Pellavainen Poro-tyyny ja kuusenalusmatto – Tarja Ritari Design

Kaupallinen yhteistyö: Tarja Ritari Design

Ihastuin Habitaressa Tarja Ritari Designin tuotteisiin ja ostin messuilta kaksi industrial-henkistä koristetyynyä, jotka esittelin teille syyskuussa (postaus TÄÄLLÄ). Blogiyhteistyön myötä tyynykokoelmani sai uuden jäsenen luonnonpellavaisesta Poro-koristetyynynpäällisestä, jollaisen arvon postauksen lopussa teidän lukijoiden kesken… 🙂

Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design
Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design
Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design

Tarja Ritari Designin paksusta ja rouheasta pellavasta valmistettu Poro-sisustustyynynpäällinen on kooltaan 50x50cm ja sitä on saatavana luonnonvärisen pellavan lisäksi myös harmaana. ♥ Tyynyyn käsin painettu kepeästi loikkaava poro on todella kaunis ja se tuo mieleeni lapsuuteni lumiset talvet ja poro-kuvioiset rukkaseni, jotka kädessä oli lämmin tehdä lumilinnoja ja -ukkeleita pihan lasten kanssa… Poro-tuoteperheeseen kuuluu myös keittiöpyyhe, joululahjasäkki sekä kuusenalusmatto.

Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design
Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design

Tarja Ritari Designin valikoimassa on paljon kauniita sisustustuotteita, kuten tämä paksusta pellavasta valmistettu kuusenalusmatto. Pellavainen matto kestää käyttöä vuosia ja se vain paranee pesukertojen myötä. Ei sitä äkkiseltään uskoisi miten suuri vaikutus alusmatolla on koko joulukuuseen ja sen koristukseen – varsinkin tekokuusen alle suosittelen mattoa, sen avulla kuusen teräsjalka maastoutuu nätimmin osaksi sisustusta.

Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design
Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design

Sain Tarjalta yhden luonnonvärisen Poro-tyynypäällisen arvottavakseni teidän lukijoideni kesken ja haluaisin kuulla osallistumiskommenttisi yhteydessä mikä on sinun suosikkituotteesi Tarja Ritari Designin valikoimasta – onko se tyynynpäällinen, pyyhe, saunatuote, vai kenties herkkä lumienkeli? Tuotevalikoiman löydät täältä: 

→ tarjaritaridesign.fi

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 10.12.2017 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 11.12. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle.

Jouluiset pellavatekstiilit ja poro-tyyny Tarja Ritari Design

Joulun kunniaksi Tarja Ritari Design tarjoaa kaikkiin tilauksiin maksuttoman lahjapaketoinnin. Kirjoita tällöin paketointitoiveesi tilauslomakkeessa olevaan ’tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset’ -kenttään. Lisäksi verkkokaupan postikulut nyt vain 3,50€ ja yli 65€ tilaukset ilman postikuluja.

♥  Ilahduta itseäsi ja rakkaitasi käsin tehdyllä kotimaisella laatulahjalla!  ♥

tarjaritaridesign.fi

Tunnelmallista iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

80 kommenttia “Pellavainen Poro-tyyny ja kuusenalusmatto – Tarja Ritari Design

  1. Ihania kaikki. Erityisesti näin joulun alla tuo porokuvio tyynyssä miellyttää silmää eniten. Näistä on niin vaikea valita kun kaikki olisivat ihania. Ehkä laudeliina joulusaunaan.

  2. Ehdottomasti sekä ? että ?tyynynpäälliset ? Eli mukana arvonnassa ollaan. Missä muuten olohuoneen seinälamppu on? Sitä ei ole näkynyt lattian vaihdon jälkeen. Laitan ihmeessä kuvia myös olohuoneesta keittiöön päin ja eteisestä keittiöön ?. Nythän olemme nähneet pelkästään olkkaria lattiarempan jälkeen. Miten makuuhuoneesi edistyy? Siitäkin varmaan muutkin odottelee kuvia!

  3. Porotyyny ja kuusenalusmatto ovat suosikkejani! Pidän tuosta rouheasta mutta jotenkin silti lempeästä muotoilusta! 🙂

  4. Ihania tuotteita. Sain hyviä joululahja ideoita, tilaukseen lähtee, kiitos. Sisustustyynyt omia suosikkejani. Eihän tyynyjä voi koskaan olla liikaa ?

  5. Tekstillinen laudeliina on suosikkini. Porotyyny sopisi kivasti sohvalle, vähän jotain jouluista muttei liikaa.

  6. Suosikkeja löytyi useita, mutta mainitsen pellavaisen kaitaliinan ja sisustustyynyt. Kauniita ovat, ihanan rustiikkisia.

  7. Selailin sinun Blogipostauksia ja löysin tämän. Tuli heti into ostaa tälläisen tyynynpäälisen jouluksi. Myös kuusenmattokin kiinnostaisi, mutta luonnonvalkoisena.?

  8. Ostin tuolloin samaisen tyynynpäällisen ja se on ollut sohvallani jo kaksi joulua. Aivan ihana on ja myös tuo kuusenmatto, jonka myös ostin. Päätinkin että luonnonvalkoinen ei ole niin hyvä, kuin tuo tummempi. tummempi sopii paremmin tyynynpäällisen kanssa. Ajattelin, että tilaisin tulevaksi jouluksi toisen porotyynynpäällisen. Sisätyynyt pitäisi uusia ja onneksi samaisesta paikasta saa niitä tilattua.

    1. Pitju: tuo luonnollisen sävyinen pellava on aivan ihana, sopii kivasti puhtaanvalkoisen sisustuksen pariksi. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *