Bambulattian eri sävyt – Harmaa, tumma, naturel & valkoinen

Yhteistyössä Nordic Bamboo

Nordic Bamboon bambulattiaa on saatavana neljässä eri sävyssä – Kaisla on luonnollisen vaalea, Kaarna luonnollisen tumma, Kelo vuorostaan kauniin harmaa ja Kuura nimensä mukaisesti valkoinen kuin lumi. Alunperin valitsinkin lattiakseni valkoiseksi käsitellyn Kuuran, mutta vaihdoin sen tilauksen tekemisen jälkeen Kaislaan tullessani toisenlaisiin aatoksiin sisustuksen suhteen…

Bambulattia on täyttä tavaraa ja se voidaan hioa sekä huoltokäsitellä hyvin useita kertoja. Tumma Kaarna kuuluu tyyliltään luksusosastoon ja tuo mieleeni ylväät jugendtalot sekä huvijahtien lattiamateriaalit.

Harmaa Kelo on näistä värivaihtoehdoista persoonallisin – sen jokainen lauta on omanlaisensa ja pinta valmiiksi eloisa, joten tulevaisuuden mahdolliset käytönjäljet eivät lattiasta erotu ollenkaan. Lisätietoa Kelosta alta olevalta videolta:

Kaislan te kaikki jo tunnettekin – sen kaunis skandinaavisen vaalea viimeistely ja luonnollisuus saivat minut kääntämään kelkkani lattiavalintani suhteen… vaikka vuosikaudet ehdinkin unelmoimaan valkoisesta lattiasta. 🙂

Valkoinen Kuura on kuin pakkasaamuna kimaltava jääkide, yksi parhaista valkoisista lattiamateriaaleista mitä markkinoilla tällä hetkellä on tarjota. Bambulattian kulutuksenkestävyys on täysin omassa luokassaan, eritoten valkoisten lattioiden valikoimassa. ♥

Jokunen teistä saattaa miettiä mahtaako minua harmittaa se että vaihdoin valkoisen Kuuran luonnonväriseen Kaislaan ja vastaus on ehdoton ei. 🙂 Valkoinen lattia on minusta äärimmäisen kaunis edelleen, mutta se ei toimisi parhaalla mahdollisella tavalla meidän kodissa – tykkään siitä että seinäpinnat sekä kalusteet ovat pääosin valkoiset, en halua tuoda kotiin värejä aikaisempaa enempää enkä halua runsastuttaa esimerkiksi tekstiilien määrää tai muhevoittaa niiden tyyliäkään (vaihtaa punosmattoa nukkamattoon tms.). Näin ollen saan kotiin lämpöä, pehmeyttä sekä skandinaavista tuntua kauniin Kaisla-lattian muodossa. ♥

Jos olet harkitsemassa lattian vaihtamista tai puntaroimassa uuden kodin pintamateriaalivalintojen kanssa, kannattaa ehdottomasti tutustua Nordic Bamboon lattiavaihtoehtoihin ja tilata maksuttomat mallipalat täältä → nordicbamboo.fi/mallipalat

Kivaa illanjatkoa ja uutta alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia “Bambulattian eri sävyt – Harmaa, tumma, naturel & valkoinen

  1. Kuinka paksu tuo värillinen kerros on valkoisessa lattiassa? Onko muut värit jotenkin läpivärjättyjä vai mistä eri sävyt johtuvat?

    1. Jenni: En pysty sen paksuutta tarkasti mittaamaan mutta ei ole mitenkään ohut kerros tuo valkoinen. Naturelli Kaisla ja tumma Kaarna bambulattia ovat täysin oman värisiään, eli bambu on valmiiksi tuon väristä. Harmaa Kelo on käsitelty harmaaksi, se on alunperin tumma Kaarna ja alapohja on siis Kaarnan ruskea. Valkoinen Kuura on vuorostaan valkoiseksi käsitelty Kaarna, eli sen alapohja on samanvärinen kuin minun lattiani molemmin puolin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *