Valkoinen kuminauhalakana – Hotellilakanat nyt -20%

Ostin uuteen patjaani teid√§n lukijoideni suosituksesta kuminauhalakanan* marraskuussa ja olitte ihan oikeassa – se on mahtava! ūüôā Olen k√§ytt√§nyt sit√§ non-stoppina siit√§ l√§htien, enk√§ tavallista lakanaa en√§√§ halua edes alkaa petaamaan s√§nkyyni. ūüôā

Kuminauhalakana paksuun joustinpatjaan Casa Stockmann - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Stockmannin rapsakat perkaalipuuvillaiset hotellilakanat* ovat parasta mit√§ s√§nkyyns√§ voi laittaa, ellei Familonin yht√§ hyv√§√§ perkaalipuuvillaista lakanamallia lasketa. Harmikseni Familonilla ei ole tuplakokoista pussilakanaa ainakaan toiseksi valikoimassaan, mutta viime vuonna kertoivat ett√§ harkitsevat sit√§ ja ilmoittavat minulle mik√§li sellaisella valikoima tulevaisuudessa kasvaa. ūüôā

Kuminauhalakana paksuun joustinpatjaan Casa Stockmann - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Kuminauhalakana paksuun joustinpatjaan Casa Stockmann - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kaikki Casa Stockmann -tuotteet ovat t√§n√§ viikonloppuna kantistarjouksessa -20% ja laitoin juuri toisen perkaalipuuvilaisen kuminauhalakanan tilaukseen. Kaksi tavallista vanhaa aluslakanaani lahjoitan miehelle, h√§n kun tykk√§√§ edelleen taituroida aluslakanan taitteiden kanssa. ūüôā

Casa-hotellilakanoiden hintalaatu-suhde on ihan huikea, normaalihintakaan ei päätä pakota ja tuo -20% ale on silkkaa iloa! Kurkkaa Casan valikoima täältä ja päivitä peti kevääseen rapsakoilla lakanoilla:

‚Üí CasaStockmann/valikoima*

Kiitos siis kaikille teille jotka suosittelitte kuminauhalakanaan siirtymistä, lakananvaihto on nyt niin paljon helpompaa ja nopeampaa!

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Tuotekuvat: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin

Lue my√∂s: ‚ě§ Ylelliset hotellilakanat edullisesti24 kommenttia “Valkoinen kuminauhalakana – Hotellilakanat nyt -20%

 1. M√§ olen jo useamman vuoden k√§ytt√§nyt kuminauhalakanoita enk√§ muuta en√§√§ suostu k√§ytt√§m√§√§n. En ole kertaakaan kuminauhalaknoihin siirrytty√§ni joutunut korjaamaan lakanan asentoa. Niin ihana juttu, ett√§ ei edes haittaa vaikka en osaakaan siististi viikata kumpparilakanaa kaappiin. ūüôā

  1. Irina: Kuminauhalakanat on ihan huippuja, ainoa huono puoli on niiden viikkaaminen kaappiin – lakanoita ei saa samalla tavalla sileiksi ja siisteiksi pinoiksi kuin tavallisia kuminauhattomia, mutta pieni murhehan tuo. ūüôā

 2. Kuminauhalakanat ovat kyll√§ k√§tevi√§ pedata mutta niiden siisti laskostaminen kaappiin tuottaa harmaita hiuksia. Olenkin pysytellyt peruslakanoissa. ūüôā

  1. Hippu-76: Tuo on ainut pieni miinus kuminauhalakanoissa, Youtubesta etsiskelin eilen illalla ohjeita niiden viikkaustekniikoihin ja pari aika hyv√§√§ l√∂ysinkin. Teen siit√§ postauksen kunhan ensin itse opettelen miten homma k√§tevimmin hoituu. ūüôā

 3. M√§ oon moooonta vuotta k√§ytt√§nyt kuminauhalakanoita, ja ajattelin, ett√§ kukaan ei en√§√§ tavallisia k√§yt√§ ūüėÄ
  Mutta kuin sinulla ei ole petauspatjaa tuossa sängyssä? Olisi paljon helpompi laittaa lakana siihen kuin tuohon paksuun painavaan patjaan.

  1. Minna: En ainakaan toistaiseksi ole hankkimassa petaria, tuo patja on sellaisenaan tosi hyv√§ sel√§lle. Ja joka tapauksessa haluaisin kuminauhalakanan my√∂s tuohon paksuun patjaan, pysyy patjan kangas puhtaampana ja p√∂lytt√∂m√§n√§, ja sit√§kin pit√§isi muutaman viikon v√§lein pest√§ enivei… Aika n√§pp√§r√§sti saa lakanan laittua tuohon isoonkin patjaan, kulmat kun laittaa paikoilleen niin keskikohta pitk√§st√§ reunasta asettuu melkein kuin itsest√§√§n. ūüôā

 4. Hei ja kiitos blogista. Käytätkö niitä kivipestyjä vai perussileitä perkaaleja?

  1. Anna: Kiitokset kivasta kommentistasi! <3

   Minun kaikki lakanat on perussileitä, eli niitä rapsakoita perkaalipuuvillaisia. Kivipesty on tosi pehmeä eikä siitä tule samanlaista rapsakkuutta, menevät myös tosi ryppyiseksi pesussa nuo kivipestyt.

 5. Hei!
  Kiitos inspiroivasta blogista! Minäkin laitoin lakanan tilaukseen. ?
  Oletko muuten tykännyt käytössäsi olevasta liesitasosta? Tilasin samanlaisen jokin aika sitten, koska halusin valkoisen liesitason, mutta toimitusaika on todella pitkä. Vielä pitäisi kuukausi odotella toimitusta. Onko odotuksen arvoinen?

  1. Ida: Kiitos sinulle kivasta palautteestasi! <3

   Olen ollut tosi tyytyv√§inen, induktiotason pikatoiminto on todellakin pikainen ja pannullisen / pienen kattilallisen vett√§ kiehauttaa noin minuutissa. ūüôā liesitason s√§vy ei ole ihan puhtaanvalkoinen johtuen sen l√§mp√∂√§johtavista nauhoista, se vivahtaa hieman harmaaseen. Ihan puhtaanvalkoista liesitasoa ei taida viel√§k√§√§n markkinoilla olla, joten tuo on paras mit√§ markkinoilta l√∂ytyy. ūüôā

  1. Susa: Hotellilakana on termi jolla tarkoitan vitivalkoisia, sileit√§ ja laadukkaan oloisia lakanoita, jotka useimmat ovat perkaalipuuvillaa tai vaihtoehtoisesti puuvillasatiinia. ūüôā

 6. Ostin suosituksestasi nämä pussilakanat, mutta ne ovat hirveän ruttuiset pesun jälkeen? Tykkään niistä kuitenkin mutta onko sulla joku kikka tähän? Pesukone ei ole liian täysi.

  1. P√§ivi: Itse kuivaan n√§m√§ lakanat aina narulla (en siis kuivurissa) ja viikkaan ne kosteana pitkitt√§issuunnassa kolmella taitteella ja S-muotoisesti ripustan kuivaustelineeseen. Samalla kun taittelen ne niin silit√§n k√§sill√§ ryttyj√§ pois, n√§in saan lakanoista kohtuullisen sile√§t. ūüôā Silitt√§√§kin ne voi halutessaan, silloin kannattaa silitt√§√§ ne suoraan koneesta ja ripustaa silityksen j√§lkeen hieman kosteana roikkumaan esim saunan lasioven p√§√§lle. N√§in saa tosi sile√§t uudenveroiset lakanat. Itse en jaksa silitt√§√§ n√§it√§ en√§√§, pelkk√§ viikkaus ja telinekuivatus riitt√§√§ minulle. ūüôā

 7. Kuminauhalakanoita olen k√§ytt√§nyt jo ties kuinka monta vuotta my√∂s ūüėÄ ja pois en vaihda ! <3 Ne on niin k√§tevi√§! My√∂s lasten s√§ngyiss√§.

  1. Arkeni estetiikkaa: T√§ytt√§ totta! ūüôā Tyt√∂nkin s√§ngyss√§ on nyt kuminauhalakana enk√§ kyll√§ parveen muuta yritt√§isi laitellakaan. ūüėÄ ūüėÄ

 8. Heippa! Ylhäällä puhuttiinkin lakanoiden taittelusta Рitse olen käyttänyt Me naisten lehden ohjetta. Saa taitettua tosi siististi. Kivaa viikkoa!

  Terkuin,
  Emilia

 9. Sama täällä.vuosia olen kuminauhalakanoita käyttänyt,eikä normilakanat jenkkisängyn paksussa petarissa pysyisikään.Hobbarista tilaan aina satsin:)nykyään on normilakanoillekin olemassa kuminauhaklipsejä,jotka pitävät lakanan paikallaan.itse en niitä ole käytössä testannut.

  1. Nanna: Noista klipseist√§ olenkin kuullut, mitenh√§n mahtavat toimia k√§yt√§nn√∂ss√§… ūüôā Kuminauhalakanat ovat kyll√§ mahtavia, niin paljon nopeampaa on petaaminen kun ei tarvitse taitteita alkaa tekem√§√§n nurkkiin. ūüôā

 10. Meillä on jo vuosikausia ollut pidempi eli 210 cm sänky Рja vuosikausia olen myös etsiskellyt pidempiä lakanoita, joiden tarjonta on todella minimaalista. Kysyntä ja tarjonta ei kohtaa eikä valmistajia tunnu kiinnostavan, että kaikenkokoisiin sänkyihin kaivataan lakanoita. Vinkkejä, ideoita?

  1. TarjaP: Heti sinut pelastan tiedolla ett√§ Casa Stockmannilla on erikoispitk√§√§ aluslakanaa juuri 210cm pituisille patjoille. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *