Tarja Ritari Design – Boheemia pellavaa

Habitaren Decor-osastolta löysin Tarja Ritari Designin messupisteen, jonka pellavaiset sisustustuotteet herättivät välittömästi mielenkiintoni. Kauniisti käsitellyt paksusta pellavasta valmistetut keittiöpyyhkeet, kattaustekstiilit, sekä tyynynpäälliset ovat saaneet boheemin ulkomuotonsa Tarja Ritarin käsissä. Inspiraationsa Tarja saa pellavakankaiden rouheudesta, jota hän korostaa pesukäsittelyllä sekä industriaalisilla painokuvioilla.

Tarja Ritari Design pellava koristetyynyn päälliset käsityötä Omakotivalkoinen
Tarja Ritari Design pellava koristetyynyn päälliset käsityötä Omakotivalkoinen
Tarja Ritari Design pellava koristetyynyn päälliset käsityötä Omakotivalkoinen

Sydämellinen Tarja oli vilpittömän iloinen meidän CASA-bloggaajien innostuneisuudesta hänen tuotteitaan kohtaan. Yritin kovasti tehdä päätöstä tyynynpäällisen valinnasta ja lopulta Rauharentola-blogin Satu sekä ystäväni Irina auttoivat minua valitsemaan nuo kaksi kuvassa näkyvää boheemin skandinaavista uniikkia yksilöä kotiin ostettavaksi. Mustassa pellavapäällisessä on kolmen valaisimen kuviointi ja upeasti vitivalkoiseksi käsitellyssä on yhden roikkalampun kuva.

Tarja Ritari Design pellava koristetyynyn päälliset ja valkoiset liljat Omakotivalkoinen
Tarja Ritari Design pellava koristetyynyn päälliset käsityötä Omakotivalkoinen
Tarja Ritari Design tuotteet käsityötä Omakotivalkoinen

Tarja valmistaa tuotteet työpajassaan Naantalissa ja jokainen tuote on omalla tavallaan uniikki. Hän vastaanottaa myös mittatilaustöitä asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Käykäähän tutustumassa Tarja Ritari Designin tuotevalikoimaan hänen verkkokaupassaan täällä: tarjaritaridesign.fi

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Tarja Ritari Design – Boheemia pellavaa

 1. Kylläpä ovat kauniit ja sopivat hienosti olkkariisi! Kiva nähdä tällaisia uusia kotimaisia tuotteita. ?

 2. Minäkin katselin noita ja harmittelin, kun graafinen kuosi ei oikein meille istu. Teillä nämä ovat ihan täydelliset 🙂

  1. Essi: Nuo on niin kivat, sopivat kauniisti seinävalaisimen kanssa samalle seinustalle. 🙂 Talveksi on tulossa porp-kuvioita, ne ovat aikas suloisia ja eivät yhtään graafisia. Jouluksi täytyy pari porotuotetta laittaa tilaukseen, sellaiset voisi sopia ehkä teidänkin kotiin. <3

 3. Katselin tuota nettikauppaa ja huomasin tuommoisen samaisen valkoisen tyynynpäälisen, mutta luonnonvalkoisena. Tiedätkö että voiko sitä saada myös vitivalkoisena?

  1. Pitju: Tarjan tuotteiden valkoinen sävy on aikalailla puhtaanvalkoinen, mutta kysäisepä suoraan Tarjalta asiaa – jos tuote on kermaisenvalkoinen niin uskon että hän valmistaa kyllä oikein mielellään sellaisen sinulle myös vitivalkoisesta pellavasta. :)Tässä Tarjan yhteystiedot:

   tel. 044 2966 375

   email: tarja(a)tarjaritaridesign.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *