Hifi-harrastajan valinta – Muurame Iso-Makro

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Miehen olohuoneessa oleva hifi-alttari kaipasi päivitystä ja sain häneltä toimeksiannon löytää hänelle sellainen säilytyskaluste, jonka sisälle kaikki elektroniikka ja hifilaitteet mahtuisivat ongelmitta. Kalusteelta vaadittiin lisäksi korkeaa laatua, sillä hifilaitteilla on painoa melkoisesti ja vanhan tv-tason notkuvat hyllylevyt eivät sellaiselle painolle olleet tarkoitetut. Muuramen Iso-Makro -kaappi oli täydellinen ratkaisu, jossa yhdistyy erityisesti kotiteatteri- ja musiikkiharrastaja-miehen lisävaatimukset mm. vankkatekoisuudesta sekä ilmastointiaukoista…

Hifi-harrastajan valinta Muutame TV-taso
Hifi-harrastajan valinta Muutame TV-taso
Hifi-harrastajan valinta Muutame TV-taso

Miehen hifi-taso koostuu kolmesta Iso-Makro -avokaapista, joissa on alaspäin aukeavin kippisaranoin varustetut ovet, 5cm korkeat sokkelit sekä yhtenäinen suojalasikansi, joka kohottaa tason yleisilmettä ja tekee pölyjen pyyhinnästä helppoa. Iso-Makro on loistava valinta erityisesti kotiteatterijärjestelmille ja -laitteille, sillä sen syvyys on hifi-laitteiden vaatimuksiin sopivasti 52cm. Miehelle ostamani erillisen infrapunavastaanottimen ansiosta laitteita voi käyttää myös ovien ollessa kiinni – tällöin ilmanvaihto hoituu Iso-Makron taustalevyssä olevan ilmastointiaukon avulla. 🙂

Hifi-harrastajan valinta Muutame TV-taso
Hifi-harrastajan valinta Muutame TV-taso

Mies tykkää kovasti tästä uudesta linjakkaasta ja jykevästä hifikalusteestaan. Parasta siinä hänen mielestään on se, että jo kalusteen suunnittelussa on otettu huomioon hifilaitteisiin liitettävät runsaslukuiset johdot, sekä käytössä lämpenevien laitteiden vaatima ilmastointi – Muurame Iso-Makrossa on ilmastointiaukon lisäksi myös kaksi säätyvällä peitelevyllä varustettua läpivientiaukkoa johdoille. Hifilaitteiden ja kaiuttimien johtoviidakon järjestely ei ole koskaan hoitunut näin helposti ja nopeasti. 🙂

Hifi-harrastajan valinta Muutame TV-taso

Kevät on sisustuksen kulta-aikaa ja Muurame tarjoaakin nyt kaikista Mup-, Ikoni- ja X-mallistojen tasoista, kaapistoista ja hyllyistä -20% alennuksen! Tarjous voimassa 3.4 .2018 asti Muuramen omassa verkkokaupassa sekä kaikilla jälleenmyyjillä, lue lisää täältä:

→ muurame.com

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!7 kommenttia “Hifi-harrastajan valinta – Muurame Iso-Makro

 1. Siis hetkinen, missä huoneessa teillä on televisio? Onko tämä olohuonetta ja televisio peurahyllyn paikalla, vai enkö vain osaa hahmottaa?

  1. Ansku: Tuo ei ole minun huushollistani, vaan ihan eri koti jossa omat systeeminsä ja kalusteensa. 🙂

  1. Nanna: Paljon on valkoista meillä molemmilla. 🙂 Ja Pappelinat, ne on vain parhaat matot ikinä ja lähes huoltovapaat (ainoa oikea valinta miehen kotiin 😀 ). 🙂

 2. Näyttää hyvin samalta ,kuin sinun kotisi (korkeita kajareita lukuunottamatta) valkoista ja pappeliinaa lattialla:)
  Onko kallis tuo taso?

  1. Mimmuli: Miehen koti on myös hyvin valkoinen, paitsi makuuhuoneessa on tummempi sävymaailma. 🙂

   Tasokokonaisuus ei minusta ole laatuunsa nähden yhtään kallis, ja kestäähän tämä aikaa, käyttöä ja mahdollisia muuttokertojakin ihan eri tavalla kuin heppoisemmasta materiaalista valmistetut kalusteet. Elämänmittaiseksi ratkaisuksi tuo miehelle on tarkoitettu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *