MYYTY: 4kpl valkoinen IKEA MONGSTAD seinäpeili

EDIT: Peilit on kaikki saaneet uudet kodit!

Noh niin, hommat etenee ja nyt pitäisi saada eteisen seinällä olevat IKEA MONGSTAD peilit uusiin koteihin ensi viikon aikana. Valkokehyksisiä peilejä on yhteensä neljä, jotka voidaan myydä joko yhdessä, pareittain tai erikseen, riippuen siitä kuinka monta ostajaehdokasta ilmaantuu. Peilin koko 190x94cm, voidaan ripustaa pystyyn tai vaakaan oman fiiliksen ja tarpeen mukaan (kiinnikkeet valmiina peilin takalevyssä). Peilin hinta 20€ / kpl ja toimitus vain noutona meidän kotoa Helsingistä.

Huomioithan peilin mitat jo ennakkoon (pituus 190cm, leveys 94cm, ei voida pilkkoa pienempiin osiin), jottei tule ylläriä peiliä autoon soviteltaessa. Itse en pysty välttämättä kantamaan peiliä selkäni vuoksi, joten olisi hyvä olla oma kantokaveri mukana matkassa.

Jos kiinnostuit yhdestä, kahdesta tai vaikkapa kaikista peileistä, pistähän minulle postia osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi niin jatketaan keskustelua sähköpostitse. 🙂

Täällä projekti jatkuu ja huomenna olisi tarkoitus jakaa teille vähän spesiaalimpaa materiaalia remonttitantereeksi muuttuneen kodin nykytilasta. 😀  Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

9 kommenttia “MYYTY: 4kpl valkoinen IKEA MONGSTAD seinäpeili

  1. Peili saattaisi kiinnostaa. Olet kertonut blogissa, että kehykset ovat alkaneet irvistellä kulmista. Onko vika kaikissa peileissä vai vain jossain? Kuinka paha vika on kyseessä?

    1. Nina: Vika koskee vain yhtä peiliä, peilin yläreunan listan liimaus on irti. Vika ei näy kun peili on pystysuunnassa. Muut kolme peiliä ovat hyvässä kunnossa, ovat luonnollisesti käytetyt joten uudenveroiseksi en kuvaisi mutta eipä niissä sen ihmeempää käytönjälkeä näy kun ovat vuosikaudet seinällä nököttäneet. 🙂

    1. Ulla: Tärkeintä oli että peilit saavat uudet kodit ja siksi hinta hyvin halpa. 🙂

  2. Voi ei. Ja mä viel just kysyin, että ostaisin yhden!! Harmi, ettet vinkannut mulle ennen kuin laitoin tänne myyntiin :(.

    1. S: ymmärsin että laitat mulle sähköpostia asiasta, mutta en kuullut susta mitään… Ajattelin että olit tullut toisiin ajatuksiin. 🙁

    2. S: piti käydä lunttaamassa meidän komenttivaihto vanhasta postauksesta ja luulin tosiaan että laitat mulle viestiä. 🙁 Niin paljon on tullut ostoehdotuksia huonekaluista remppapostauksen jälkeen etten pysy millään kärryillä ulkomuistin varassa varsinkaan blogiin tulleiden kommenttien osalta. Pahoittelut omasta puolestani. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *