Uudet Memobottle-tuotteet & blogiarvonta

Yhteistyössä Mukama Oy

Memobottlen tyylikäs vesipullovalikoima on kasvanut mukavasti – uutuuksien joukossa on mm. nahkainen suojatasku ja kantohihna, teräksiset korkit eri metallisävyissä, sekä A7-kokoinen minijuomapullo, jonka mahtuu sujauttamaan lenkkitakin ja farkkujenkin taskuun. 🙂

Pikkuruinen A7 Memobottle™ -juomapullo kulkee mukana huomaamatta ja mahtuu mukaan taskuun. Pullon tilavuus on 180ml ja omassa käytössäni se on tarpeellinen lisävaruste, mahdollistaen vesihörpyt mutta silti säästäen tilaa pienikokoisesta käsilaukustani. Kaikkien Memobottle™-pullojen mukana tulee musta ja valkoinen muovikorkki, pullot kestävät pakastusta ja lämpöäkin 50°C:n asti. Pullojen pesu pitää hoitaa käsin (ei saa pestä astianpesukoneessa) – oma niksini on täyttää pullo kuumalla vedellä puolilleen, tiputtaa pari tippaa astianpesuainetta joukkoon, ravistella voimakkaasti ja huuhtoa puhtaaksi.

Memobottlen A5-, A6-, ja A7-kokoisille juomapulloille on nyt saatavilla konjakinruskea premium-nahasta valmistettu Leather Sleeve -suojatasku, joka sopii pulloon kuin hansikas. Se pidentää pullon käyttöikää ja parantaa käyttömukavuutta sekä tuntumaa. Laadukas premium-nahka paranee ja patinoituu kauniisti käytön myötä. Valikoimaan on saapunut myös nahkainen Leather Lanyard -kantohihna, joka sopii kaikkiin Memobottle™-pullomalleihin.

Myös vaihtokorkkeja on yleisön toiveesta lisätty valikoimaan ja nyt Memobottle™-pullot voi kustomoida sopimaan paremmin laukun ja asusteiden kanssa. Pullon mukana tulevien korkkien lisäksi saatavana on erikseen myytävä kirkas muovikorkki sekä metallisia Memo Lid -korkkeja teräksen, kuparin ja mattamustan sävyissä, lisätietoa täältä: mukama.com/memobottle-korkit

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa omakseen Memobottlen A6-kokoinen juomapullo ja konjakinruskea nahkainen suojatasku! 🙂 Memobottle-tuotesetin arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkut.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.1.2018 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinnon tarjoaa yhteistyökumppanini Mukama ja se postitetaan voittajalle.

 * * *

BPA-vapaasta muovista valmistetut Memobottlen vesipullot olivat aikoinaan rakkautta ensisilmäyksellä ja sillä tiellä edelleen ollaan. Puolitoistavuotta olen jo näissä tilaihmeissä vettä mukanani kantanut (postaus TÄÄLLÄ) enkä voisi enää kuvitellakaan sullovani laukkuun perinteistä pyöreää pulloa.

Maailmallakin suuren suosion saavuttanutta Memobottlea jälleenmyy Suomessa mukama.com, käykäähän äkkiä nappaamassa omanne ja tuette samalla maailman vesijärjestön toimintaa. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan nimittäin yksi dollari tärkeän asian tukemiseen – jokaisella on oikeus juoda puhdasta vettä! ♥

EDIT: Tilapäisesti loppuunmyytyjä A5-kokoisia Memobottleja on tulossa lisää 15.1! 🙂

223 kommenttia “Uudet Memobottle-tuotteet & blogiarvonta

 1. Mukana arvonnassa, tulisi tarpeeseen tuo ihana pullo, mahtuisi hyvin hoitolaukkuun kun vauvan kanssa kuljetaan. Mielenkiintoinen projekti sinulla muuten menossa kodissasi, hienolta näyttää ?

 2. Ihana juomapullo ja konjakinruskea suojataskukin sopisivat minulle ihan hyvin! Kiitos Miia, aina kerrot mielenkiintoisista uutuksista ja tuotteista.

 3. Kivan näköinen juomapullo, BPA-vapaus tuotteissa kiinnostaa? Blogisi mukava fiilis tuo joka kerta hymyn huulille, kiitos siitä.

 4. Oi kun arpaonni suosisi, taapero juuri toissapäivänä sai rikki uuden juomapulloni jonka sain joululahjaksi, joten nyt olisi tarvetta vesipullolle??

 5. Onpa hauska idea tuo littana muotoilu ja sopisi varmasti omaankin käsilaukkuun paremmin kuin perinteinen pyöreä pullo!

 6. Ehdottomasti mukana. 🙂 Olen noita aiemminkin postauksesi innoittamana harkinnut, mutta en raaskinut ostaa. Nyt olikin tullut tosi kivoja uutuuksia. Miehelle tarvitsisi ehdottomasta saada tuollainen kun hän kuljettelee rumaa urheilujuomapulloa pisin asuntoa, enkä ole saanut häntä luopumaan tavasta. 🙁 Tuollainen kuulemma kelpaisi. Itse haluaisin myös käsilaukkuun tuollaisen.

 7. Itsellä tällä hetkellä Ebayn versio kyseisestä pullosta, eikä ollut oikein laadukas ? Olisi ihana saada tämä ”aito” versio!

 8. Uskomattoman upea, minulle uusi tuttavuus. Niin tyylikäs, yksinkertainen ja selkeä muoto. Tästähän löytyi lahjat niille, joilla on jo kaikkea. Nyt on tämän vuoden ensimmäiset lahjapulmat ratkaistu, kiitos. Innolla mukana myös arvonnassa.

 9. Tunnustan. Olin pöljä ja pesin Memobottleni astianpesukoneessa. Ensimmäisellä kerralla ei tapahtunut mitään, joten rohkenin toisenkin kerran. Se olikin sitten sen pullon elämän loppu. Tyhmä minä. Toisella kerralla en olisi niin toljanteri. Lupaan! <3 😀

 10. Toiveissa olisi uusi vesipullo, sillä vesi kulkee jokapäiväistä kassissa mukana. Tämä pullo kulkisi tosi näppärästi mukana! 🙂

 11. No nyt on tyylikäs juomapullo! Tuo sulostuttaisi työpäiviä kummasti ja mahtuisi kätevästi käsilaukkuun. I love it!

 12. Kätevänkokoinen vesipullo, sille olisi käyttöä! Haen usein lähteestä vettä ja kuljetan mukanani, tämä pullo mahtuisi hyvin käsilaukkuun.

 13. Mukana! Olisi kätevä kun käsilaukkuun on mahduttava henk. koht. tavaroita, työvarusteita ja vauvan juttuja ja normaali pullo ei aina sinne sovi.

 14. Mikäs se olis hörppiessä vettä Memobottlen A6-kokoisesta juomapullosta, joka on piilotettu konjakinruskeaan nahkaiseen suojataskuun, uusien työkavereiden ihmetellessä uudessa työpaikassani! 🙂

 15. Mukana, tämän antaisin lapselleni treeneihin. Ei ole vain yhden kerran sekoittunut juomapullo… Tämän hän taatusti tunnistaisi omaksi!

 16. Tuollainen pullo lisäisi veden juontia aivan huomaamatta! On niin tyylikäs, että voi kaivaa esiin missä vain.

 17. Haluan olla mukana arvonnassa. Arvostan aitoja luonnonmateriaaleja: puuvilla, pellava, villa ja nahka. Nahkassa just tuo konjakinruskea on mieleen eikä ainainen musta. Jotenkin tuo ruskea nahka näyttää ja kertoo katsojalleen, että olen aito, arvokas ja käyttöön tarkoitettu tuote. Patinoituukin kauniisti.

 18. Mukaan ihanaan arvontaan! Katselin näitä jo silloin kun ensimmäistä kertaa näistä kirjoitit, mutta en vain raaski itse ostaa ja kuljetan kiltisti vielä pyöreää pulloa mukana.

 19. Vuosia palvellut Eva Solon pulloni alkaa olemaan entinen, sillä korkki fuskaa jo hieman. Tästä Memobodlesta saisin uuden kaunokin joka päiväiseen käyttööni! 🙂

 20. Olispa ihana! Olen veden suurkuluttaja ja usein tulee ostettua kertakäyttöpulloja milloin mistäkin. Tämä tulisi tosi tarpeeseen 🙂

 21. Oi, mikä loistokeksintö! Enpä ole aikaisemmin tuotteeseen törmännytkään, nyt pitääkin hankkia oma pullo. ?

 22. I-h-a-n-a! ❤ Juomapullo onkin ollut hankintalistalla pitkään, mutta en ollut vielä tähän mennessä löytänyt mieleistäni 🙂

 23. Oi onpas kivan ja kätsyn oloinen 🙂 Mukana arvonnassa! Oikein hyvää vuoden alkua sinulle ja perheellesi.

 24. Mieheni kerää erilaisia pulloja ja tämä kyseinen uusi tuttavuus sulautuisi joukkoon erittäin hyvin! Mahtavaa kun on tälläisia kilpailuja ?

 25. Hyvän näköinen pullo, mutta kiinnostaisi tietää montako desiä siihen mahtuu? Yritin bongata tietoa postauksesta, mutta ei osunut silmään. Kuitenkin mukana arvonnassa!

 26. Ihan älyttömän hieno pullo, jota olisi ilo kantaa mukana toisin kuin kolhoja pyöreitä vesipulloja. Että voi käyttöesine olla kaunis!

 27. Edellisen postauksesi innostamana tilasin silloin itselleni kahta eri kokoa noita pulloja. Ovat olleet niin paljon käytössä, että mielellään vaihtaisin “uunituoreeseen”. Taskumatti aiheuttaa usein myös huvittuneisuutta työpaikallani nuorison ja miksei aikuistenkin kesken 😉

 28. Tämänlaisen ihanuuden toivoisin löytyväni työlaukustani ja mikä plussaa, että suojakotelo olisi vielä mukana 🙂

 29. Onpa kauniita! Ja samalla käytännöllistä; töissä pelkään joku päivä kippaavani ison mukini nurin tärkeille papereille…

 30. Olen ollut maailman huonoin vedenjuoja, vaan nyt on ollut pakko harjoitella pullon mukana kantamista. Kyllähän tämä olisi paljon käytännöllisempi kuin vanha limupullo. Kyllä vedenjuonti on auttanut kun rankat hoidot kuivattavat koko kropan.

 31. Haluaisin tietää oletko saavuttanut rauhaa/ hyvää oloa kun olet luopunut paljosta tavarasta? Sekä oletko kaivannut jotakin josta olet luopunut?

  1. Marine: Olen saanut hyvää oloa. 🙂 Avara ja kaunis, helposti siistinä pysyvä koti tuo iloa joka ikinen päivä. Eilenkin tein pikasiivouksen 10 minuutissa ennen kuin meille saapui kyläilijät ovesta sisälle ja kiitin jälleen itseäni mielessäni kaikesta siitä luopumisentuskasta ja vaivannäöstä, jonka vuosien aikana olen jaksanut käydä läpi. 🙂 En ole ikävöinyt mitään, enkä mitään takaisin ottaisi vaikka voisin. 🙂

 32. Ostin kyseisen juomapullon sinusta inspiroituneena, kun sen ensimmäisen kerran esittelit blogissasi! MUTTA se ehti olla minulla muutaman viikon ennen kun mies sitä lainasi, laittoi pyörän tarakalle, ajoi kuoppaista tietä ja pullo oli halki… Se juomapulloilo päättyi siihen, kun pullo oli roskiskamaa. Uuden jos saisin niin sitä ei mies käyttäisi 😉
  Ihanaa vuotta 2018!

 33. Tulipas loistavaan aikaan tämä arvonta! Olen haaveillut tuosta pullosta nähtyäni sen ensimmäisen kerran, sillä se kulkisi kivasti käsilaukussa työmatkoilla ja näin tulisi juotua vettä säännöllisesti myös muualla kuin kotona 🙂

 34. Juuri tällainen pullo olisi kätevä päivittäin mukana kuljetettava. Mahtuisi hyvin laukkuuni eikä veisi liikaa tilaa.
  Hyödyllinen ja varmasti käyttöön tuleva juomapullo:) Mukavaa viikonloppua!

 35. Niin tyylikäs juomapullo, tuosta tekis mieli hörppäillä jatkuvasti! Päivän juomatavoite täytti varmaan jo aamupäivän aikana! 😀

 36. Sorrun samaan kuin suurin osa edellisistä kommentoijista.
  Kommentoin, kun on kilpailu.
  Olen ennenkin moittinut meitä lukijoita tästä tavasta. Luetaan, mutta ei kommentoida, ennen kuin voi voittaa jotain 🙁
  Huom. itse en ole yhtään sen parempi….

 37. Niin, mitenkä sitä on olettanut että pullon kuuluu olla pyöreä. Hyvää uutta ajattelua tämä muoto. Pienimmät koot tuntuvat tarpeettoman pieniltä,minulle siis, ehkä jollekulle sopivaa. Mukana arvonnassa.

 38. Kiitokset kaikille osallistujille! 🙂

  Arpaonni suosi tällä kertaa osallistujaa nimimerkillä Kirsi Koivisto, onnea Kirsi ja kurkkaathan sähköpostiisi! 🙂

  Mikäli voittaja ei ilmoita itsestään tämän viikon aikana, arvon osallistujien joukosta ensi maanantaina uuden voittajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *