Aletärppi – Kaunis kattaus pikkurahalla

Kesäisten säiden ja kärpästen vanavedessä saapuu myös juhlasesonki, joka meillä alkaa jo pääsiäisestä. Useampienkin synttäreiden lisäksi luvassa on vielä maisterin paperit kopanneen sukulaisen valmistujaiset, sekä rakkaudentäyteiset juhlat satiinivalkoisen ja hopeanhohtoisen kimalluksen säestämänä. Kattausideoita on roppakaupalla ja kävin juuri tekemässä viime hetken löytöjä Iittalan alekampanjatuotteiden* joukosta. 🙂

Kaunis kattaus ja ihanat edut
Kaunis kattaus ja ihanat edut

Tilasin pari harmaata Iittala X Issey Miyake pöytäkukkaa* sekä Kastehelmi-sarjaa, ja yllätyin että Alvar Aalto -kokoelmaan kuuluva lasikulhokin löytyi ale-kategoriasta. Kaksi Essence punaviinilasipakkaustakin* ostin täydennykseksi, kun joulun aikaan töpeksin tiskatessani ja rikoin kolme lasia. Kattauksista ja -ideoista on tulossa paaaljon postauksia tässä kevään ja kesän aikana kunhan kuun vaihteessa vauhtiin päästään. 🙂

Jos sinullakin on tiedossa juhlajärjestelyjä, tai haluat muuten vaan päivittää kattausvälineistöäsi, käy katsastamassa Iittalan koko aleanti ja tekemässä löytöjä täällä:

→ iittala.fi/iik*

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Tuotekuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *