Valkoinen kuminauhalakana – Hotellilakanat nyt -20%

Ostin uuteen patjaani teidän lukijoideni suosituksesta kuminauhalakanan marraskuussa ja olitte ihan oikeassa – se on mahtava! 🙂 Olen käyttänyt sitä non-stoppina siitä lähtien, enkä tavallista lakanaa enää halua edes alkaa petaamaan sänkyyni. 🙂

Stockmannin rapsakat perkaalipuuvillaiset hotellikanat ovat parasta mitä sänkyynsä voi laittaa, ellei Familonin yhtä hyvää perkaalipuuvillaista lakanamallia lasketa. Harmikseni Familonilla ei ole tuplakokoista pussilakanaa ainakaan toiseksi valikoimassaan, mutta viime vuonna kertoivat että harkitsevat sitä ja ilmoittavat minulle mikäli sellaisella valikoima tulevaisuudessa kasvaa. 🙂

Kaikki Casa Stockmann -tuotteet ovat tänä viikonloppuna kantistarjouksessa -20% ja laitoin juuri toisen perkaalipuuvilaisen kuminauhalakanan tilaukseen. Kaksi tavallista vanhaa aluslakanaani lahjoitan miehelle, hän kun tykkää edelleen taituroida aluslakanan taitteiden kanssa. 🙂

Casa-hotellilakanoiden hintalaatu-suhde on ihan huikea, normaalihintakaan ei päätä pakota ja tuo -20% ale on silkkaa iloa! Kurkkaa Casan valikoima täältä ja päivitä peti kevääseen rapsakoilla lakanoilla:

→ CasaStockmann/valikoima

Kiitos siis kaikille teille jotka suosittelitte kuminauhalakanaan siirtymistä, lakananvaihto on nyt niin paljon helpompaa ja nopeampaa!

Leppoisaa lauantaita kaikille!

*tuotekuvat: Stockmann, sisältää kaupallisen linkin

24 kommenttia “Valkoinen kuminauhalakana – Hotellilakanat nyt -20%

 1. Mä olen jo useamman vuoden käyttänyt kuminauhalakanoita enkä muuta enää suostu käyttämään. En ole kertaakaan kuminauhalaknoihin siirryttyäni joutunut korjaamaan lakanan asentoa. Niin ihana juttu, että ei edes haittaa vaikka en osaakaan siististi viikata kumpparilakanaa kaappiin. 🙂

  1. Irina: Kuminauhalakanat on ihan huippuja, ainoa huono puoli on niiden viikkaaminen kaappiin – lakanoita ei saa samalla tavalla sileiksi ja siisteiksi pinoiksi kuin tavallisia kuminauhattomia, mutta pieni murhehan tuo. 🙂

 2. Kuminauhalakanat ovat kyllä käteviä pedata mutta niiden siisti laskostaminen kaappiin tuottaa harmaita hiuksia. Olenkin pysytellyt peruslakanoissa. 🙂

  1. Hippu-76: Tuo on ainut pieni miinus kuminauhalakanoissa, Youtubesta etsiskelin eilen illalla ohjeita niiden viikkaustekniikoihin ja pari aika hyvää löysinkin. Teen siitä postauksen kunhan ensin itse opettelen miten homma kätevimmin hoituu. 🙂

 3. Mä oon moooonta vuotta käyttänyt kuminauhalakanoita, ja ajattelin, että kukaan ei enää tavallisia käytä 😀
  Mutta kuin sinulla ei ole petauspatjaa tuossa sängyssä? Olisi paljon helpompi laittaa lakana siihen kuin tuohon paksuun painavaan patjaan.

  1. Minna: En ainakaan toistaiseksi ole hankkimassa petaria, tuo patja on sellaisenaan tosi hyvä selälle. Ja joka tapauksessa haluaisin kuminauhalakanan myös tuohon paksuun patjaan, pysyy patjan kangas puhtaampana ja pölyttömänä, ja sitäkin pitäisi muutaman viikon välein pestä enivei… Aika näppärästi saa lakanan laittua tuohon isoonkin patjaan, kulmat kun laittaa paikoilleen niin keskikohta pitkästä reunasta asettuu melkein kuin itsestään. 🙂

  1. Anna: Kiitokset kivasta kommentistasi! <3

   Minun kaikki lakanat on perussileitä, eli niitä rapsakoita perkaalipuuvillaisia. Kivipesty on tosi pehmeä eikä siitä tule samanlaista rapsakkuutta, menevät myös tosi ryppyiseksi pesussa nuo kivipestyt.

 4. Hei!
  Kiitos inspiroivasta blogista! Minäkin laitoin lakanan tilaukseen. 😊
  Oletko muuten tykännyt käytössäsi olevasta liesitasosta? Tilasin samanlaisen jokin aika sitten, koska halusin valkoisen liesitason, mutta toimitusaika on todella pitkä. Vielä pitäisi kuukausi odotella toimitusta. Onko odotuksen arvoinen?

  1. Ida: Kiitos sinulle kivasta palautteestasi! <3

   Olen ollut tosi tyytyväinen, induktiotason pikatoiminto on todellakin pikainen ja pannullisen / pienen kattilallisen vettä kiehauttaa noin minuutissa. 🙂 liesitason sävy ei ole ihan puhtaanvalkoinen johtuen sen lämpöäjohtavista nauhoista, se vivahtaa hieman harmaaseen. Ihan puhtaanvalkoista liesitasoa ei taida vieläkään markkinoilla olla, joten tuo on paras mitä markkinoilta löytyy. 🙂

  1. Susa: Hotellilakana on termi jolla tarkoitan vitivalkoisia, sileitä ja laadukkaan oloisia lakanoita, jotka useimmat ovat perkaalipuuvillaa tai vaihtoehtoisesti puuvillasatiinia. 🙂

 5. Ostin suosituksestasi nämä pussilakanat, mutta ne ovat hirveän ruttuiset pesun jälkeen😒 Tykkään niistä kuitenkin mutta onko sulla joku kikka tähän? Pesukone ei ole liian täysi.

  1. Päivi: Itse kuivaan nämä lakanat aina narulla (en siis kuivurissa) ja viikkaan ne kosteana pitkittäissuunnassa kolmella taitteella ja S-muotoisesti ripustan kuivaustelineeseen. Samalla kun taittelen ne niin silitän käsillä ryttyjä pois, näin saan lakanoista kohtuullisen sileät. 🙂 Silittääkin ne voi halutessaan, silloin kannattaa silittää ne suoraan koneesta ja ripustaa silityksen jälkeen hieman kosteana roikkumaan esim saunan lasioven päälle. Näin saa tosi sileät uudenveroiset lakanat. Itse en jaksa silittää näitä enää, pelkkä viikkaus ja telinekuivatus riittää minulle. 🙂

  1. Arkeni estetiikkaa: Täyttä totta! 🙂 Tytönkin sängyssä on nyt kuminauhalakana enkä kyllä parveen muuta yrittäisi laitellakaan. 😀 😀

 6. Sama täällä.vuosia olen kuminauhalakanoita käyttänyt,eikä normilakanat jenkkisängyn paksussa petarissa pysyisikään.Hobbarista tilaan aina satsin:)nykyään on normilakanoillekin olemassa kuminauhaklipsejä,jotka pitävät lakanan paikallaan.itse en niitä ole käytössä testannut.

  1. Nanna: Noista klipseistä olenkin kuullut, mitenhän mahtavat toimia käytännössä… 🙂 Kuminauhalakanat ovat kyllä mahtavia, niin paljon nopeampaa on petaaminen kun ei tarvitse taitteita alkaa tekemään nurkkiin. 🙂

 7. Meillä on jo vuosikausia ollut pidempi eli 210 cm sänky – ja vuosikausia olen myös etsiskellyt pidempiä lakanoita, joiden tarjonta on todella minimaalista. Kysyntä ja tarjonta ei kohtaa eikä valmistajia tunnu kiinnostavan, että kaikenkokoisiin sänkyihin kaivataan lakanoita. Vinkkejä, ideoita?

  1. TarjaP: Heti sinut pelastan tiedolla että Casa Stockmannilla on erikoispitkää aluslakanaa juuri 210cm pituisille patjoille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *