Arkea valkoisessa keittiössä

Valkoinen keittiö on paljon muutakin kuin vain valkoinen. 🙂 Iloa ja eloa tulee kulhossa esillä olevista hedelmistä, yrteistä ja Iittalan Jars-lasipurkeista, joiden sisällä on ruoka-aineksia…

Pyrin pitämään saarekkeen mahdollisimman tyhjänä ja ainut vakituisesti tasolla majaileva tavara on Alessin teräksinen Vassily-tarjotin, jolle asettelen vaihtelevasti viherkasveja, kynttilöitä ja piensisustusjuttuja. Siivoaminenkin on nopeaa kun ei tarvitse yksittäin tavaroita nostella, riittää että kaappaan tarjottimen tavaroineen ja siirrän koko höskän syrjään pyyhkimisen tieltä. 🙂

Alessin tarjottimella on ikää jo jokunen vuosi ja se on ehdottomasti paras koskaan omistamani tarjotin. ♥ Vitivalkoinen kauniin mattainen teräspinta kestää kosteutta eikä helpolla muutenkaan kulu. Jos etsit kulutusta, aikaa ja sisustustrendien muutoksia kestävää monikäyttöistä tarjotinta, on tämä Vassily nyt alennuksessa Stockmannin välikausialessa täällä → stockmann.com/alessi-vassily. 🙂

Kivaa perjantai-iltaa ja alkanutta hiihtolomaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

18 kommenttia “Arkea valkoisessa keittiössä

 1. Hei Miia! Sinulla oli joskus äänentoistolaitteet asunnossasi. Kehuit niitä vuolaasti. Oliko merkki Genelec? Entä missä nuo laitteet ovat nyt?

 2. Oletko vielä pitänyt syömisesi kasvispainotteisena? Jostain postauksesta muistelin, että pidät tarkempaa ruokavaliota? Toivottavasti en väärin muistele, mutta kaikenlaiset postaustoiveet ruokaan liittyen olisi mukavia! 🙂

  1. Tiia: Olen pitänyt ja noin 80% päivän syömisistä on kasvispainotteista (hedelmät, vihannekset, juurekset, marjat). Loput 20% ovat mm. maitotuotteita, kanaa ja kalaa. Viljat pyrin pitämään aika vähäisenä, olen huomannut että olo on paljon parempi ilman niitä ja veikkailen että minulla on elimistössä liikaa hiivaa tms. jota viljat ja sokerit ovat ruokkineet. Vatsa oli viime vuoden lopulla tosi huonossa kunnossa huonon ruokavalion ja syömisen takia, vatsa kupli kaiken aikaa ja olo oli suorastaan kammottavan huono ilman mitään selkeää syytä. Nyt voin paremmin, vatsa ei kipuile ja energiaakin on enemmän kuin viime vuoden puolella. 🙂

 3. Voi hiisi, pitkään oon unelmoinu tosta Alessin tarjottimesta, nyt olivat jo ehtineet verkkokaupasta loppua, mälsää! Ihana on kyllä Valkoisen kodin keittiö <3!

  1. MiraP: Joko ne ehtivät menemään, eilen illalla niitä oli vielä ihan reilusti jäljellä. 🙁 Vassily on ollut Alessin perusvalikoimaa pitkään, joten sitä saattaisi löytyä vielä muista kaupoista. Stockmann ilmeisesti sen poistaa kokonaan omasta Alessi-tuotevalikoimastaan, joten uskoisin että tilalle saattaisi tulla jokin korvaava uusi tuote. 🙂

 4. Voiko noissa tuoleissa istua ja syödä tuon saarekkeen äärellä? Näyttää ainakin kuvissa ahtaalta kun on niin korkea tuoli/matala taso, ettei jää väliin tilaa. Itsellä selkäongelmaisena vaikea syödä jos pöytä jää noin alas istuessa.

  1. Luumi: Hyvin voi istua, tälläkin hetkellä istun tässä saarekkeen ääressä koneella kirjoittelemassa kommenttivastauksia. 🙂

 5. Tuo tarjotin on kyllä loistava! Sen avulla olen välillä uskaltautunut syömään aamupalaa sängyssä. 😀 Rahin kanssa yhdistettynä se toimittaa hienosti myös sohvapöydän virkaa.

  1. Hippu-76: Vassily on ihan paras, se on niin simppeli ja kaunis, sopii mihin tahansa sängystä sohvalle ja pöydillekin. 🙂

 6. Kiitos ihanasta blogista <3 Missä nykyään säilytät esim.viinilaseja,tarjoiluastioita ym.Viimeksi säilytit niitä keittiössä olleissa muuramen kaapeissa.Terveisin pienen keittiön omistava Taina

  1. Taina: Kiitokset kivasta kommentistasi! <3

   Viinilaseja säilytän keittiössä saarekkeessa olevassa kaapissa jossa ulosvedettävät hyllyt. Siellä myös maljakot silloin kun niissä ei ole kukkia eli aika harvakseltaan. 🙂

 7. Itseasiassa kokeilin parin minuutin päästä uudestaan ja silloin meni tilaus vaivattomasti läpi, jee! Mikälie virhe ollut, mutta pääasia että sellainen on vihdoin tulossa. Mukavaa hiihtolomaviikkoa!

  1. MiraP: Ok, hieno juttu! 🙂 Kivaa ja aurinkoista hiihtolomaviikkoa sinulle myös! <3 Minulla hiihtoloma loppui ja paluu arkeen koitti aamulla, pitkä viikonloppuvapaa oli kuitenkin ihan mahtava ja sain ladattua akkuja mukavasti. 🙂

 8. Miten nuo baarituolit toimii käytössä? Näyttää siltä, että istuinkorkeus on liian ylhäällä, mahtuuko jalat istuessa pöydän alle?

  1. Pinni: Jalat mahtuvat hyvin, ihan normaalisti niillä istun parhaillaan kommentteihin vastaamassa. 🙂 Tilaa saisi toki jäädä enemmänkin, mutta 10cm matalampi Hay Hee Bar -tuoli on myös selkänojaltaan matalampi jolloin se ikäänkuin uppoaa tuonne saarekkeen tason sisään vähän hassusti. 🙂

 9. En muista olenko jo kysynyt tätä, mutta et ainakaan julkaissut kommenttiani. Voiko noissa tuoleissa istua ja syödä tuon saarekkeen äärellä, kun tuo tuolin ja tason väli näyttää kovin pieneltä? Lisäksi pöytä jää todella alas, mikä tuntuu syömisen kannalta hankalalta.

  1. Muuum: Pahoittelut viivästyksestä, olin viettämässä synttäreitäni pidennetyllä viikonloppuvapaalla ja pääsin koneen ääreen vasta tänään. 🙂 Tuoleissa voi hyvin istua saarekkeen äärellä, minulla ja miehellä mahtuu molemmilla jalat tuohon istuimen ja saarekkeen pöytätason alareunan väliin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *