Kaunista & Vihreää – Vihersisustajan unelmakirja

Kukkala-blogiakin kirjoittavan Sanna Raskun viime vuonna ilmestynyt Kaunista ja Vihreää* on teos, johon jokaisen vihersisustuksesta innostuneen kannattaa tarttua. Kirja on äärimmäisen inspiroiva ja täynnä upeita ideoita kodin sisä- sekä ulkotiloihin.

Vihersisustusvinkit Kaunista ja Vihreää kirjavinkki
Vihersisustusvinkit Kaunista ja Vihreää kirjavinkki
Vihersisustusvinkit Kaunista ja Vihreää kirjavinkki

Sanna Rasku on työssään puutarha-alan ammattilaisena toiminut leikkokukkien, viher- ja ruukkukasvien myynnin ja markkinoinnin parissa niin Lontoossa kuin Amsterdamissakin – kokemus ja näkemys onkin oivalla tavalla saatu siirrettyä suoraan kirjan kansien väliin.

Kirjassa jaetaan sisustuksellisten istutusideoiden lisäksi myös rautaisia vinkkejä, joilla kasvit saa pysymään hengissä. Tämä on täyttä kultaa niin aloitteville kuin kokeneemmillekin viherpeukaloille! 🙂

Vihersisustusvinkit Kaunista ja Vihreää kirjavinkki
Vihersisustusvinkit Kaunista ja Vihreää kirjavinkki
Vihersisustusvinkit Kaunista ja Vihreää kirjavinkki

Kaunista ja Vihreää kuuluu ajankohtaisen sesongin erikoiskampanjaan ja löydät sen näppärästi etuhintaan mm. Adlibrikseltä*.

Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *