Kevätsiivous ala Tasokoti

Yhteistyössä Tasokoti

Ammattilaisten toteuttama kotisiivous on todellista arjen luksusta ja Tasokodin tehotiimi käväisikin hoitamassa puolestani kunnon kevätsiivouksen. Kevätsiivoukseen kuuluu peruspintojen lisäksi mm. ikkunoiden pesu, joka todella oli tarpeen remontin jäljiltä…

Keväinen aurinko paljasti mukavasti kuinka likaiset meidän ikkunat olivat, varsinkin aamuaurinko on hyvin armoton korostaen jokaista harmaata haituvaa, ikkunan väliin kupsahtanutta kärpästä, kasoiksi kokoontuneita raksapölypaakkusia ja lapsiperheen vakioasiaa – kymmeniä kauniita sormenjälkiä. 🙂 Kodin likaantuvin ikkuna on keittiössä, tuuli pyörii pihalla ikkunan takana niin vimmatusti, että pölläyttää kaiken mahdollisen suoraan ikkunalasiin. Tasokodin vakiosiivoustiimini hoiti ikkunoiden pesun rivakalla oteella saaden lasit hohtamaan. ♥

Kevätsiivouksessa pyyhittiin pölyt kaikilta pinnoilta, myös valo- ja jalkalistojen sekä liesituulettimen päältä. Lisäksi puhdistettiin keittiön kalusteet ja tasot, tehopestiin tiskiallas ja hoidettiin normaalit perussiivouksestakin tutut jutut, kuten imurointi ja kylpyhuoneen pintojen puhdistus hanojen kiillotuksineen.

Kotisiivouspalvelun hyödyntäminen on samanlaista luksusta kuin kampaajalla, hieronnassa tai kosmetologilla käynti – se maksaa itsensä takaisin ja ilo kestää pitkään. Olipa kyseessä sitten oman arjen helpottaminen tai hetkellinen hemmottelu, suosittelen suurella lämmöllä Tasokodin palveluita niin viikottaiseen siivoukseen kuin tarvepohjaisiin pieniin ja suurempiinkin kertakeikkoihin. Ja iso kiitos teille Tasokodin huippumimmeille vielä tätäkin kautta! ♥

Tutustu Tasokodin monipuolisiin palveluihin ja kysy sinäkin tarjous kevätsiivouksesta! 🙂

→ tasokoti.fi

Leppoisaa tiistaita kaikille!

4 kommenttia “Kevätsiivous ala Tasokoti

 1. Tiedätkö onko heillä höyrypuhdistinta mm. kylpyhuoneen tehokkaaseen puhdistukseen? Ikkunan pesu olisi meillekin tarpeen ja siitä maksan mielelläni,mutta muut siivoukset mitä kerroit heidän tehneen hoituu kyllä ihan itsekin. En viitsi maksaa normaalista siivouksesta (pölyt,imurointi wc pesut) mutta ns.tehokkaamat siivoukset kyllä. Parvekkeen kevät siivoukseen olen tilannut yleensä apua,sillä iso lasitettu parveke, seinät,ikkunalasit,lattia ja isot puiset ritilät on hitonmoinen työ hoitaa yksin. Kuinka sinä hoidat parvekkeen kevätpesut? Entä pienet koristekivet ja niiden mahdollinen putsaus? Toinen asia askarruttaa että, minkä värinen on tuo teidän uusi lattia? Näyttää kuvissa aika samalle kuin meidän tammiparketti,kellertävälle. Ymmärsinkö oikein että sävy olisi vaalea puu? Kuvissa ei näytä vaalealle. Muuten on kivan näköinen.

  1. Siina: ymmärtääkseni heillä on mahdollisuus myös höyrypesuun. Tekevät paljon erikoissiivouksia ihan remonttisiivouksista alkaen. Heillä on sen verran monipuolinen kalustus ja koulutetut ammattilaiset etten usko sellaista siivouskohdetta tai -askaretta olevankaan jota eivät pystyisi hoitamaan. 🙂

   Meillä ei lattioita tarvinnut pestä sillä pyyhkäisin ne puhtaaksi pari päivää aikaisemmin kun lehtijutun kuvaaja ja toimittaja tulivat kuvaamaan kotia. Nyt kun ei ole enää koiraa niin lattiat ei juurikaan likaannu eteistä lukuunottamatta joka on nopea pyyhkäistä puhtaaksi muun siivouksen lomassa.

   Kevätsiivoukseen voi heiltä tilata sellaiset asiat joita haluaa, esim uuninpuhdistus, saunan pesu, seinien pyhintä jne. Siivous räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. 🙂

 2. Ikkunoiden pesun haluaisin ulkoistaa, kun nyt aika ei tahdo riittää siihen, enkä kovin pidäkkään hommasta.? Siivota muuten tykkään, joten siihen yritän aina löytää aikaa. Siivoaminen on mulle kuin terapiaa.☺️ Puhtaus on puoliruokaa. ?

  1. Pitju: ikkunoiden pesu on täälläkin sellainen siivoushomma jota en mielellään tee, ihan jo korkeanpaikankammonkin takia. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *