Lukuvinkki – KonMari e-kirja 1€:lla

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Kirja

Syksy ja sateet saavat viihtymään sisätiloissa ja kodin merkitys korostuu aurinkoisten kesäpäivien ja ulkona vietettyjen hetkien jälkeen. Tänä syksynä meidän koti kokee kunnon raivauksen ja hyvään vauhtiin ehdinkin jo pääsemään. Vaatteet, kengät sekä kirjat on jo “konmaritettu”, seuraavana vuorossa on sisustustavarat sekä keittiön aarteet. Lisämotivaatiota ja inspiraatiota haen Marie Kondon KonMari-kirjasta, jonka e-kirjan muodossa latasin aamulla – kertaus kun on opintojen äiti…  Elisa Kirja tarjoaa teille lukijoilleni KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika e-kirjan yhden euron hintaan, vaihtoehtoisesti tarjolla on myös neljä muuta kirjaa jos KonMari on jo koluttu kannesta kanteen. 🙂

Elisa Kirja etukamppis valitse kirja eurolla

Nappaa siis iloksesi mieleistä lukemista tai kuunneltavaa e-kirjan muodossa! KonMarin lisäksi tarjolla mm. taattua jännitystä dekkarimestari Lars Keplerin tapaan, viisaan Maaret Kallion lujasti lempeitä eväitä elämään, unohtamatta tietenkään kotimaisen dekkarin kärkeä ja huumaavaa romantiikkaa!

Lähes kaikista valittavissa myös kätevä äänikirja – lataa seuraksi työmatkalle, kuntosalille tai ihanaksi irtiotoksi arkeen! Lukijaetu voimassa 31.10.2017 asti, katso valikoima kirja.elisa.fi/kampanjakirjat!

Mukavaa tiistaipäivää kaikille!


4 kommenttia “Lukuvinkki – KonMari e-kirja 1€:lla

    1. a: Pitäisiköhän itsekin lukea tuo Kepler… jäin sitä harkitsemaan, vaikuttaa tosi hyvältä kuten Keplerit aina. 🙂

  1. Vinkkinä kaikille, että kirjastosta voi lainata e-kirjana Konamarinkin ihan ilmaiseksi 🙂 Ja monia monia muitakin kirjoja 😉

    1. SatuM: Kirjasto on kyllä mahtava keksintö. 🙂 Niitä saisi minun puolestani olla enemmänkin ja tasaisemmin ympäri Suomen. Sukulaisellani on nykyisin matkaa lähes 200km lähimpään kirjastoon kun heidän oman kaupunkinsa kirjasto lakkautettiin. Näin vanhemmiten sen on kunnolla vasta tajunnut miten tärkeää on saada välillä kirja kätösiinsä. Ihan erilainen fiilis tulee kun lukee kirjan “kirjana”. E-kirjoissa on omat hyvät puolensa toki ja aina vaan useammin olen päätynyt e-kirjan luokse, ne kun ovat niin helposti saatavilla ja kulkevat puhelimessani aina mukana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *