Yli vuosi sitten jouduin myös tekemään raskaan päätöksen ja jouduimme nukuttamaan toisen kissoistamme pitkän sairastelun vuoksi. Vaikka tiesi että aika on koittanut ja mitään ei ole enää tehtävissä niin päätös oli raskas, kun olisi ollut vuosia vielä edessä kaiken järjen mukaan muuten, ellei olisi sairastunut. Sydän särkyi ja suuri ikävä jäi, edelleen kaipaan rakasta kissaamme. Aika auttaa ja hieman helpottaa mutta ei se vie ikävää kokonaan pois ❤

 11. Voi Miia <3 Otan osaa. Silmät kostuivat kaunista kirjoitustasi lukiessa. Voimia sinulle ja tytölle surun keskelle.

 12. “Askel askeleelt, mä kiipeen takas maailman valon tuntumaan
  takasin sun luo, kuvan kerrallaan mä maalaan uusin värein
  uuden tarinan, kauniin maiseman ja mä tuun sun luo”

  Otan osaa suruusi 🙁

 13. Surullista. Minua itkettää, kun tätä kirjoitan, tuntuu niin kurjalta. Tiedän eläinrakkaana ihmisenä, että tämä on paha paikka. Oma RAKAS kissani lähti sateenkaari sillalle vuosi sitten ja siitä itkusta ei meinannut tulla loppua lainkaan. Vieläkin itkeskelen silloin tällöin menetettyä rakastani. Voimia suruusi Miia.

 14. Voi itku! Osanottoni <3 Olen itsein menettänyt lemmikkejä elämäni aikana ja kirjoituksesi toi sen vanhan tutun ikävän ja surun taas pintaan. Onneksi ikävä ja suru muuttaa aikanaan muotoaan.
  Halaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *