Viherkasveja etsimässä

Kalusteet ovat kutakuinkin paikoillaan ja seuraavaksi vuoronsa saa sisustusta elävöittävät viherkasvit. Niitä haluan kotiini reilusti ja etsin parhaillaan ideoita kivoista kasvivaihtoehdoista. Perinteinen peikonlehti on tietysti kasvien kunkku ja sen rinnalle kiinnostaisi hankkia ainakin paria erilaista palmulajiketta sekä bambu maljakkoon aseteltuna. 🙂

desainterior.me

lisadiederichphotography.com  |  evergreen.com

handluggageonly.co.uk

i.pinimg.com  |  blissfulbblog.com

ikea.com

Peikonlehti, kastanjasutipuu ja sirovuoripalmu löytyy valmiiksi omasta takaa ja niiden kaveriksi olen ajatellut ostaa jukkapalmun, pullojukan, huiskupullojukan, alokasian, tyräkin, bambun sekä muutamia mehikasveja kuten aloen… siispä ostoslistan tekoon ja huomenissa kohti kukkakauppaa katsomaan mitä olisi tarjolla tähän aikaan vuodesta. 🙂

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

6 kommenttia “Viherkasveja etsimässä

  1. vinkki: jotta kasvit kestävät vuosia tai edes kuukausia pitää niillä olla tarpeeksi suuret ruukut ja ruukussa reikä, jonka sisäpuolella soraa eli ei missään nimessä mihinkään liian pieneen design-purnukkaan multineen päivineen, jolloin juuret mätänee satavarmaan samantien.

    1. aha: Kiitokset vinkistäsi. 🙂 Rikon kasvienhoitosääntöjä tarkoituksella ja tykkään siitä että Kubus-kulhot ovat kukkaruukkuja. Näin on jo monta vuotta ollut. Minulla ei ole tähän menessä yhdenkään kasvin juuret mädäntyneet kubus-kulhoissa ja ihan luottavaisin mielin kasvattelen kasvejani niissä tänäkin keväänä kunnes on aika mullanvaihdolle ja suuremmalle ruukulle.

  2. Kasvit ovat kyllä kivoja. ? Aikamoisen listan olet silti saanut aikaan. Mielenkiinnolla odotan mihin nuo saat laitettua. Onko sulla vielä käytössä se ruokailutilan ikkunan ympärillä ollut kukkaruukkusysteemi?

    1. Hippu-76: Floretin ruukkuteline on tauolla, en tiedä laitanko sitä takaisin keittiön ikkunalle. 🙂

      Osa kasveista tulee lattialle, aikeissa on laittaa osa vesiheinäkoreihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *