Asupostaus – Tytön välikausivaatteet

Kevät on täällä ja tytön uudet välikausivaatteet on viimein korkattu käyttöön. Name It:n kukin koristeltu välikausitakki* ja –housut* joutuivat heti kovalle koetukselle, sillä vettä ripsutteli taivaalta pitkin päivää ja hiekkaiset ulkoleikit likastivat koko vaateparren…

Välikausitakki ja housut asupostaus
Välikausitakki ja housut asupostaus

Tuulenkestävän Playtech by Name It -malliston* välikausitakin ja -housujen vedenkestävyys on 8000mm ja tunnin ulkoilun jälkeen vesipisarat helmeilivät kauniisti vaatteiden ulkopinnalla imeytymättä kankaan läpi.

Fleecevuoritettu sisäkangas oli kuiva ja kostean hiekan likaamat polvet sekä hihansuut oli helppo pyyhkäistä puhtaaksi ilman pesutarvetta. Varsinainen sadeasu tämä ei tietenkään ole, mutta todella hyvä valinta tälläisille “tyylitietoisille” kouluikäisille, jotka eivät suostu enää kurahousuja pukemaan päälleen. 🙂

Välikausitakki ja housut asupostaus
Välikausitakki ja housut asupostaus

Housujen mitoitus on mielestäni normaalia keskivertoa. Malli on jalkaan vedettävä (ei siis nappeja tai vetoketjua) ja vyötärön saa säädettyä sopivaksi kuminauhan avulla. Lahkeet ovat leikkaukseltaan suorat ja ehkä hitusen pitkät, mutta koska lahkeensuu on kapeahko, ei lahje valahda kantapään alle.

Välikausitakki ja housut asupostaus

Takin vetoketju liukuu hyvin kevyesti ja on helppo lapsen itse avata sekä sulkea. Irroitettava huppu on nappikiinnitteinen ja takista löytyy myös povitasku, jonne saa puhelimen sadesäillä kunnolla suojaan.

Yleisarvosanaksi annan näille Playtech by Name It -välikausivaatteille kiitettävän, laatu vaikuttaa olevan erinomainen ja hintakin on kohdillaan – eivät mielestäni kalpene tyyriimmän Reiman rinnalla yhtään. 9/10.

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *