LettiLeidi – Kampauspalvelu elämän merkkihetkiin

Ystäväni Elina teki unelmistaan totta ja perusti LettiLeidi -kampauspalvelun, joka tarjoaa palveluja asiakkailleen juuri siellä missä tarvitaan. Asiakkaan kotona tehtävät juhlakampaukset säästävät aikaa, vaivaa sekä hermoja – mikä olisikaan mukavampaa kuin istahtaa alas oman pöydän ääreen aamutakissa kahvikupin tai kuplajuoman kanssa ilman sen erityisempää valmistelua…

Lettileidi kampauspalvelu kokemuksia
Jouluiset juhlakampaukset

LettiLeidiltä kampaukset kaikkiin tilaisuuksiin sopuhinnoin

LettiLeidi loihtii kampaukset kaikkiin tilaisuuksiin joustavilla aikatauluilla ja sopuhinnoin – kotona, työpaikalla, mökillä, missä vain! Hinnat vaihtelevat sen mukaan miten paljon aikaa, muotoilutuotteita ja tarvikkeita kuluu. Alla suuntaa antava hinnasto:

Lettikampaus 20€ – 30€
Juhlakampaus (esim. nutturakampaus) 35€-40€
Kiharakampaus 40€
Morsiuskampaus koekampauksella 50€ – 60€
Vanhojentanssikampaus koekampauksella 50€ – 60€ 

LettiLeidi tarjoaa palveluja kaikkiin elämän merkkihetkiin ja myös isommallekin juhlaporukalle. Esimerkiksi hääjuhlia varten voidaan morsiamen hääkampauksen lisäksi tehdä juhlakampaukset myös kaasoille sekä anopille, ja siistiä tietysti myös sulhasenkin hiukset. 🙂 LettiLeidiltä voit tilata kampauspalvelun myös tyttöjeniltaan sekä pikkujouluihin, nappaa siis parhaat kaverit kainaloosi ja kaunistautukaa yhdessä ryhmäetuhintaan!

Kesäiset kiharakampaukset
Lettileidi kampauspalvelu kokemuksia

Kauniit kiharat ja kestävät kampaukset

Kauniit kiharat, herkät lettikampaukset, kestävät nutturakampaukset, teemajuhlien koristukset – mitä tahansa tarvitsetkaan niin LettiLeidi-Elinalta onnistuu! Myös miesten juhlalook ja lasten kampaukset sujuvat samalla kertaa koko juhlaväelle.

Mikä olisikaan ihanampaa kuin kerätä morsiamen äiti ja morsiusneidot yhteen hääpäivän aamuna valmistautumaan ja viettää jännityksen täyteistä ja pirkahtelevaa laatuaikaa LettiLeidin loihtiessa kampaukset.

Lettileidi kampauspalvelu kokemuksia

Katso työnäytteet Instagramista ja Facebookista

LettiLeidin löydät Facebookista sekä Instagramista, jossa runsaasti työnäytteitä erilaisista kampauksista. LettiLeidi toimii pääasiallisesti Pohjois-Savon alueella. Käykäähän kaikki tykkäämässä ja pistäkää viidakkorumpu laulamaan:

⇒ facebook.com/lettileidi   /   ⇒ instagram.com/lettileidi

Suorat yhteydenotot ja tarjouspyynnöt Elinalle osoitteeseen: [email protected], helpota juhlastressiä ja tilaa kampauspalvelu suoraan kotiin!

Aurinkoista sunnuntaita!

Lue myös: ➤ Pienen budjetin unelmahäät – Kierrätys kunniaan!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *