Videopostaus – Kotiesittely 2018

Remppa on valmistunut ja kodin sisustus on saavuttanut määränpäänsä – ainakin toistaiseksi. 🙂 Tässäpä tuoretta materiaalia videon muodossa ja ensimmäistä kertaa näette videolla myös kylpyhuoneen puolelle – tule siis meille kylään virtuaaliselle kotikierrokselle!

Aurinkoista perjantaita kaikille!

16 kommenttia “Videopostaus – Kotiesittely 2018

 1. Kyllä on kaunis koti.? Valkoinen on ihana väri. olen unelmoinut tuosta mustasta lampusta, joka on seinälläsi. jonain päivänä aijon saada sen. ? Unelmia kannattaa olla aina, muuten ei ole mahdollista saavuttaa niitä. Minulla on koko elämäni aikaa hankkia tämä valaisin.?

 2. Kiva video, kerroit tuossa aiemmin että kaksi hyllyä ei sopisi yhteen siis uudet hyllyt ja deer hylly, sopisiko nuo uudet tuohon tyhjälle eteis seinälle?
  Ja hei milloin tulossa postaus raitapaidoista? Näytti kivalle ne missä hieman kaulusta 🙂

  1. Sonja: Eteisen puolelle ne voisivat ehkä sopiakin, tuohon kohtaan joka on lähimpänä olohuonetta. Käytävä kapenee eteiseen päin mentäessä joten kovinkaan pitkälle ei eteiseinälle niitä voi laittaa. Loistava idea, kiitokset! 🙂

   Raitapaidoista on tulossa postausta mahdollisesti jo ensi viikolla, mutta viimeistään sitä seuraavalla kun “ihmiskokeeni” päättyy. 🙂 Minulla on ollut tässä raitapaitoihin liittyvä testaus meneillään nimittäin. 😀

 3. Teidän koti on niin ihanan valoisa. Viherkasvit ovat kivoja väriläiskiä jotka luo kodikkuutta. Kaiken lisäksi ne ovat hyviä sisäilman puhdistajia.
  Onko tarkoitus uudistaa parveketta tässä keväällä vai säilyykö ennallaan. Hyvältä näytti kyllä nytkin☺

  1. Marja K: Kiitokset! <3 Kasvit ovat kodin suola ja pippuri, saavat aikaan kivan ja kotoisan fiiliksen. 🙂

   Parvekkeen suhteen tuskin suuria muutoksia tänä kesänä tapahtuu, kasveja sinne laittelen ja ehkä jotakin tekstiiliä lisäilen, mutta kalusteita en ole aikonut vaihtaa. 🙂

 4. Kiitos kivasta postauksesta 🙂 olisi kiva saada vinkkejä hieman säilytysratkaisustasi, itselläkin saman kokoinen asunto ja kaksi lasta ja säilytystila ei oikein tahdo riittää 😀

  1. Venla: Kiva kun tykkäsit, laitan toiveesi talteen ja yritän kehitellä sen ympärille jonkinlaisen idea-aiheisen postauksen. 🙂

 5. Olen hämmästynyt, että jätit julkaisematta mun kommentin, jossa ihmettelin telkkarin puuttumista. Mikä ihmeen valtioluokan salaisuus joku telkku on? Muuten kotisi on ihana, kun on noin paljon kasvejakin nyt, mitkä antaa väriä. Pyrin itse varmaan samaan valko-vihreään sisustukseen, kun pääsen tästä homeläävästä, ja kun tuo koira on kuollut.

  1. Minna: En muista tuollaista kommenttia saaneeni – onkohan roskapostien joukkoon eksynyt, en tiedä, mutta tahallisesti en kyllä ole toiminut. 🙂

   Minulla ei ole perinteistä televisiota ollenkaan, vain ipad, läppäri, puhelimet (minun ja tytön) sekä lähiprojektori jolla voi halutessaan heijastaa leffat ja ohjelmat suoraan valkoiselle seinälle. 🙂

 6. Hei Miia!

  Tuo projektori kiinnostaisi itseänikin. Voiko sillä katsoa tv-ohjelmiakin? Onko äänekäs? Pidätkö laitteen kaapissa? En näistä juurikaan ymmärrä niin kiva olisi postaus jossa kertoisit mitä kannattaa huomioida laitetta hankkiessa 🙂

  1. Sari: Voi katsoa ihan mitä vain, elokuvia, leffoja, uutisia suoratoistosta ja miksei ihan kuviakin jos haluaa. vaihtoehtoja on markkinoilla jo paljon ja lisää tulee koko ajan. Projektorissa tärkeää on hyvät liitännät, bluetooth sekä wi-fi, ja tietysti kuvanlaatu (eli resoluutio) sekä mahdollisimman hiljainen käyntiääni. Täältä löytyy lisätietoa ja laitan sulle vielä linkin yhteen youtube-videoon jossa arvostellaan ja näytetään laitteen toiminnat:

   http://laserbeampro.com/

   https://youtu.be/12VnKbGPCP0

   Laitteen voi laittaa kaappiin tai laatikkoon säilöön silloin kun sitä ei käytetä, ei siis tarvitse kiinnittää seinälle jos ei halua. Tosi pieni kokoinen vempain. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *