Juhla-asupostaus – Hyvää Uutta Vuotta 2018

Tänään juhlitaan vuoden viimeistä päivää ja valmistaudutaan vastaanottamaan uusi vuosi 2018, joka toivottavasti tuo mukanaan monia uusia ja mielenkiintoisia asioita sekä elämyksiä. Juhlan kunniaksi tämä flunssainen myyrä kaivautui kolostaan, puki ykkösensä päälle ja esittelee nyt samalla teille tämän kesällä ostamani Selected Femmen housuhaalarin*, jonka jujuna on yksihihaisuus… 🙂

Juhla-asu uuteen vuoteen - musta jumpsuit Asupostaus Omakotivalkoinen
Juhla-asu uuteen vuoteen - musta jumpsuit Asupostaus Omakotivalkoinen

Juhla-asuna jumpsuit

Housuhaalarin materiaali on 89% polyesteria ja 11% elastaania. Ulkoisesti kangas muistuttaa bleisereiden ja kynahameiden materiaalia, ollen siistin näköinen ja joustavuutensa ansiosta päällä hyvin mukavan tuntuinen ja rypistymätön.

Jalassa on ainoat omistamani korkkarit, päkiäpehmikkeillä ja kantapään tukikuminauhalla varustetut Tiger of Swedenin Viviennet*, jotka sopivat kaikkien vaatteideni ja asukombinaatioideni kanssa käytettäväksi.

Juhla-asu uuteen vuoteen - musta jumpsuit Asupostaus Omakotivalkoinen

Kampauksen kanssa en jaksanut sen ihmeemmin alkaa aikaa tuhraamaan ja sutaisin hiukseni huolettomasti niskanutturalle. Käytän niin harvoin muotoilutuotteita etten ole viitsinyt hankkia niitä vanhojen jo loppuneiden tilalle. Tikkusuorasta pitkähköstä polkkamallista ei montaa variaatiota ilman niitä edes saa loihdittua. 🙂

Meikki on myös hyvin tavanomainen. Meikkipohja on sama vanha tuttu: sävyttävä Sensain päivävoide, puuteria, aurinkopuuteria varjostukseksi, hohtopuuteria korostettaviin kohtiin ja lopuksi kevyesti poskipunaa tuomaan kuulautta ja terhakkuutta flunssasta harmaantuneeseen nassukkaani. 🙂

Silmissä on kevyesti luomiväriä luonnollisen varjostuksen aikaansaamiseksi ja tietysti rajaus sekä ripsari, joilla silmät saa esiin. Uudenvuoden spesiaalina räpsäytin simmuihini naturellihkot tekoripset, saa nähdä miten pitkälle iltaan ne pysyy siistinä ennen kuin ne alkavat reunoistaan repsottamaan. 🙂

Huulilla Diorin Rouge-mattapunaa syntisessä sävyssä 999*. Tämä on kaunein klassisenpunainen huulipunasävy, jota olen koskaan kokeillut ja se kuuluu pienen meikkipussini vakiovarusteisiin.

Juhla-asu uuteen vuoteen - musta jumpsuit Asupostaus Omakotivalkoinen
Juhla-asu uuteen vuoteen - musta jumpsuit Asupostaus Omakotivalkoinen

Olen todella iloinen siitä että vuosi 2017 alkaa olla ohi. Uskon vahvasti että tuleva vuosi 2018 on kaikin puolin edeltäjäänsä parempi. Monta mukavaa juttua on valmiiksi sovittuna ensi vuodelle ja niiden pariin on ihana sukeltaa kunhan pakolliset pyhät on ensin lomailtu pois alta. 🙂

Kiitos kaikille teille lukijoilleni kuluneesta vuodesta! ♥ Olette myötäeläneet ihanasti kanssasi sekä hyvät että huonommat elämänvaiheet, ja se on ollut korvaamaton ilo sekä apu minulle. Moneen teistä olen saanut myös tutustua vuoden varrella paremmin. On ollut mahtava huomata kuinka ”oman tuntuisia” tyyppejä siellä ruudun takana monesti onkaan. Teillä on sydän paikallaan ja sielua sisustamiselle. ♥

Iloista, onnellista ja seesteistä Uutta Vuotta 2018!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

34 kommenttia “Juhla-asupostaus – Hyvää Uutta Vuotta 2018

 1. Voi näitä tauteja ääärgh. Pikaista paranemista sinulle, ja paljon kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2018! <3

  1. Soili: on aika kipakka tapaus tämä flenssu, ei meinaa mennä ohi millään. No, kunhan ensi viikolla alkaa helpottamaan niin se riittää. Onneksi ei kuumetta ole tänään. 🙂

   Hyvää Uutta Vuotta 2018 sinulle ystäväiseni! ?

 2. Onpa todella upea asu ja sopii sinulle mainiosti!
  Kivaa juhlailtaa ja mukavia asioita tulevalle vuodellekin!

  1. Minna: samoin sinulle! ? Kerro jos olet tulossa ensi kesänä meille päin, tarjoan sulle kahvit ja porkkanakakut Café Monamissa! ?

 3. Ihastuttava asu, joka näyttää hyvältä sun päällä☺
  Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle ja kiva, että saan taas jatkossakin lukea sun inspiroivia postauksia?

  1. Minna: iso kiitos kauniista sanoistasi! ? Ihanaa kohta alkavaa Uutta Vuotta 2018! ?

 4. Tuo kolmas kuva sinusta on ihana! Olen pitkään toivonut että kampaisit otsatukan pois kasvoilta, tämä tyyli sopii kasvonpiirteillesi paremmin.

  Hyvää uutta vuotta!

 5. Onnellista ja tapahtumarikasta uutta vuotta 2018 sinulle ja perheellesi! ❤ Joka päivä täällä blogissasi edelleen vierailen. ? Odotan jo kovasti mitä kaikkea kivaa keksitkään tänä vuonna!

  1. Satu S: Iloista ja onnellista uutta vuotta sinulle Satu! ?? Nyt näyttäisi siltä että alkanut vuosi tulee olemaan blogissa vähän erilaisempi, muttei lainkaan huonolla tavalla. 🙂 Kiva jos pysyt mukana menossa myös tänäkin vuonna! ?

  1. Maker: minun aurinkopuuterini on, on sävyltään täydellinen eikä kimaltele kuten monilla on tapana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *