Pika-arvonta – Palkintona Lancóme-kosmetiikkasetti!

Saan jonkin verran erilaisia kosmetiikkanäytteita, joita en kuitenkaan kaikkia itse ehdi testailemaan. Yksi tälläinen tapaus on tämä supersuloinen pusuhuulin kuvioitu Lancomen meikkipussi, jonka sisällä on täydellinen kasvojenhoitosarja – kiinteyttävä ja uudistava päivävoide, -yövoide, -silmänympärysvoide sekä suosittu Advanced Génifique -seerumi…

Lancome meikkipussi ja tuotenäytteet
Lancome meikkipussi ja tuotenäytteet
Lancome meikkipussi ja tuotenäytteet
Lancome meikkipussi ja tuotenäytteet

Pistetäänpä hyvää mieltä taas jakoon ja pika-arvotaan tämä hekumoittava Lancóme-tuotesetti eteenpäin yhdelle teistä. Setti sisältää nimikoidun Lancóme-meikkipussin, jonka sisältä löytyy sinetöidyssä ja avaamattomassa pussissa olevat Advanced Génifique -seerumi, Rénergie Multi-Lift -päivävoide, Rénergie Nuit Multi-Lift -yövoide sekä kiinteyttävä Rénergie Yeux Multi-Lift -silmänympärysvoide. Lisäksi sujautan pakettiin mukaan muutamia muita uusia ja avaamattomia hi-end -kosmetiikkatuotenäytteitä, joita on kertynyt mukavasti pitkin vuotta. 🙂

Voit osallistua pika-arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi huomisiltaan 20.4. klo 18:00 mennessä. Arvonta suoritetaan viikonlopun aikana ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle Smartpostin tai Matkahuollon Lähipaketin muodossa.

Aurinkoista torstaita kaikille!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

*Tuotteet saatu pressinäytteinä


Seuraa myös Instagramissa 

198 kommenttia “Pika-arvonta – Palkintona Lancóme-kosmetiikkasetti!

  1. Mukava kun tuot näillä arvonnoilla lukijoille pientä iloa, aurinkoisia kevätpäiviä teillekin sinne! 🙂

  2. Ihailen valoisia kuviasi ja ahkeraa postaustahtiasi 🙂 On kiva, että olet ottanut lastenvaatteita ja koira-asioitakin esiin. Oikein aurinkoista kevättä! Osallistun meikkien arvontaan.

  3. Mukana ollaan ! Kiitos aina niin positiivisesta blogista ja näistä mukavista yllätyksistä. Mukavaa kevättä !

  4. Ihanaa kun jaksat ilahduttaa meitä tällaisilla arvonnoilla!
    Elämäntaparemppa tässä päässä hyvässä vaihdissa ja tuo kyllä buustaisi ihonhoitoa… ehkä väsähtäneen keski-ikäisenkin kasvoihin tulisi nyt kilojen menetyksen jälkeen vähän hehkua tuolla paketilla. Mukana siis ?

    Ihanaa, aurinkoista ja rakkaudentäyteistä kevättä!

  5. Tämä paketti olis ihana saada, hienoa että luovut siitä jonkun meistä vuoksi ?.
    Toivottavasti arpa suosisi…

  6. Blogisi on niin ihana- ainoa jota seuraan aina. Ja ihana on tuotekin. Niin mielelläni sen ottaisin vastaan ❤️Auringonpaistetta?

  7. Kylläpä olisi piristysruiske kevääseen. Ikääkin rupeaa olemaan siihen malliin, että kikkakonsteja on ruvettava kokeilemaan, joten erittäin tervetullut olisi tämä paketti. Mukavaa kevään jatkoa.

  8. Mahtava arvonta! Aurinkoista kevättä, sun postaukset on päivittäinen kiva pieni piristysruiske :).

  9. Kiitos, kun jaksat välillä ilahduttaa meitä lukijoitasi arvonnoilla!
    Eli mukana ollaan.
    Ja mukavaa kevään jatkoa!

  10. Kyllä kelpaisi, koska etsinnässä on edelleen hyvät kasvojenhoidon tuotteet. Mukavaa kevättä sinulle!

  11. Tosi kiva arvonta! Itsellä ei ikinä varaa ostaa lancomea, joten olis kiva kokeilla.. Mukavaa kesän odotusta!

  12. Joka päivä käyn täällä ihastelemassa ja inspiroitumassa ?. Saat minuun puhtia, kiitos. Mukana arvonnassa ?

  13. Tulisi kyllä niin tarpeseen, kun kaikista purnukoista alkaa pohja pilkottamaan ? Olisi kiva myös testata näitä tuotteita, kun ei ole tuttuja itselleni ?

  14. The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy.
    Yves Saint-Laurent

    Tulisi kyllä rankan talven jälkeen tarpeeseen. Iho koetuksella ?

  15. Ihana arvonta, jossa olen ehdottomasti mukana! Palkinto toisi kuplivaa iloa ja piristystä elämääni kaikkien vastoinkäymisten keskellä.

  16. Ihana arvonta,kiva että muistat meitä seuraajiasi tällaisilla ylläriarvonnoilla.Mukavaa kevättä ja intoa sisustamiseen?

  17. Hienoa, kun ilahdutat lukijoitasi. Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista. Aurinkoisia kevätpäiviä!

  18. Ihana kevätpiristys olisi tämä! Suuren surun jälkeen kasvot hieman näyttävät väsähtäneiltä, joten buustaus tulisi tarpeeseen, samalla kun elämäntaparemontti vie kiloja mennessään. Kiva, kun jaksat ilahduttaa lukijoitasi myös näin, ja asiallisella blogillasi. Hyvää kesän odotusta!
    Heleen

  19. Oi mukana arvonnassa, Lancomen tuotteet ovatkin hyviksi todettu. Näin raskauden viime päiville tarvitsisi jo jotain hemmottelua, kun olo alkaa olla jo hieman loppuunkulunut 😀
    Oikein aurinkoista ja lämmintä kesän odotusta!

  20. Mukana arvonnassa. Paketti tulisi tarpeeseen kahden lapsen kotiäidille. 🙂 kivaa kevättä sinulle.

  21. Täällä Rovaniemellä ei tänään ollakkaan enää niin keväisissä tunnelmissa kun maa on taas valkoinen ja lunta pyryttää, mutta minusta on silti ihanaa kun on valoisaa heti herätessä ja kun illalla pääsen töistä. Siksipä toivotankin kaikille valoisaa kevään jatkoa ja ehkä se kesäkin tänne vielä saapuu!

  22. Jep, mukana arvonnassa. Reipasta viikonloppua! Odottelen, josko löytäisit pian uuden pikku koirulin. Ikävä niitä vaaleita karvapalleroitasi ja juttuja niistä 🙂

  23. Täällä erittäin pitkäikäinen lukijasi lähettää terveisiä ja aurinkoista viikonloppua. Luen blogiasi aina iltaisin, viimeisenä hommana ennen nukkumaanmenoa, enkä osaa enää mennä nukkumaan ilman, että klikkaan katsomaan, mitä ko. päivänä olet kirjoitellut. Iso kiitos aktiivisesta päivittämisestä ja erinomaisista sisustusvinkeistä sekä kauniista kuvista ❤️

    Niin, ja mukana kivassa arvonnassa ?

  24. Ihana arvonta! Mulla on sulta ostettu kristallivalaisin yhä, vaikka sisustus muuten onkin muuttunut vuosien myötä, ei tosin niin paljon kuin sulla! 😀 Pitkään blogiasi lukenut, vieläkin se inspiroi milloin mistäkin. Aurinkoista kevättä!

  25. Melkein päivittäin lue blogiasi, mutta nyt muiden kiireiden takia oli parin päivän tauko ja nyt täällä oli näin ihana arvonta. En tainnut ehtiä siihen mukaan, mutta haluan silti toivottaa sinulle oikein ihanaa kevättä!

  26. Kiitos kaikille osallistujille! <3 te pari mattimyöhäisenä klo 18 jälkeen osallistunutta pääsette vielä mukaan arvontaan poikkeusaikataulustani johtuen! 🙂

    Arvonta suoritetaan heti huomenna, onnea kaikille tasapuolisesti!

    Minulla on pari juttua jemmassa uutta blogiarvontaa varten, joten heti ensi viikolla laitan uuden arvonnan pystyyn! 🙂

    ARVONTAAN EI VOI ENÄÄ OSALLISTUA!!

  27. Kiitokset vielä kertaalleen kaikille osallistujille! ♥︎

    Onnetar suosi nimimerkillä Selene kommenttia jättänyttä lukijaa ja voittajaan on oltu yhteydessä sähköpostitse. Mikäli hän ei ilmoittaudu minulle perjantaihin 27.4. mennessä, arvotaan palkinto uudelleen osallistujien kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *