Viihdettä viikonloppuun – Elisa Viihde & leffavinkit

Yhteistyössä Elisa Viihde

Rakastan elokuvia ja mukaansatempaavien sarjojen seuraamista, joiden maailmaan ja tapahtumiin uppoutuminen on yksi tapani rentoutua. Ennen vanhaan tuli katseltua perinteistä televisiota ja laitettua itselle muistutuksia tärkeistä tv-ohjelmista, mutta enää sellaiselle sitoutumiselle ei ole ollut aikaa ja vanha tapa on hävinnyt arjen ja elämän pyörteissä. Nykyisin katson kaikki ohjelmat ja elokuvat suoratoistopalveluiden välityksellä silloin kun minulle parhaiten sopii ja tämän viikonlopun huvituksista meillä vastaa Elisa Viihde. 🙂

Olen kerännyt omalle suosikkilistalleni monia mielenkiintoisia elokuvia, joiden parissa tänä viikonloppuna viihdytään. Eilen illalla ahmin elokuvia kaksin kappalein – ensimmäisenä katsoin äärimmäisen koskettavan ja hetkittäin ahdistavan surumielisen tositapahtumiin perustuvan elokuvan Selviytyminen (The Impossible), joka kertoo tuhoisasta vuoden 2004 tsunamista. Pääosaa esittää Naomi Watts, joka omaksui roolinsa niin täydellisesti että pahaa välillä teki… täyden kympin leffa! Tämän elokuvan jälkeen ei uni silmään tullut, joten katselin samaan hengenvetoon Anne Hathawayn tähdittämän katkeransuloisen Song One -rakkaustarinan, joka oli hyvällä tavalla yllättävä ja erilainen.

Tytön kanssa katselimme tänään päivällä äärimmäisen hauskan ja viihdyttävän Space Dogs 2 -animaation, jossa oli huomioitu myös aikuiskatsojan astetta vaativampi huumorintaju. 🙂 Suosittelemme tätä yhteen ääneen hymyssä suin!

Hyviä vaihtoehtoja on Elisa Viihteessä tarjolla niin paljon etten vielä tiedä minkä tänä iltana katselmukseen valitsen. Kaikenlaiset luonnonkatastrofi-aiheiset elokuvat ja scifi kiinnostaa aina, mutta toisaalta fiilis saattaa kallistua komediaan tai romantiikkapainotteiseen draamaan – Tähtiä vilisevä Mitä odottaa kun odotat on aika hyvä ehdokas. 🙂

Elisa Viihteessä avautuu varsin kilpailukykyinen ohjelmavalikoima, jonka ehdottomana valttikorttina on kotimainen ja pohjoismainen tuotanto. Yhden erityisen leffahelmen haluan nostaa esille ja se on muotiblogimaailmaan keskittyvä Onnenonkija, joka kertoo hulvattomalla ja sympaattisellakin tavalla ylivelkaantuneen muotibloggaajan arjesta, jossa mikään ei todellakaan ole sitä miltä näyttää. Tämä on jokaisen ehdottomasti nähtävä! 😀

Testaa nyt Elisa Viihdettä kuukauden ajan veloituksetta ja hullaannu sinäkin hyvistä elokuvista ja sarjoista – ei määräaikaisuuksia tai velvoituksia, vain puhdasta iloa ja hupia! 🙂

→ elisa.fi/viihde

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

*Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia. Voit katsoa Aitiota Elisa Viihde -sovelluksen kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja televisiosta Elisa Viihteen digiboksin kautta – viihdettä missä ja milloin haluat!

6 kommenttia “Viihdettä viikonloppuun – Elisa Viihde & leffavinkit

  1. Hilima: Katselen ja silmät ovat siihen jo tottuneet. 🙂 Joskus aikaisemmin itsekin luulin etten ikinä voisi niin pieneltä näytöltä katsella mitään tärkeää, mutta äkkiä siihen tottui ja vuosiin en ole jaksanut laittaa televisiota päälle katsoakseni sitä kautta leffoja. 🙂 Kätevää ja nopeaa, ja voi mennä pötkölleen juuri sinne minne haluaa. Joskus katselen ipadilta ja toisinaan tietokoneeltakin, puhelin on kuitenkin helpoin enkä tarvitse sen kanssa rillejäkään kun näen paljon kirkkaammin puhelimesta ohjelmat kuin silmälaseilla televisiosta. 😀 Mutta olkkariin siis olen ostamassa lähiprojektorin jolla saan heijastettua leffat jatkossa suoraan seinälle, tosin luulen etten jaksa projektorinkaan kanssa puuhastella kuin silloin jos leffa on erityisen spesiaali tai katsojia on enemmän.

   1. Jos heijastaa suoraan seinälle niin silloin tarvitsee harmaan sävyisen seinän. Valkoisella seinällä kontrasti jää huonommaksi ja se toistaa mustan sävyt harmaata seinää huonommin.

    Itse katson kännykällä leffoja joskus junassa, mutta on se vähän ankeaa katsoa kännykän 6 tuumaiselta ruudulta vs television 55 tuumaa. Plus joutuu kaivamaan kuulokkeet päähän.

    1. Jukka: Paperinvalkoinen täyshimmeä (mattainen ja heijastamaton) seinämaali sopii valkokankaaksi todella hyvin, ongelmaksi muodostuu enemmänkin valaistus – meidän koti kun on niin valoisa eikä pimennysverhotkaan riitä tekemään kodista tarpeeksi hämärää silloin kun ulkona paistaa aurinko ja se vaikuttaa mm. yöllä kuvattuihin elokuvakohtauksiin. Tuon riskin otan tietoisesti ja toivon että seuraavien vuosien aikana tekniikka jatkuu kehittymistään. Lähiprojektori onneksi toistaa värit ihan ookoosti valoisallakin. Youtubesta olen katsellut paljon arvosteluvideoita lähiprojektoreista ja pari mallia on sellaisia joilla voi päiväsaikaan katsella myös sellaisia leffoja, joissa on paljon pimeitä kohtia (ns. yökuvausta).

     Minusta on ihana kuunnella leffoja langattomilla vastamelukuulokkeilla, joissa on pehmeät renkaat korvien ympärillä. Nappikuulokkeita sen sijaan en voi käyttää, ne hankaa korvan rikki. Kotona en tarvitse kuulokkeita, kun muu meteli on vähäistä. 55-tuumainen telkkari on kyllä kivan kokoinen. 🙂

  1. Talvipäivä: Enhän mie nyt vielä, hiusten kasvattelu tässä meneillään ja suoraan suihkusta oli kuvan tukka tullut. 😀 Olen vähän kahdenvaiheilla kasvatanko otsahiukset kokonaan pois, ovat nyt ärsyttävässä välitilassa ja just ripsiin asti, jolloin eivät asetu mihinkään suuntaan. Mutta ehkä sen kestää, kuukausi vielä suurinpiirtein niin saan jo otsahiusten latvat taipumaan sivummalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *