Asupostaus: VIMMA, Levis & kaikki tuotteet -20%

Booztin lastenvaateosasto* jatkaa kasvamistaan ja teimme tytön kanssa kivoja kevätvaateostoksia. Uusia Reiman ja Name It:n ulkovaatteita ei vielä tarkene ulos pukea, mutta sisävaatteet otimme suoraan käyttöön… 🙂

Vimma huppari ja tekonahkaiset legginsit - Asupostaus
Vimma huppari ja tekonahkaiset legginsit - Asupostaus
Vimma huppari ja tekonahkaiset legginsit - Asupostaus

Kotimaisen VIMMA:n bomber-mallisen collegetakin* kuosina on mustavalkoinen letti, jonka on suunnitellut Maija Louekari. Ekologisesta puuvillasta valmistettu rennon näköinen huppari sopii niin tytöille kuin pojillekin. Tyttö halusi yhdistää himoitsemansa bomberin Name It:n nahkalegginseihin* ja Leviksen mustaan t-paitaan*, joka on tehnyt comebackin nuorison suosikiksi. Minulla oli päälläni tismalleen samanlainen t-paita 10-vuotiaana, isosiskoltani sen kähvelsin ”lainaan” liiankin usein. 😀

Vimma huppari ja tekonahkaiset legginsit - Asupostaus
Vimma huppari ja tekonahkaiset legginsit - Asupostaus

Boozt tarjoaa pääsiäisen ajan -20% alennusta koko tuotevalikoimastaan! Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia naisten-, miesten- ja lastenvaatteita, kenkiä ja asusteita, sekä sisustuksen-, urheilun- ja kosmetiikan tuotteita! Alennus on voimassa 3.4.2018 asti. Tee edullisia vaatehankintoja itselle, lapsille, miehelle tai vaikkapa lahjaksi!

→ boozt.com*

Aurinkoista torstaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *